HIPPIES
-
Hippiek
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tak to je dobra kravina!!!!!!!!!!! Film Doors (ak myslis film o skupine The Doors) bol viacmenej len o drogach a vo forrestovi ukazal reziser ze o com hippies skutocne je....dallas96 napísal:Forrest Gump je dobry film ale The Doors podla mna zaxytawa hippies lepsie
vidim ze tu kazdy vidi hippies len tak ako bandu ludi co len a len droguju!!! a to je UPLNA HLUPOST
skus si kuknut tie dwe slowicka co som tam pisal PODLA MNA tim xcem powedat ze sa MI pacil wiacHippiek napísal: tak to je dobra kravina!!!!!!!!!!! Film Doors (ak myslis film o skupine The Doors) bol viacmenej len o drogach a vo forrestovi ukazal reziser ze o com hippies skutocne je....
vidim ze tu kazdy vidi hippies len tak ako bandu ludi co len a len droguju!!! a to je UPLNA HLUPOST
-
Hippiek
Medium Star
sak ja som ti rozumel, si napisal ze podla teba film o the doors lepsie zachytava hippies, ale ten film NEZACHYTAVA lepsie hippies(cize z toho vypliva ze nevies poriadne co to hippies jedallas96 napísal: skus si kuknut tie dwe slowicka co som tam pisal PODLA MNA tim xcem powedat ze sa MI pacil wiac
Ci by som sa pridal k hippiesakom? Pokym by som nemal moznost prezit si tu dobu, neviem, no sam seba si viem predsavit ako dieta kvetov len velmi tazko. Naviac, nerad by som sa stal sucastou davovej psychozy, ktorou sa hippies vyznacovali. Na zivotnom style hippies sa mi tiez nepacia drogy, ktore zdaleka neboli len o marihuane, aj ked ta bola pre toto hnutie drogou charakteristickou. Tiez myslienka slobody, lasky, mieru, moze byt pekna predstava, ale zaroven naivna, pricom apriori sa stavat proti zbraniam a vojnam povazujem tiez sa prilis naivne... i ked si uvedomujem, ze tieto myslienky mohli a iste boli hlavnym magnetom pre mladych ludi v dobe Americko- Vietnamskej vojny, v ktorej boli USA agresorom... Takze aj ked na tu dobu mohli byt myslienky a zivotny styl hippies pritazlive a mozno by som s nimi v niektorych veciach sympatizoval, nepridal by som sa.
-
Linkman
Darca
Davam do pozornosti
Kód: Vybrať všetko
http://www.hippy.cz/-
Nymphested
Zablokovaný
-
Nymphested
Zablokovaný
-
marianna
Light Expert
peace
ja by som urcite chcela zit v tej dobe a chodit na koncerty jima morrisona a bavit sa....podla mna hippies neni len o marihuane a o drogach ako takych...ja som tiez nieco ako hippies a myslim ze je to krasne tesit sa z toho ked vonku svieti slnko a posediet niekde v parku a byt proste stastny a verit v to ze na svete bude peace & love
-
Hippiek
Medium Star
Re: peace
marianna napísal:ja by som urcite chcela zit v tej dobe a chodit na koncerty jima morrisona a bavit sa....podla mna hippies neni len o marihuane a o drogach ako takych...ja som tiez nieco ako hippies a myslim ze je to krasne tesit sa z toho ked vonku svieti slnko a posediet niekde v parku a byt proste stastny a verit v to ze na svete bude peace & love
jeeeej konecne tu mam spriaznenu dusicku
-
Hippiek
Medium Star
noo pre tych zopar malo ludi chcem dat do pozornosti nove hippie forum na adrese:
bol by som celkom rad keby nejaky hippie ludkovia tam dobehli debatit
zatial sa to len rozbieha takze tam vela ludi neni... ale casom bude
a este k tomu co napisal Retsko,
ty co veria v hippie "vieru" tak sa nesnazia byt moderny.... keby ano tak to uz neni o tom... vies...
Kód: Vybrať všetko
forum.hippie-club.infobol by som celkom rad keby nejaky hippie ludkovia tam dobehli debatit
a este k tomu co napisal Retsko,
ty co veria v hippie "vieru" tak sa nesnazia byt moderny.... keby ano tak to uz neni o tom... vies...
-
soviet666
Star
THX, si povedal presne moj nazor, avsak kazdy z nich (tych bublinovichRetsko napísal:Dobre, Hippiek, ale u nas na SVK nikdy ziadne hnutie hippies nebolo, resp. v tych 70-tych rokoch urcite nie! To len teraz sa objavili s vidinou krasnej vyhulenej minulosti s dobrymi nekomercnymi koncertmi nejake pozostatky hippiekov ktori si ziju vo svojej bubline a utekaju pred nackami...