SAW PC Game
SAW PC Game
Ahojte,nevie niekto pomoct ako zlozit tieto hadice??
//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2009, 13:31 )
Uz som na to prisiel,teraz sa trapim v takej miestnosti,kde su pomalovane na stenach cisla a okolo je sama voda,tato hra je super na rozmyslanie
//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2009, 13:31 )
Uz som na to prisiel,teraz sa trapim v takej miestnosti,kde su pomalovane na stenach cisla a okolo je sama voda,tato hra je super na rozmyslanie
ja som to spravil rychlo na prvy krat ... ked ti tam bude behat ta sipka dokola stlac lave tl. mysi o krut mysou do do toho smeru potom nebehne cislo na tej maske rychlo stlac na klavesnici a potom este raz budes posuvat myskou no tentoraz hore-dole...a pasca odpadnepetko117 napísal:vyzera to super akurat neviem hned zaciatok:) co mam robit? mam na hlave nejaku kravinu a po chvily mi to otrhne hlavu..vobec neviem ovladanie ani co tam porabat cim
hadam si to pochopil
Sapo:skusal si ho odinstalovat z pc ?pocas instalacie hry sa ti nainstaluje novsia verzia
Ako som uz spominal,grafika je super a hratelnost sa tiez celkom da,je to dobre na rozmyslanie..Ma to byt hra ako z filmu medzi 2 - 3 castou SAW tak som zvedavy ako to dopadne..najlepie je,ked ti bezia na stene take velke hodiny a vsade su povesane bomby a musis rychlo daco spravit..odkodovat zamok,presmerovat elektriku..no proste srandaPlasmon napísal:Oplati sa to stiahnut? Co nato hovoris? Aka je grafika a hratelnost?
p.s.prikladam aj nejake screenshoty z hry
//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2009, 20:43 )
Najde sa aj nieco takeaviceN napísal:Filmy Saw som nikdy nevidel....Chcem sa opytat ci v hre su strasidelne sceny typu: Zombici,zmasakrovane tvare, strasidla, bubaci atd. proste typ Fear a taketo hororove hry...ci su tam nejake ako sa tomu teraz hovori "stavy" kde vas to vystrasi...proste viete na co narazam? dik za odpoved
na nic z toho cosi vymenoval som nenarazil zatial v hre okrem atmosfery ta je strasidelna,napr. ked ides do ciernej tmy zo zapalovacom v ruke s doprovodom strasidelnych zvukovaviceN napísal:Filmy Saw som nikdy nevidel....Chcem sa opytat ci v hre su strasidelne sceny typu: Zombici,zmasakrovane tvare, strasidla, bubaci atd. proste typ Fear a taketo hororove hry...ci su tam nejake ako sa tomu teraz hovori "stavy" kde vas to vystrasi...proste viete na co narazam? dik za odpoved
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.nimportequi.com/en/video_astronaut.html1C3 napísal:Huston máme problééém. Hra sa nainštaluje crackne a ked dám spustit nič sa nedeje neviete prečo?
neviete kde je chyba ked mi to na dvoch pc nejde? stolovy a notebook? vzdy vyhodi pri spusteni chybu neodosielat ..prestal pracovat ...
na mojom pc to vsak bez problemou ide takze chybna instalacka to nebude..ani v cracku...
kde moze byt problem ked na mojom to ide a na dalsich 2 to nejde a na oboch pise chybu neodosielat prestal pracovat
na mojom pc to vsak bez problemou ide takze chybna instalacka to nebude..ani v cracku...
kde moze byt problem ked na mojom to ide a na dalsich 2 to nejde a na oboch pise chybu neodosielat prestal pracovat