HP PAVILION DV6 WiFi nejde zapnut

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lama
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

HP PAVILION DV6 WiFi nejde zapnut

Príspevok od používateľa Lama »

Zdravim . Mam taky problem: Isiel som dnes spojazdnit WiFi router aby som nemusel tahat kabel po celom byte za sebou a ked som chcel zapnut wifi na notebooku tak mi kontrolka svietila len na oranzovo s tym ze miesto toho aby sa Wifi zaplo (kontrolka by svietila na modro) mi nad systrayom ukazovala Vista len Vypnute alebo Deaktivovane. Čekol som spravcu zariadeni a vsetko je OK, teda aktualny driver, je vsetko enable a ziaden iny problem nieje.

Vie mi nikto poradit co s tym ak mal rovnaky problem ? Okrem rady FORMAT/REINSTALL WIN :)

Dufam ze som problem nesformuloval ako uplny idiot. Vopred DIKY.
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Nemas nahodou v BIOSe wifi disabled?
Lama
Light Professional
Light Professional

nene, to som pozrel hned. On je aktivny len neviem ho zapnut , sprava sa ako vypnuty a neskenuje WiFi siete. Nieje to nico s Vistou? to sa stalo vpriebehu normalneho fungovania notebooku, nerestartoval som ani nemenil nastavenia, preto je mi to zahada, este som sa s tym nestretol. ale ako tak googlim viac ludi ma problem s HP Pavilion DV6, ale na nestastie nie s tym ze WIFI nejde zapnut :(
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

no pozor HP-čka sú známe tým že im odíde wi-fi je to chyba niekde na doske skús pogoogliť neviem či sa jedná o henten rad notebookov ale googli a nájdeš dokonca aj tu na fóre to bolo rozoberané tak pred mesiacom
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

hrban napísal:no pozor HP-čka sú známe tým že im odíde wi-fi je to chyba niekde na doske skús pogoogliť neviem či sa jedná o henten rad notebookov ale googli a nájdeš dokonca aj tu na fóre to bolo rozoberané tak pred mesiacom
Hrban, presnejsie rady 4,5,6 su vadne..

:wink:
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Mozes si kupit externy wifi. Neriesitelny problem.
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

horn... To neni vobec pravda. OT....

K teme. Skus vybrat wifi adapter na par minut a vlozit ho spet... Mne to pomohlo ked takto haproval segrin boooooookkk.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no ako bolo spomenute pavilion ma problemy a dost csto je to wifi v tom zmysle ze sa rozhodne prestat fungovat ako pisal tuna kolega skus vytiahnut a dat naspat ale to nieje riesenie bo za tyzden sa tito moze stat znova a znova a znova ..... preto som ja radsej ozalel trosku parametre a namiesto pavilionu kupil toshibu :-P zatial ziaden problem a to ho nicim uz skoro 7 mesiacov
Lama
Light Professional
Light Professional

no tak som to urobil ako ste mi radili a pomohlo to, no ako bolo spravne spomenute neviem na ako dlho :? . a este mam jeden problem pani, ten prvy problem s WIFI sa mi stal ked som zapajal wifi router (presnejsie Edimax BR-6204Wlg, "stvoril" som siet, ale tera neviem zistit heslo ktore som udajne zadal (no ale ja som nic nezadaval) a tak sa nemozem k sieti pripojit. Navyse sa neviem dostat ani do Wifi routera pomocou prilozenej IP aby som mohol zmenit nastavenia (do browsera 192.168.2.1). Heslo teda neviem , dostat sa do routera neviem a restart pomocou tlacidla na zadnom panely routera neriesi nic.

Dodrbal sa router,alebo sa to da nejak restartovat do deafultneho nastavenia.

Dakujem za pomoc pri predoslom probleme a vopred dakujem za navrhy k tomuto Pani.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Edimax BR-6204Wlg

default meno a heslo

meno:admin
heslo:1234
Lama
Light Professional
Light Professional

vladenko007 napísal:Edimax BR-6204Wlg

default meno a heslo

meno:admin
heslo:1234
No to ja viem , manual mam. ide o to ze po zadani IP do browsera ma nevyzve na zadanie admin/1234. To je ten hlavny problem.
Takze asi je dodrbany router, alebo firmware... no ja proste neviem. Preto sa pytam ci existuje este nejaky iny sposob ako ho zresetovat aby vobec komunikoval s PC, potom budem mat kde ten login a heslo napisat.

ALe asi je vada v hardwary !!
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

a spajas sa s nim po kabliku po lan 1 tusim, taktiez skus odpojit vonkajsi kabel proste len elektriku a komunikaciu z pc nechaj a mozno skus odpojit pred tym vsetkym aspon 10 min bez elektra ak nepomoze a router novy tak skus uhrat v predajni nato ze ti nejde spristupnit router ze nereaguje :-D pripadne resetovacie tlacitko skus podrzat na dlhsiu dobu mozno podporuje tovarenske spustenie ale to si zisti v manuale
Lama
Light Professional
Light Professional

uz som skusil vsetko, teraz idem do obchodu a skusim ich tam ubalamutit , ze je to vadny kus a chcem novy. A ked to dakde poslu na reklamaciu a zistia ze som ho dodrbal ja tak pa pa Eura :( .

Kazdopadne vdaka to all :roll:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lama napísal:uz som skusil vsetko, teraz idem do obchodu a skusim ich tam ubalamutit , ze je to vadny kus a chcem novy. A ked to dakde poslu na reklamaciu a zistia ze som ho dodrbal ja tak pa pa Eura :( .

Kazdopadne vdaka to all :roll:
tak tam prepalia soft a bude defaultne heslo :-)
Napísať odpoveď