Ahojte. Všimol som si, že najnovší trend v téme LOCKERZ je písať tam o každej hovadine ktorú im tam ukáže. Stačí sa pozrieť na posledné dve-tri strany, kde je každý jeden post typu "zmizli mi body čo mám robiť?" "zmizli mi priatelia, čo mám robiť?" atď atď...navrhujem všetko to tam premazať a poriadne. A porozdávať basy. Pretože ľudia, ktorí sledujú problematiku LOCKERZ tam už tisíckrát napísali, že majú na stránke display bugy a že je všetko v poriadku, ale nieeee detičky si potrebujú naháňať posty. Čo vy na to?
Mohol by tu prosim niekto v skratke vysvetlit o co tam ide? Z toho com si tak namatkovo pozrel to vyzera iba ako nejaka stranka kde kazdy nahana referallov a potom si za to moze kupit nejaku blbost.
Ide o to, že ty odpovedáš denne na otázky tzv. dailies - za to dostaneš 2 body, za každé prihlásenie dva body (jeden deň - jeden krát) a za každého refferala 2 body. A keď nazbieraš 20 refferalov dostávaš dvojnásobok týchto bodov. A je to novospustená stránka, kde je predsa samozrejmé, že budú nejaké display bugy, nikto to nerieši iba sprosté deti v tamtej téme.
Chcelo by to jedneho moda, ktory by tam stale raz denne skocil a premazal debility. Lebo este som tam nevidel zmazany prispevok a to ich tam je polovica toho hodna. Len teraz musi niekto premazat 70 stran ...
Ja by som to aj zamkol, len mi teraz napadlo, ze ked sa to zamkne, tak tu kazdy den vzniknu 2-3 temy o Lockerz a preto je lepsie ked sa ten spam sustredi na jednom mieste.
moosha: ked sa ti chce, tak tie blbosti reportni, najlepsie iba take, ktore sa daju hned zmazat, aby to islo rychlejsie a nemusel som to citat
GothaR napísal:Ja by som to aj zamkol, len mi teraz napadlo, ze ked sa to zamkne, tak tu kazdy den vzniknu 2-3 temy o Lockerz a preto je lepsie ked sa ten spam sustredi na jednom mieste.
moosha: ked sa ti chce, tak tie blbosti reportni, najlepsie iba take, ktore sa daju hned zmazat, aby to islo rychlejsie a nemusel som to citat
Mozem dnes vecer sa pokusit napisat nejake LCK FAQ, kde by bolo viac-menej vsetko. A potom by som tam pridaval aktuality a ak by sa niekto nieco spytal, tak by od hockoho dostal svoju odpoved. Moderator by mazal vsetky "posielam pozvanky" a debilne otazky.