nacasovanie sluzieb vo windowse
nacasovanie sluzieb vo windowse
zdravim je mozne nacasovat sluzby vo windowse napr pol minuty po starte?
-
wintermute
Light Star
Pokiaľ chceš niečo spúšťať s oneskorením (neviem čo konkrétne myslíš pod pojmom služby), ale pravdepodobne by sa dal použiť visual basic script, ktorý budeš automaticky spúšťať po štarte.
mal by obsahovať
uvedený príklad spustí excel 30s po spustení scriptu. namiesto excel môžeš nahradiť ľubovoľnou cestou k programu ktorý chceš spúšťať čiže rovnako ako by si to spúšťal cez win+R.
Len tak na okraj: ten text v code je treba hodiť do súboru s príponou *.vbs
mal by obsahovať
Kód: Vybrať všetko
set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
WScript.Sleep 30000
WshShell.run"excel"Len tak na okraj: ten text v code je treba hodiť do súboru s príponou *.vbs
spustanie sluzby
Ano presne toto som potreboval. Jedna sa o sluzbu ktora startuje so systemom a ma za ulohu citat data z databazy. No spusti sa skor ako DB cize dostavam hlasku v logu ----- object reference not set to an instance of an object---- tak to chcem riesit oneskorenim sluzby pri starte windowsu (servera) este otazocka ako implementovat cosi.vbs co vytvorim?
UZ som to vyriesil zasahom do registrov.
UZ som to vyriesil zasahom do registrov.
-
wintermute
Light Star
-
wintermute
Light Star
LOL?! Neviem, ale pripada mi to ake keby si bol len padnuty na hlavu.wintermute napísal:Neviem, ale pripadá mi to, ako keby si sa len chcel pochváliť, že máš sedmičku.
-
wintermute
Light Star
Podobne ako ty k tomu tvojmu.wintermute napísal:A ako si došiel k tomuto duchaplnému záveru?
-
wintermute
Light Star
-
wintermute
Light Star
-
wintermute
Light Star
-
wintermute
Light Star