A co to podla teba je? Perk?fikotek napísal:Sam mas psychickou poruchu
Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
-
r3mus
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no vies lenze ja som neni odkazany na deticky, nemam problem zaujat rovnocenne dievca. ved "balit" take decko to je ako strielat ryby v sude. tieto veci su nespravne nemoralne a poukazuju na nedostatok sebavedomia alebo na neschopnost naviazat kontakt s niekym kto je na tvojej urovnifikotek napísal:Sam mas psychickou poruchu
ok ok navazajte sa za to do mna, no on dal jasnu otazku a ja mu davam jasnu odpoved. ITS MY OPINION. nic viac. ak si cakal odpovede typu: ved to je v pohode, laska nepozna hranic, prekonava prekazky, zaparkoval si na nespravnom fore. dakujem ze mozem vyjadrit vlastny nazor k danej teme a tesim sa ako sa do mna za to pustis
-
fikotek
King
Ani ja nemam problem zaujmout starsi holku
Vzdy sem byl s holkou stejne starou nebo starsi. Po me teda nikdy neleteli mladsi holky jako rakety
Ja s ni nejsem jen proto ze je faaaaakt moc pekna. 
Pred timhle sem byl s holkou ktera byla mladsi asi o 3 roky a muzu ti rict ze vetsi psycho sem v zivote nemel a nezazil.
Neznas ji ani me takze tezko ti neco vysvetlovat. A pokud mam nejakou psychickou poruchu tak ji mam no co uz s tim
Pred timhle sem byl s holkou ktera byla mladsi asi o 3 roky a muzu ti rict ze vetsi psycho sem v zivote nemel a nezazil.
Neznas ji ani me takze tezko ti neco vysvetlovat. A pokud mam nejakou psychickou poruchu tak ji mam no co uz s tim
No ako sa vravi laska nepozna hranice, ale toto nevie. Neni to velky vekovy rozdiel, ale taka baba podla mna nie je rozumovo na to aby vedela co chce. Je nieco ine 22 a 18 a toto. Puberta ju okrajovo chyta a moze sa stat vsetko. Este si nicim nepreskakala. Ja by som si dal asi odstup od tohto. Max. byt kamaratmi a nie nieco viac. Nechaj vztah radsej pre nejakeho ineho v jej veku. GL
-
Sagittarius
Guru
Aspoň vidno, že si si neprečítal prvý príspevok. Zakladateľ má 17, nie 24... Niežeby som mu vzťah s 13-ročnou radil, ale značný rozdiel medzi 17 a 13 a 24 a 13...r3mus napísal:preto ak sa chalan ktory ma 24 "zalubil" do dievcata co je este pod zakonom usudzujem ze v tom bude nejaka psychicka vada...
-
r3mus
Medium Star
no tak som sa sekol, bo som reagoval hned ako bola zalozena diskusia a potom sa pridal niekto kto mal 24 rokov... ale aj tak ja mam 18 a kamaratim sa s 14kami a musim povedat ze tam je rozumovy posun dost znacnySagittarius napísal:Aspoň vidno, že si si neprečítal prvý príspevok. Zakladateľ má 17, nie 24... Niežeby som mu vzťah s 13-ročnou radil, ale značný rozdiel medzi 17 a 13 a 24 a 13...
-
r3mus
Medium Star
brm: thak teraz si ma vazne pobavil chlape :DDDDD ani google ti nenajde ROZUMOVO VYSPELU STRNASTKU :DDDDDDD ne ne ja porovnavam deviatacky zo zakladky, spoluziacky z gympla a terajsie spoluziacky z brna. a ak nevidis rozumovy posun medzi 18kou z vysky a 14kou zo zakladky tak potom uz nvm
osobne mi vobec neprekaza mat za kamaratky deti, da sa s nimi pokecat o blbostiach alebo len tak ked sa nudim, ale ze by som s takou isiel do vztahu? a co som...?
r3mus... nuž ja len nemôžem, prečo všetci hádžete všetky 14ky do jedného koša. Sú medzi nimi aj naozaj normálne dievčatá, s ktorými by som si aj ja vedel predstaviť vzťah. Možno sú v drvivej menšine, ale sú. A ani neviete, na akú 13-14ku natrafil Reanimated alebo fikotek.. a už píšete absolútne somariny.
-
r3mus
Medium Star
thak ti poviem na ake strnastky som narazil ja: ta prva sa mi "chvalila" kolkym chalanom vyhonila za diskoteku, dalsiu som pocul riesit ze curak je najlepsie lizatko a ze keby je opita necha zo sebou robit cokolvek, tretia nadava pije a fajci a mysli si aka je cool, ta stvrta nosi vysoke podpatky, a minisuknu len aby bola ako hanah a gaga a ta posledna sleduje high school muzical a beznadejne miluje toho chalana.. vsetko je cista pravda ako dokaz budiz ze 2 z nich su sestrenice.. vsetky ostatne 14ky sa hodia do niektorej z tej skupiny sorry ale je to takbrm napísal:r3mus... nuž ja len nemôžem, prečo všetci hádžete všetky 14ky do jedného koša. Sú medzi nimi aj naozaj normálne dievčatá, s ktorými by som si aj ja vedel predstaviť vzťah. Možno sú v drvivej menšine, ale sú. A ani neviete, na akú 13-14ku natrafil Reanimated alebo fikotek.. a už píšete absolútne somariny.
Rozmýšľam, o čom asi by som sa rozprával so značne mladšou partnerkou, zvlášť ak chodí ešte na základnú školu alebo je čerstvo na strednej škole. Problémy alebo témy, ktoré takéto ročníky preberajú, sú dosť vzdialené od mojej reality, kedy ja uvažujem o veciach, napríklad do budúcnosti (práca, bývanie, rodina,...) a moju mladú partnerku by trápilo, akú známku dostane z diktátu zo slovenčiny.
Keď som vyšiel zo strednej školy a pracoval som, našiel som si priateľku, ktorá bola na strednej škole. Vtedy som mal 21, ona 17. Rozumovo bola na dosť vysokej úrovni, ale akonáhle sme sa bavili o vážnejšej téme, jej rozumové pochody som veľakrát nechápal. Zhrnul by som to na dve slová, jednoducho "detské správanie". Taký človek ešte nemá predstavu o čom je skutočne život, má v hlavičke kopu nesplnených snov, život je pre neho len kopa srandy v škole/vonku s kamarátmi/na diskotéke. Nakoniec taký istý som bol aj ja.
Ja osobne si vôbec neviem predstaviť takýto vzťah. Ale pedofíliou alebo podobnými vadami by som to nenazýval. Každý podľa svojho gusta.
Keď som vyšiel zo strednej školy a pracoval som, našiel som si priateľku, ktorá bola na strednej škole. Vtedy som mal 21, ona 17. Rozumovo bola na dosť vysokej úrovni, ale akonáhle sme sa bavili o vážnejšej téme, jej rozumové pochody som veľakrát nechápal. Zhrnul by som to na dve slová, jednoducho "detské správanie". Taký človek ešte nemá predstavu o čom je skutočne život, má v hlavičke kopu nesplnených snov, život je pre neho len kopa srandy v škole/vonku s kamarátmi/na diskotéke. Nakoniec taký istý som bol aj ja.
Ja osobne si vôbec neviem predstaviť takýto vzťah. Ale pedofíliou alebo podobnými vadami by som to nenazýval. Každý podľa svojho gusta.
-
Stoporko
VIP
pre autora: 3 roky sa nerovná tri roky. Je veľký rozdiel ak chodia spolu 17+14 a 24=21. Tam je uz uplne ine myslenie a aj zivotne skusenosti su trocha vacsie. Preto byt tebou, tak dam ruky prec a hladam si niekoho aspon v kategorii 16+
Nemam nic proti stnastkam, no prave vtedy s ludmi puberta najviac trieska a ako tu uz niekto postol, ich spravanie je znacne na hranici normalnosti (zial, taka je majorita, cest vynimkam). Pre vynimky zo spravania lahkych zien este ale stale plati fakt, ze je emocne a rozumovo nevyspela a ako taka sa k tebe do vztahu nehodi. (pokial sam nemas oneskoreny psychicky vyvoj - to nie je urazka, ale psychologicka diagnoza...)
-
triple
Guru wannabe
to nemyslíš vážne však?brm napísal:Sú medzi nimi aj naozaj normálne dievčatá, s ktorými by som si aj ja vedel predstaviť vzťah.
normálne sa možno nájdu ale vzťah?Pretiahnúť? to ešte pochopím ale vzťah? čo si
(priateľkina sestra má 14 a neviem si predstaviť že by som s ňou bol skôr si viem predstaviť ako by som ju fakckal každý den za to čo rozpráva a ako sa správa - a to patrí medzi tie normálne za to ti ručím)
Niekto by fackoval, ini poznaju efektivnejsie druhy trestu.triple napísal:to nemyslíš vážne však?
normálne sa možno nájdu ale vzťah?Pretiahnúť? to ešte pochopím ale vzťah? čo si
(priateľkina sestra má 14 a neviem si predstaviť že by som s ňou bol skôr si viem predstaviť ako by som ju fakckal každý den za to čo rozpráva a ako sa správa - a to patrí medzi tie normálne za to ti ručím)