Slimming belt - Opasok na chudnutie
Slimming belt - Opasok na chudnutie
Cavte co myslite funguju tie opasky na chudnutie alebo je to len podvod?
Myslim ze ano. Hlavne, ak si ho aplikujes okolo krku a riadne utiahnes. Ak insie nie, obmedzi to prijem kalorii, no na druhej strane asi aj kyslika. Tak neviem teraz... : )
Ale vazne teraz, nie. Imho, je to nezmysel. Keby to bolo len v neakom opasku, asi by sme vsetci uz vyzerali ako z modnych katalogov. Nie, nie je to v opasku. Opasok je len krasny marketingovy tah ako z ludi (mozno zufalych) vytiahnut neaky ten peniaz.
Ale vazne teraz, nie. Imho, je to nezmysel. Keby to bolo len v neakom opasku, asi by sme vsetci uz vyzerali ako z modnych katalogov. Nie, nie je to v opasku. Opasok je len krasny marketingovy tah ako z ludi (mozno zufalych) vytiahnut neaky ten peniaz.
chcel by som vidiet cloveka, co to kupil
uz len logicky je to nerealne aby mi postavu vyformoval nejaky opasok. ach jo, ludia radsej skusaju opasky a podobne blbosti namiesto posilky, ale tak to nefunguje a ani nikdy fungovat nebude. sadnut si pred telku s tonami jedla a opaskom a dufat ako fasa budem vyzerat je imho debilita.
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Necital som sice princip fungovania, ale u kulturistov sa pouzivaju pred sutazami aj praktiky s opaskami. S tym, ze to utiahnu ako sa len da a maju to na sebe 24 hodin denne, casto aj mesiac do sutaze. Samozrejme to neodporuca ziadny lekar, lebo pri tom trpia vnutorne organy...Ale tie vysledky to na sutaz vraj da a par centimetrov to na pase spravi. Samozrejme, ze kulturisti sa nespoliehaju len na opasok