Graficka karta v notebooku dost velky problem.

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
nyo
Amateur
Amateur

Graficka karta v notebooku dost velky problem.

Príspevok od používateľa nyo »

Ahojte all mam dost zavasny problem som majitelom tohoto notebooku:

Kód: Vybrať všetko

http://reviews.cnet.co.uk/laptops/0,39030091,49294448,00.htm
A mam dost velky problem s grafickou kartou Nvidia GeForce 8600M GS
po roku a pol zacala haluzit a to tak ze sa mi rozbil obraz zacal hadzat divne farby a pocas toho pc nereagovalo... neskor sa mi zobrazili male cierne a cervene botky a po chvilke restart.....
Skusil som preintalovat vistu myslel som ze vsetko okey nainsstaloval som najnovsi ovladac a o5 ten isty problem ...
Skusil som aj Kubuntu vsetko islo krasne az dokila som nenainstaloval ovladac od nvidie .....
Teraz bezim o5 na viste ale s tym ze som neinstaloval ovladac od nvidie ale nechal som ten od ms a vypisuje mi ze ma iba 14 mega co by ma tak netrapilo ale neda sa pozerat na tom ani film....

Nestretol sa niekto s tymto problemom ?
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Stretol, reklamuj rychlo notebook a ak ti daju novy taky isty tak ho hned predaj a kup si iny.

Je vseobecne zname (a Nvidia sa za to ospravedlnila) ze osmickova rada pre notebooky je vadna a po case proste odide (jadro nevydrzi caste zahrievanie sa a chladnutie).

Tak to vyreklamuj a rychlo sa toho zbav.
nyo
Amateur
Amateur

Juuj

mjo juuj tak to som dost nestastny... pretoze zarucna doba v UK je jeden rok podla zarucneho listu co som dostal ... a teda skoncila ... viete si niekto predstavit reklamaciu a pribliznu cenu opravy tejto karty alebo kupa novej karty... ? ako je to s vymenou ? da sa normalne objednat takato karta alebo v kazdom booku ma karta iny tvar aby sa tam niejako natrepala ? ak nvidia o tomnto vie nieje potom zodpovedna za tieto karty ? a tym padom niejake ulahcenie reklamacie alebo nieco podobne ?>
Gangy
Darca
Darca

No mozem ti dat cerstve info z prvej ruky kedze dnes sa mi presne toto prihodilo s kamaratovym notebookom. Zaruka vyprsala v septembri a akurat teraz mu tiez odisla 8600vka ci co to tam ma. Je to pavilion tak som napisal mierne nasraty email do hpcka s tym ze za taketo faux pas predsa musia niest zodpovednost a ako to mienia riesit. Nedufal som v absolutne nic, zaruka je ta tam takze som to povazoval za koniec, avsak...

Prisiel mi mail od hpcka kde sa mi ospravedlnili a v prilohe mam navod ako si cez nejaky web objednam zadarmo novu nahradnu kartu aj s navodom na vymenu, karta ktoru mi poslu je 9500GS.

No povedzte, cakali by ste nieco take?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Veruze nie :smt023
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Gangy napísal:No mozem ti dat cerstve info z prvej ruky kedze dnes sa mi presne toto prihodilo s kamaratovym notebookom. Zaruka vyprsala v septembri a akurat teraz mu tiez odisla 8600vka ci co to tam ma. Je to pavilion tak som napisal mierne nasraty email do hpcka s tym ze za taketo faux pas predsa musia niest zodpovednost a ako to mienia riesit. Nedufal som v absolutne nic, zaruka je ta tam takze som to povazoval za koniec, avsak...

Prisiel mi mail od hpcka kde sa mi ospravedlnili a v prilohe mam navod ako si cez nejaky web objednam zadarmo novu nahradnu kartu aj s navodom na vymenu, karta ktoru mi poslu je 9500GS.

No povedzte, cakali by ste nieco take?
Wow to ma teda dobre stastie ten kamarat. Pekne od nich
nyo
Amateur
Amateur

Takze tu citam dobre aj zle spravy,

Nanestastie je to zamotane, laptop zakupeny v UK, behom 2 mesiacov som zajupil 2 kusy na moju kreditku, jeden pre mojho kamarata druhy pre seba a zamesali sa nam pokladnicne bloky a zarucne listy. Cize ja mam jeho a moj uz asi ani neexistuje pretoze on ho predal.
Ale aj tak sa citm oklamany ... Laptom bude mat vo february 2 roky.
Poradte mi kde skusit napisat odvolanie na NVIDIu, Packard bell alebo na predajnu .... totizto v U.K. maju zaruku podla zarucneho listu len jeden rok. ale pokial nvidia potvrdila chybne cipy tak by to malo byt jedno oni by za to mali byt zodpovedny.

Pomozte mi prosim na co mam apelovat pri komunikacii s nimi. A aky styl mam preferovat ? slusne alebo agresivne ???
Gangy
Darca
Darca

nyo ale na co je ti zarucny list alebo pokladnicny blok, ked uz nemas zaruku? Ja som to tiez nepotreboval, akurat tak seriove cislo notebooku zo spodnej nalepky. Ak chces tak mi napis na icq a mozem im napisat mail ja a skusit to poriesit za teba.
nyo
Amateur
Amateur

Mno

Fiha tak tomu to sa hovori charakter idem ta kontaktovat, vopred vdaka

//autoeditácia príspevku ( 22 Nov 2009, 14:55 )
AK by mal niekto podobny problem na tomto fore vam urcite pomozu a navedu ako postupovat. Som na dobrej ceste :)

Kód: Vybrať všetko

http://www.nvidiadefect.com/
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

mam presne tento isty problem len mam notebook ktory nie je na tom zozname cize nespada do toho HP Limited Warranty Service Enhancement

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... 00427_dv64

ja by som tu grafu aj objednal len keby som vedel kde a ako to vymenim..
neviete kde by sa dala objednat nejaka nahrada do Hp pavilion dv6580ec?
Napísať odpoveď