vôňa
-
Elvira Liskova
Zablokovaný
vôňa
Môže vôňa ovplivniť ako zaboduješ u chalanov?Samozrejme nemyslim hygienu....skôr parfém. Je to tak aj naopak?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: vôňa
jasne, ze moze. co myslis, ze Ti prida kredit? Ked budes mat decentnu a prijemnu vonu (neodporucam aplikovat velke mnozstva lacnych vonaviek, ktore smrdia ako vona do hajzlu v Uzbekistane), ktora chalana potesi, alebo budes smrdiet ako profesionalny boxer po 15-tich kolach?Elvira Liskova napísal:Môže vôňa ovplivniť ako zaboduješ u chalanov?Samozrejme nemyslim hygienu....skôr parfém. Je to tak aj naopak?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zalezi od toho kolko chces do toho investovat. Ak chces nieco lacnejsie tak Mexx - Ice touch (je to relativne lacna a velmi prijemna vona, aspon pre mna) ak si ochotna dat do toho viac tak Dolce & Gabbana - Light blue, nieco z rady GUCCI - Envy, ruzova Lacoste je pekna (touch of pink), Lanvin - Lanvin Eclat D'Arpege (taka fialova)marko9 napísal:Isteže, mne veľmi imponuje keď kočka dobre vonia. Ale len s mierou. A hlavne aby jej sadla k povahe a osobnosti.![]()
//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2009, 14:59 )
ja si teraz chcem kupiť dobru vóňu, nevedeli by ste mi poradiť ??
edit:// v ziadnom pripade neodporucam vonavky adidas (they suck)
-
Elvira Liskova
Zablokovaný
Kupujem si podla vone, aka sa mi paci. A samozrejme aj na cenu. Zas nevyhodim za vonavku 50€ samozrejme.
Teraz mam: 
Teraz mam:
Kód: Vybrať všetko
Je to vôňa odvahy a víťazstva! Vôňa, ktorá Vás chytí za srdce a riadne ho rozbúši.
Avantgardna vôňa - odvážnou, symbolizující vítězství. Čerstvé citrusy, drcený jalovec a vonné rostliny se prolínají s kardamomem a cypřišem, a to vše spolu s mošusem báječně doplňují santalové a cedrové dřevo. Této vůni bezpochyby podlehnete, touha rozbuší vaše srdce-
Elvira Liskova
Zablokovaný