jj to viem..ja som skor myslel ci sa proste neda do zapasu vstupit len v pripade ze mam byt striedany, ale asi teda neda nooT3e5 napísal:a je to tak aj tento rok proste si to mozes 2x zrychlit
Pro Evolution Soccer 2010
-
lekoklatik
VIP
Pravdaže sa to dá naučiť, musíš sa riadiť heslom 18-22m všetko streľba pod polovicu, čiže +- 1mm k stredobodu. 23-27m presne musíte trafiť strednú čiarku na metri. A metre vyššie už len viacej pridávať, ja som dal gól už aj z 36metrov a to ako tak som dal krásny Lob do rohu,čiže všetko sa dá. A samozrejme tie rohy sú reálnejšie, nie ako vo Fife, že dáš každý druhý, tu je to naozaj tažšie a reálnejšie, nie ako v rozprávke.duboo napísal:najskor si to pozorne precitaj potom psi blbosti...jasne ze sa da hrat aj za tym..oni sa bavia o mode become alegend...a k tym priamym kopom...su tazsie ako na fife ale postupom casu sa to da naucit
Patch 0.6
Kits for all national teams
Kits for all Bundesliga teams
Bundesliga in place of Eredivisie (Eredivisie is still there; your saved games still work
Missing teams added to CL mode selection
updated league and cup logos
Bundesliga teams basis
updated German national team
original league, cup and team logos
correct kits for all EPL and La Liga teams
faces for some players
correct team names
http://uploaded.to/file/dleyht
Kits for all national teams
Kits for all Bundesliga teams
Bundesliga in place of Eredivisie (Eredivisie is still there; your saved games still work
Missing teams added to CL mode selection
updated league and cup logos
Bundesliga teams basis
updated German national team
original league, cup and team logos
correct kits for all EPL and La Liga teams
faces for some players
correct team names
http://uploaded.to/file/dleyht
Však namieríš sa tak k tyčke,a k hornému brvnu tak do rohu asi, a šípky stláčaš po výstrele, to je taká krátka doba a tým dávaš rotáciu lopte.Danny3331 napísal:sak ja ani necem aby to bolo ako v rozpravke len ma vytaca moja neschopnost/neznalost tych priamych kopov
moja bilancia je cca jeden gol z 50 p.kopov![]()
dik za tvoju radu
a ako to je so sipkami ?
ake mam drzat ? ci netreba ziadnu ?
-
lekoklatik
VIP
jukel. predpokladám že to chceš nastaviť tak, že "tvoj hráč s loptou" - po stlačení "S" loptu prihrá a "tvoj hráč bez lopty" - po stlačení tlačidla S zmena hráča. Je tak?
Ja osobne neviem či sa to tak dá. šprint mám klasicky na E a zmenu hráča na Q... Je to jednoduchá a rýchla sila zvyku... PES to tak má už nepamati. Už sa to tu raz tuším aj riešilo...
Sajmon nemožeš mu rovno napísať ako sa to dá zmeniť? Akoby si nevedel že sa opýta "A ako sa to teda dá zmeniť"...
Ja osobne neviem či sa to tak dá. šprint mám klasicky na E a zmenu hráča na Q... Je to jednoduchá a rýchla sila zvyku... PES to tak má už nepamati. Už sa to tu raz tuším aj riešilo...
Sajmon nemožeš mu rovno napísať ako sa to dá zmeniť? Akoby si nevedel že sa opýta "A ako sa to teda dá zmeniť"...
Ak to chce tak, ako si to napísal ty, tak neviem, ale ja som myslel, že to chce jednoducho tak, ako to napísal. Čiže proste zmena hráča na S, a to sa dá defaultným spôsobom keď klikne a nastaví klávesu. Ak by chcel to isté na 2 klávesy, myslím, že minulý rok k tomu bola externá utilitka, no nie som si istý.
No, zle sme sa pochopili, treba to druhykrát napísať aby to bolo hneď jasné
//skúsim to zistiť
No, zle sme sa pochopili, treba to druhykrát napísať aby to bolo hneď jasné
//skúsim to zistiť
-
gattuso1327
Medium Expert