Problém s prehrávaním online videí

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
rixo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problém s prehrávaním online videí

Príspevok od používateľa rixo »

Ahojte, mám taký problémik, že keď si chcem pustiť z netu hociaké video čo treba streamovať, napr youtube, metacafe a pod stránky tak to nejde, miesto okna videa je tam len biela obrazovka, neni sú tam ani tie ovládacie prvky, net framerwork mám 2.0.
Viete s tým pomôcť?
Ďakujem Rixo
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Nejaky flash player (napr. adobe flash player) mas? ;)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Áno, flash player mám nainštalovaný, aj quick time mám nainštalovaný, aj net framework jak pýtalo tam mám, aj najnovší firefox 3.5, aj najnovšie kodeky, kur*a ja neviem už fakt čo mám robiť... :(
DotCom
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DotCom »

Skusal si viacero browserov? /opera, google chrome.../
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Nástroje-Doplnky, máš povolený Windows Media Player plugin?
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

v IE to ide, v pohode, ale to nieje riešenie zmeniť prehliadač...
Semtex: to je v zásuvných moduloch? Ak áno tak tam mám Mozilla default plug-in, quick time plug-in viacero verzií, realjukebox plug-in, real player plug-in, a potom Windows media player plug-in dynamic link library, nerozumiem tomu dokelu:D
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Nikde medzi tými pluginmi čo si vypísal navidím Shockwave Flash plugin ani Adobe Flash Player plugin.

V Mozilla Firefox -- Nastroje -- Spravce doplnku -- Ziskat nove doplnky -- v pravo hore treba kliknúť na Prochazet doplnky -- treba ísť do sekcie Zásuvné moduly -- a tam kliknúť na Stahnout doplnek Shockwave pre istotu aj na Adobe Flash Player ktorý môže byť v novšej verzii ako máš ty.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Toto sú moje všetky doplnky, a na hentej stránke som už bol a sťahoval som aj shockwave aj adobe flash obidve som mal stiahnuté ako inštalačku na ploche a nainštaloval som ich, no neviem ako sa inštalujú vo firefoxe, keďže tam nemám "Inštalácia doplnkov"
tu je obrázok mojich doplnkov
Prílohy
kua.JPG
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Však na tom obrázku čo si sem dal to máš ... Získať doplnky

Postupuj podľa toho návodu odo mňa. Čo je o pár príspevkov vyššie. Ja mám českú verziu Firefox ale ten návod sa bude pre slovenskú verziu líšiť len v pár písmenách.

Edit. 30 Okt 2009, 15:20
Potom sa ešte Firefox opýta či chceš ten doplnok povoliť a reštartuje Firefox. Viac ma nejako nič nenapadá.

Edit. 30 Okt 2009, 15:28
Ešte ma napadlo ja mám nainštalovaný Free Download Manager Lite a ten sa ma na začiatku keď som ho inštaloval pýtal či chcem nainštalovať aj zásuvný modul do Firefoxu tak som ho nainštaloval a teraz my tie doplnky inštaluje automaticky priamo do Firefoxu a nesťahuje my ich niekde na plochu ako tebe. Ty ich potom musíš ešte inštalovať ručne.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ramaya: ok chápem, ale to už som dávno urobil, shockwave aj adobe flash aj quick a všetky možné podobné ko*ot doplnky som stiahol a nainštaloval, napísalo že doplnky sú nainštalované, reštartol som FF a furt kur*a nejde

edit: ja tie doplnky stiahnem na plochu, nainštalujem ručne a nič z toho, nefunguje, ja som stiahol už všetky možné pluginy týkajúce sa shockwave, adobe flash, quick time a pod...
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Nástroje -- Možnosti -- Aplikace -- a tam pravou myšou klikneš napríklad pri Windows media video čim chceš aby ti to spúšťalo. Možno tam je niečo zle.

Nástroje -- Možnosti -- Obsah -- všetko pozaškrtávať

A vo Windowse v Ovládacích paneloch -- Možnost zložky -- Typy súborov -- tiež môžeš nastaviť čím sa má jednotlivý typ otvárať. Ak tam nemáš koncovku napríklad .flv tak si ju tam môžeš pridať a nastavit ktorý program ju bude otvárať.

Viac ma nejako nenapadá ešte odinštalovať a znovu nainštalovať kodeky , ale to je riziko a môžeš si rozdrbať celý Windows.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

ale moze to byt tym ze je adobe flash na IE a je aj na opera a firefox mas aj ten na opera a firefox? ono ked nainstalujes tak sa ti to samo prida do firefox. skus ist na online hru napr. superhry a pustit hru ci ti pojde. alebo preinstaluj: firefox, flash,
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

kua je to záhada...dakujem chlapci za pomoc, zatiaľ budem skúšať, hento všetko čo ste mi proadili som už skúsil ale aj tak ma to serie kua...zatiaľ dík
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

tomaxx 199

Niečo na tom bude. Pre IE treba inakší Flash Player ako pre ostatné browsery.

Kód: Vybrať všetko

http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/
lukox
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lukox »

A ti to od zaciatku blblo ci len pocase? :?:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

lukox, netuším tento PC mal otec a dal mi ho lebo ho už nepotrebuje a je tu výborná grafika a veľký disk tak som si ho vzal ja, on na tom youtube videá nikdy nepozeral tak neviem či to robí preto...
Dnes som si chcel pozreť túto stránku http://www.husqvarna-motorcycles.com/_v ... pstry=198_
mali by tam byť 4 fotky Husqvarny SMR 510 2009, jedna veľká a rôzne ovládače na zmenšenie zväčšenie a pod...ja tam mám ale prázdne miesto a od tým len text o zmenách na modeli 2009 oproti 2008 nič viac... Takže to asi tiež hento je nejaká flashová stránka alebo čo...
Tie videá som ešte prehĺtal ako tak ale keď už aj toto to ma už sere :-! :evil: Najhoršie je, že som urobil všetko čo mi tu poradili a ono to kur*a nejde!
lukox
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lukox »

Aky mas Windows?.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

XP, sp3
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

A skúšal si už úplne odinštalovať tú Mozillu , reštart PC a znova ju nainštalovať ??
---------------------------------------------------------------------------------------
Keď klikneš pravou myšou na ten obrázok čo ti nechce zobraziť tak klikni na Nastaveni a tam na teba vyskočí také malé okienko Nastavenie pre Adobe Flash Player.
Veľa sa tam toho nastaviť nedá ale je tam položka Zapnuť hardwarovú akceleráciu neviem či ju máš zaškrtnutú.
---------------------------------------------------------------------------------------
Ja mám v nainštalovaných programoch okrem Adobe Flash Player 10 Plugin aj nejaký Adobe Flash Player 10 ActiveX
obr.1
A vo Windows -- system32 -- Macromed -- Flash -- mám tieto súbory obr.2 :
Prílohy
system32
system32
Naistalovane programy
Naistalovane programy
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Mám nainštalované oba dva programy !
Skúšal som ísť podľa toho jak si napísal že kliknäť na to pravým no ono to nejde, proste tam jak je pôvodne okno videa tak tam môžeš klikať koľko chceš aj s pravým aj s lavým a nič sa nedeje... nevyskočí žiadna ponuka ani okienko nič...
Prílohy
kua1.JPG
Napísať odpoveď