ale zase nie sú všetky rovnake....
a ten vekový rozdiel poznám jedneho (ešte že nie osobne
Uvidime za par mesicu .. jestli si na to za tech par mesicu vzpomenu tak ti napisu jak sme (sem) na tompinco napísal:nedávam vášmu vzťahu dlhšiu trvanlivosť ako ešte pár mesiacov. Takýto rozdiel v tak mladom veku nemôže fungovať, nech mi hovorí kto chce, čo chce. Neviem si predstaviť vzťah s 20 ročnou a nie o 10 rokov mladšou.
omg to nechapete?? ved toto je uz uchylne. ludia co maju (sexualny) zaujem o druhe pohlavie ktore je o pol generaciu mladsie? preboha! ja som len rad ze to zatial nefunguje tak ze sa davaju dokopy 14 rocni chalani s 25amifikotek napísal:Ano si normalni i ja sem normalni jen ti okolo Nas si mysli ze nejsme normalniale z vlastni zkusenosti ti muzu rict ze si na to okoli docela brzo zvykne.
Jednou sem potkal holku v te dobe ji mohlo byt tak 6 nebo 7 let me mohlo byt tak 16 - 17 a v te dobe sem rikal "tak z tehle holky vyroste moc hezka cicina" a taky sem rikal ze az bude starsi tak si ji sbalim pro sebe
No ted mam 24 a ona 14 a sme spolu "za par dni to budou 2 mesice" .. tak jak sem rikal pred mnoha lety se stalo zkutecnosti. I kdyz sem sam necekal ze to prijde tak brzo.
Nekdo tvrdi ze je to ztrata casu. Ale vykladejte to cloveku ktery je zamilovany az po usi "ona je na tom uplne stejne jak ja". Taky musim podoknout ze v obliceji vypada tak na 16 - 17 a tohle neni jen muj nazorS inteligenci o proti jejim vrstevnicim je uplne nekde jinde.
Myslete si ze sem pedofil, rikejte ze nejsem normalni .. zkouselo mi to vymluvit spousta lidi byla spousta blbych narazek a na konec si kazdy zvyknul nebo uz to tak nedavaji najevo.
Jeji tata to moc neresi .. spis mame to vadilo ale uz si pomalicku zvyka protoze ji ani nic jineho nezbyva. S jejimi rodici se normalne bavim a pohodickaA zitra k ni na caj a na pokec s mamou.