Klucenka HOJKO
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Si grafik, že to vieš odhadnúť? OK, možno to bude trvať 8 minútfikotek napísal:Taky to tak bude vypadat
ja som tam zavolal, dohodol, poslal email s pribliznym poctom (40 kusov) a logo (informacne kvoli velkosti a tvaru), oni mi asi za 5 dni poslali cenovu ponuku (ta tabulka je vyrez z nej)a ostatne viete...mimochodom cenova ponuka plati iba 1 mesiac...GothaR napísal:No len aby si neuctovali kazdu zacatu hodinuRadsej by to mohol skonvertovat niekto z fora, teda ak to tam Rad8) uz neposlal.
s tym uctovanim - to som si hned predstavil ako pracovnik si zapne stopky, ide sa najest, zacne to robit, odskoci si...a povie ze to trvalo 2 hod.
//autoeditácia príspevku ( 28 Oct 2009, 17:35 )
54 ludi hlasovalo, ze chce klucenku, ale iba 10 ludi mi napisalo ss!!! TAK POSIELAJTE!!!
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
GothaR: ak chces klucenku, napis mi ss...(+ pocet kusov)....pozri sme ludia. Ak mas problem s platenim - zaplatis neskor (ale poslem ti ju az ked zaplatis)
mam taky problem:!!uz som pisal ze bude iba jeden typ klucenky (ANATOL_CR) tak potom preco hlasujete aj za ine typy?!!
+poprosil by som nejakeho grafika, aby urobil "podklad vo vektorovom formáte corel draw alebo adobe illustrator]"
mam taky problem:!!uz som pisal ze bude iba jeden typ klucenky (ANATOL_CR) tak potom preco hlasujete aj za ine typy?!!
+poprosil by som nejakeho grafika, aby urobil "podklad vo vektorovom formáte corel draw alebo adobe illustrator]"
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe