vsetko okolo NOKIA 5800 XpressMusic

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
originali
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

vsetko okolo NOKIA 5800 XpressMusic

Príspevok od používateľa originali »

nakolko ma iPhone svoju temu rozhodol som sa aj ja ze zalozim temu pre nokiu 5800 XpressMusic alebo ak chcete TUBE

tato tema je nielen pre priaznivcov 5800ky. prosim nehadajte sa tu a neporovnavajte s iPhone. z mnohich tem viem ze ludia s iPhone-om su patrioti a obhajuju svoj telefon.ja im to neberiem ale toto je tema pre majtelov Nokie 5800ky

Po úspěšném uvedení telefonu Nokia 5800 XpressMusic v říjnu 2008 na trh ve Španělsku, UK, Finsku a Asii, oznámila 23.1.2009 společnost Nokia miliontý vyrobený kus. Pouze dva měsíce na to, vyrobila Nokia dalších 12 milionů telefonů! Je to neuvěřitelné, ale tento telefon se opravdu začal prodávat jako „housky na krámě“. Nokia 5800 XpressMusic tak dotahuje Apple, který vyrobil „jen“ 17 milionů iPhonů v průběhu 16ti měsíců (včetně starých modelů) . Do konce roku se tak pravděpodobně dočkáme více Tubů než iPhonů
podelme sa spolu o skusenosti

dufam ze sa vlakno chyti a rychlo predlzi
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Okrem velkeho displeja nevidim jediny dovod preco uprednostnit tento mobil pred nejakym klasickym mobilom N serie.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

tento mobil som použival 2 mesiace nikdy viac,

to su moje skusenosti. Niekde je tu tema 5800vsIphone tam som pisal zapory.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

myslím ze tato Nokia nieje žiadny prevrat je to prvá Nokia s dotykovým ovladanim a ma vela múch aj symbian 5 generácie napr strasne dlho trvá otacanie displeja a ďalej za mi nepaci , ale za to mozem povedať ze ma prekvapila spracovaním oproti mojej n95 8gb ktorá vŕzga a slide uz odchádza do ....
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

Momo46 napísal:Ty idiot nesereš si trochu do huby?Doteraz si ty liezol do temy o iphone a nadaval nan.Navyse take klamstva ze si ho mal si nechaj pre niekoho ineho.Chlapcii serte na hlupaka sami vidite ze to nema buducnost
Idiot si tu možno ty, ja som nikoho neurazil a ak si nemáš na kom ukájať chvíle, nemáš priatelku alebo kamarátov, a jediné čo doma máš je tá dotyková plechová hračka tak ti na ňu nadávať nejdem, predslen, na rodinu sa nadávať nemá. A neviem kto si do huby serie, slovom "ty idiot" si sa "ponížil" 2-násobne viac ako ja

//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2009, 12:04 )
Rád by som vedel prečo zmyzol názor jedného uživatela "14 dôvodov prečo nie iPhone" a večer ho sem asi zase pridám :)
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

UplenssGrapher napísal:"ty idiot" si sa "ponížil" 2-násobne viac ako ja
nemozne

Rád by som vedel prečo zmyzol názor jedného uživatela "14 dôvodov prečo nie iPhone" a večer ho sem asi zase pridám :) - lebo kazdy clovek ktory nema v hlave nasrane a trocha sa vyzna vie ze to boli same blbosti a cisty flame...
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Rattata napísal:nemozne

Rád by som vedel prečo zmyzol názor jedného uživatela "14 dôvodov prečo nie iPhone" a večer ho sem asi zase pridám :) - lebo kazdy clovek ktory nema v hlave nasrane a trocha sa vyzna vie ze to boli same blbosti a cisty flame...
Tak tomuto sa hovorí už záfalstvo, :lol: ani jeden zdravý argument. Nepovie to človek ktorý nemá v hlave nasrané, ale človek ktorý je závislý od iPhone-u :roll:
Rattata
Light Professional
Light Professional

hovori clovek ktory ma 40 prispevkov, nulovu karmu, ziadnu reputaciu a prehistoricke nazory... ach boze ako si ma inzultoval, ako sa ja trapim... :? ... ja zly zavisly "záfalec".... :cry:
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Nechcem sa ti do toho nejak starať ale za tie roky čo žijem je takýto postoj čisté zúfalstvo a nedostatok argumentov. Aj tak doteraz nechápam prečo sa hádame kôly kusu kovu. Ja som si svoje v tej téme povedal, vy ste ma začali do*ebávať. Tak ja neviem kčomu to speje, to aby tu fakt radšej nikto nič nehovoril :lol:
Rattata
Light Professional
Light Professional

aspon ze sa vies zhodnotit... ja nejsom odbornik na nokiu 5800 ty sa vsak robis odbornikom na iphone aj nokiu a potom sa tu ides rozculovat preco niekto vymazal strnast bludov? skoda ze si ich nepamatam ale ked ti chybaju porovnania ze iphone nevie natacat video, nevie poslat mms, nema bluetooth (ako isto vies tak to vsetko ma, vacsinu z tych veci uz aj bez jailbreaku s novym os) a iphone sa nerobi ruzovy iba cierny a biely, nevyhoda ze pri iphone nepotrebujes stylus a podobne kraviny tak co sa tu ides hadat, KED SA TAK STRASNE ROZUMIES a neprislo ti to ako bludy?

1400 dovodov preco je skodovka lepsia ako ferrari

1. ferari je nizke, zo skodovky ma clovek vacsi vyhlad na cestu
2. spotreba
3, na skodovku lahsie zozenies nahradne diely
4, ferari ma moc velke kolesa
5, ked ti niekto poskrabe skodovku nevadi...
....

ozaj ti tu chybaju taketo bludy? prosim pridaj to vecer znova, prosiiiim....
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Pridám pridám, o to sa neboj :)

ODborníkom na iPhone sa nerobím, len som ho hodnotil. A ešte mi prosím vysvetli pojem odborník na iPhone, akože keď si tam hodím najnovší fw a jb tak si odborník hej? Lebo ja nechápem ako sa niekto môže "vyznať" do iPhonu.

O Nokii je to o inom, mobily so symbianom mi už pomaly môžu vyplniť portfolio, a 5800 mám už niečo cez 8 mesiacov. Je to lepšie. A blud čo si napísal, že na 5800 potrebuješ stylus :lol: Ten tam je vcelku iba na handwritting, a aplikáciu PaintPad, a iné podobné sračičky, ono to reaguje aj na prst, vieš? Novinka že? :)
Rattata
Light Professional
Light Professional

vies ty hlupy clovek ze som ironicky narazal na to ze v tych strnastich bodoch bolo uvadzane ako vyhoda nokie oproti iphonu??

a na tvoju prvu otazku len :smt080

len pre ujasnenie, nemam nic proti nokii 5800 a nejdem hovorit ci je iphone horsi alebo lepsi, je mi to uplne jedno. Vadi mi len ked tu niekto podava nepravdive informacie a prekruca pravdu ako FAKT.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Rattata napísal:nemozne

Pretoze to boli blbosti a flame som to nahlasil.no je to asi jedno.inak kasli sa nanho ten zufalcek nema jeden argument

//no comment.teda jeden by bolo:Neplač.
Rattata
Light Professional
Light Professional

jasne sak ja viem, uz sa radsej nevyjadrujem, skoda opotrebovania klavesnice pre debila...
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Tak tu je ten príklad zakomplexovaných hňupov závislých na iPhone, chodte si tam "slejdovať" a odomikať telefóny :lol: Vidím tie vaše extrémne nadradené argumenty. Momo zatial ani jeden a Rattata ani jeden poriadny :lol: Boh s vami, budete ho potrebovať :)

//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2009, 15:29 )
Jeden jediný dôvod prečo iPhone a nie ostatné (lepšie) a otvorewnejšie dotykové telefóny...

- ak si kúpite iný dotykový telefón ako iPhone, budete urážaný a považovaný za debila, a všetko čo poviete bude použité proti vám. Nebudete mať právo na vlastný názor, a za normálnych budete považovaný len u normálnych ludí: a) čo iPhone majú, ale sú normálny. b) čo iPhone nemajú.

:lol:

edit: čo nevidím :D

"//no comment.teda jeden by bolo:Neplač."

Momík sa nám urazil :lol: Typický nedostatok argumentov a k tomu K- :roll:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ešte jeden príspevok mimo tému a zamykám :!:
máte šťastie že ste toho spamovali tak vela a nechce sa mi to mazať :P
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

cawte. Mohli by ste tu niekto kto 5800-ku má/mal napísať nejaké plusy a mínusy tohto mobilu?? dik :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Kokoz a ja že si konečne prečítam niečo o 5800vke a ono hovnoajz, hovnajz zlatá rybka :?
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Tento fon planujem kupit, kedze ma symbian, wifi, a s novym SW je aj rychlejsi. Je cenovo pristupny a ide na nom python :lol:
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

takže je nás viac, čo si ho cheme kúpiť :D
Napísať odpoveď