zdravim kupim nejaku maticnu, hociakej znacky do 50 eur na intel 775 ale pre stvorjadra, predavam svoje dvojadro a chcem poskladat stvor vdaka, vyhrazdujem si pravo nekupit ak mi ponuka nebude vyhovovat, cena je orientacna dik
Foto zajtra, zaruka je normalne - je zarucny list, ma 3 tyzdne, asi 3 dni v nej bola Q9400s. Nasli by sa aj ine veci ak by bol zaujem. A s cenou by som nechcel ist nizsie, ja som dal za nu 75euro. Viem ti dat este postu zdarma, alebo 5eur dole ak by sa dalo osbne.
no pozri napisat mozem aj ja hocico... neber to osobne ale rozmaha sa poslednom case naozaj vela podvodnikov, co sledujem aj inde... cize musime najst nejaky kompromis... ja dobierku urcite nechcem... dufam ze to chapes, a verim ze ked mame obaja v podstate ten isty ciel, aby sme boli obaja spokojny , najdeme riesenie. ide mi len o odskusanie, viem ze sa to robi aj na inych forach a ked sa slusne dohodneme , urcite nebude ziadne nedorozumenie, dik za pochopenie, pripadne ocakavam tvoj navrh spolu s foto, dik
dovod predaja?(peniaze)
foto?(mam ju v pc,nebudem kvoli tomu rozoberat pc)
stav?100%
a je zarucak ci cez niekoho?(je aj zarucak z TAPEX Nitra ,este 21mes.)
dik skade si, bud osobka ale posta(som zo ZM)
ale penaize po odskusani,(nehrozi)
cize lepsia osobka(ak prides do zm moze byt)