Caute, hladam nejaky program, ktory by dokazal fungovat ako kalendar, pripadne diar, proste nieco, kam si mozem pisat stretnutia, pripomienky, dolezite udalosti, sviatky ludi, zmeny v robote, rozvrh v skole a podobne.
Idalne by to mohol byt freeware, a uplne najsuper by bolo keby vedel spolupracovat s mojou symbianovou nokiou...
Pouzival som vistacky kalendar, ale hladam teraz nieco lepsie pouzitelne, lebo henten je velmi tazkopadny.
Za kazdu odpoved dakujem.
Free riesenie + synchronizacia so symbianom?? hmm. Ja pouzivam sem tam Thunderbirda s doplnkom lightning (len PC) ako offline. Online napr. Horde, ale to musi bezat na nejakom serveri a tym padom pripojenie na internet v mobile. Keby si mal WM, tak by si to pekne vyriesil s MS Outlook. Napada ma este Nokia Ovi Suite, ale to neviem ako presne funguje.
Kedysi som tiez hladal riesenie pre PC a symbian mobil, ale nanasiel som nic free, keby sa ti podarilo nieco najst, urcite daj vediet. A ako som pisal vyzsie, aktualne pouzivam Thunderbird, ale neda sa synchronizovat s mobilom.