Akú pesničku by ste si nechali zahrať na pohrebe ?
-
Nymphested
Zablokovaný
no asi...
Celebratum - Revenge...
----------
presne
...
a mozno tiez: Led Zeppelin - Stairway to Heaven , i ked neviem ci by som siel priamo do neba
----------
presne
a mozno tiez: Led Zeppelin - Stairway to Heaven , i ked neviem ci by som siel priamo do neba
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Nymphested
Zablokovaný
-
Nymphested
Zablokovaný
haha
no, ked uz si menoval ten "metal, punk" a nefim co tam este bolo.. myslim, ze to sa hudobne blizi viac k hudbe, ako rap v ktorom jeho akteri, sa snazia o nejake rimy, a "spievaju-kecaju", a plus ten opakujuci podmas, stale dookola, veru to je hudbicka.

este by som dodal, ze aj niektory krutas ug hip hop je dobra vec, mam doma teraz kepely, ktore urcite nepoznas.
a co myslis, ze pocuvam jeden zaner ? no to ty asi ano. a ked nie.. srry
a esta jedna vec, v pravidlach nie je nic zakazene hovorit po engliš.
no, ked uz si menoval ten "metal, punk" a nefim co tam este bolo.. myslim, ze to sa hudobne blizi viac k hudbe, ako rap v ktorom jeho akteri, sa snazia o nejake rimy, a "spievaju-kecaju", a plus ten opakujuci podmas, stale dookola, veru to je hudbicka.
este by som dodal, ze aj niektory krutas ug hip hop je dobra vec, mam doma teraz kepely, ktore urcite nepoznas.
a co myslis, ze pocuvam jeden zaner ? no to ty asi ano. a ked nie.. srry
a esta jedna vec, v pravidlach nie je nic zakazene hovorit po engliš.
-
mastermind
VIP
na vas rapperov? lol. prepac ale cital som tie rymy v tej teme co tu bolo a fakt som sa bavil. nechcem ta v ziadnom pripade urazit ale take rymy by som zo seba vytlacil aj ja...frodimir1 napísal:Takze ty sa kces navazat na nas raperov ??? Co je podla teba hudba ???
a pripajam sa k nickovislaug.... vacsina rapu nie je hudba... kamarat moj keby si niekedy zlozil nejaky song (nie tak ze ho urobis vo fruity loops) tak by si mozno vedel porovnat ten rozdiel...
-
Nymphested
Zablokovaný
nehovor o NAS.. ja som nepovedal,ze robit rim je lahke, alebo daco podobne.
ja som povedal co som povedal. a to je viac, ako svata pravda. co bolo skor ? rap ? tazko. "metal" alebo ak chces "hard rock" bol ako prvy, vtedy ani nevedeli co je RAP... ale vies, ludia vymyslaju, to je jasne. a doba je tiez ina. a mohol by som povedat, ze ludia, co pocuvaju "metal, rock" su ludia, ktory maju /niektory genialny cit pre hudbu/ uz stary Black Sabbath zacali s "metalom" alebo taky Uriah Heep... chlapce ty si tak neuveritelne trapny, ako asi kazdy rapper. maj sa.
ja som povedal co som povedal. a to je viac, ako svata pravda. co bolo skor ? rap ? tazko. "metal" alebo ak chces "hard rock" bol ako prvy, vtedy ani nevedeli co je RAP... ale vies, ludia vymyslaju, to je jasne. a doba je tiez ina. a mohol by som povedat, ze ludia, co pocuvaju "metal, rock" su ludia, ktory maju /niektory genialny cit pre hudbu/ uz stary Black Sabbath zacali s "metalom" alebo taky Uriah Heep... chlapce ty si tak neuveritelne trapny, ako asi kazdy rapper. maj sa.
neviem aky zmysel ma sa tu navzajom presvedcovat ktora hudba je horsia, pretoze ajtak nikoho nepresvedcite
ked sa nieco niekomu paci tak to respektujte
ja tiez nepocuvam metal a myslim si ze je to dementna hudba ale respektujem akukolvek skupinu co hudbu nerobi pre prachy
2 nickslaughter: neviem ake texty si pocul ale najdi si nejaky text trebars od Grandmaster Flash and The Furious Five alebo od GangStarr a pochopis o com to je...
navyse si pozri ake texty maju tie tvoje kapely a potom nieco hovor, bo ja v nich nejaku hlboku myslienku nevidim
naviac netusim co si chcel povedat tym ze ktora hudba vznikla skor...
2 frodimir1: mas nieco proti FUNKu??? kamarat rap prakticky vznikol z FUNKu takze si rozmysli o com hovoris
takze sa na to vykaslite, bo ajtak tym nic nevyriesite
argumentovat sa da donekonecna...
ked sa nieco niekomu paci tak to respektujte
ja tiez nepocuvam metal a myslim si ze je to dementna hudba ale respektujem akukolvek skupinu co hudbu nerobi pre prachy
2 nickslaughter: neviem ake texty si pocul ale najdi si nejaky text trebars od Grandmaster Flash and The Furious Five alebo od GangStarr a pochopis o com to je...
navyse si pozri ake texty maju tie tvoje kapely a potom nieco hovor, bo ja v nich nejaku hlboku myslienku nevidim
naviac netusim co si chcel povedat tym ze ktora hudba vznikla skor...
2 frodimir1: mas nieco proti FUNKu??? kamarat rap prakticky vznikol z FUNKu takze si rozmysli o com hovoris
takze sa na to vykaslite, bo ajtak tym nic nevyriesite
argumentovat sa da donekonecna...
-
Nymphested
Zablokovaný
hm tym som chcel povedat iba to, ze rap tu nebol skor nic viac, nic menej. len to.
a zasa o textoch vobec som JA nehovoril .. nech tam spievaju aj o sebe, je mi to jedno. hovoril som o rimoch - kecani. nic viac.
takze tak. a aj ja si vypocujem hip hop sice ug, ale to je to iste, len tvrdsie.
a skupiny nebudem menovat, lebo to malokto pozna.
a zasa o textoch vobec som JA nehovoril .. nech tam spievaju aj o sebe, je mi to jedno. hovoril som o rimoch - kecani. nic viac.
takze tak. a aj ja si vypocujem hip hop sice ug, ale to je to iste, len tvrdsie.
a skupiny nebudem menovat, lebo to malokto pozna.