Hojte
Takže chcem sa informovať ako je to s FW do ericssonu K800 Nieako som sa tym nikdy nezaoberal az teraz ked som si stiahol jednu tému.Nové Ikonky ma akosi uchvatili tak som si to sosol do phonu ibaze ikonky v menu sa nezmenili tým padiom mi doslo ze to bude chciet asi novy FW ale aký ? Odkial ? a Ako si ho do mobilu dám to už neviem tak píšem tu Hádam sa niekto do toho vyzná ...
behni na se-tuning.cz, nájdeš tam tému, ako flashnúť K800i na K810, sekcia návody, DB2020 poriadne čítaj návody a úspešne to spravíš. všetko robíš na vlastnú zodpovednosť... a ked si to urpavíš, padá ti záruka, ak ešte máš
90% pokazeného flashovania sa dá opraviť. prinajhoršom to dá dokopy SEUS. tiež som sa pred prvým flashom celkom bál, ako to dopadne. ale pohoda a flashujem ďalej, čo vidím základ je poriadno čítať návody... než som sa do toho ja pustil, prečítal som si vtedy asi celé fórum. ale toho nebolo toľko ešte
Na čo by to flashoval na K810?? Ak sa nemýlim, tak ani K810 nemá priamu podporu flash tém. Musíš do telefónu nahrať firmvér z nejakého walkmenu. Na internete je dosť návodov a rád, ktorý by sa tam mohol dať.
Staršie Kčka nemajú flash a do K800i iný FW ako z K810 nikto nenarve. nemá walkman brata ale ikony sa zmeniť dajú
//edit: do K800i sa dá narvať fw z T650i, K770i a W850i má to svoje ALE: síce fungujú flash témy, ale joystick je veľmi citlivý, neukladajú sa fotky. alebo foťák nefunguje vôbec, ked sa to flashne na w850 flash témy však pôjdu
Hej, myslel som W850, no nevedel som si spomenúť na model. Flash ti pôjde za cenu toho, že stratíš nejaké funkcie, prípadne telefón nebude fungovať tak, ako má. Ja osobne by som si svoj telefón za cenu straty nejakých funkcií neflashol.