Left 4 Dead
-
Corn Flake
Guru wannabe
inac cca pred dvoma tyzdnami mi prisel letak od datartu ze maju L4D za 7.50€ tak si povem ze good cena a idem do datartu a tam nevidim zadne L4D tak sa pytam ci maju a ze nemaju na sklade pridem o tyzden a ze nemaju ale maju objednane na piatok ta pridem v sobotu a ze nemaju ze im este neprislo a ze mam skusit prist v ondelok a ja dnes v pondelok pridem a oni to nemaju mg ale pred dvoma tyzdnami mali v letaku ze maju a este kto vie kedy to pride este ze te akcie su na mesiac
no nenakopat ich?
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
bol som v lobby asi 20 minut.. toto je cisty ko*ot ktory ja nechapem.. 300 ko*ot joine a leftne lebo by im asi gule odpadli keby pockali 2 minuty... uz to mohlo byt plne 20x
- Prílohy
-
- kokoti.rar
- (801 Bajtov) 34 stiahnutí
hra cez net
co mi treba na to aby sa mi dalo hrat cez net??? bo som dade take daco pocul, je to pravda,pls link
Neviem čo myslíš, že je platené. Ale skús napísať napr. Gangymu. Síce ide o väčšiu sumu, ale keby si sa s ním dohodol, že mu pošleš peniaze vopred na účet a on ti to potom objedná, tak by s tým súhlasil. Ja som od neho kupoval už dosť toho a úplná spokojnosť, tak sa ho skús opýtať.90 napísal:a to je platene ked treba kreditnu kartu??? lebo ja nemam
A je mozne hrat online L4D nonsteam? Nie je tato moznost len pre LAN a SP?
Niekto tu proste nedokaze pochopit, ze ostatni co sa tu o tej hre bavia a hravaju, si ju zakupili.
Ked sa ti nechce za nu platit - mam ti ju zaplatit niekto druhy? BTW ked si z BA, tak akurat pri inchebe rozkladaju holandske kolotoce - fakt supa - skus prist za nimi a povedat im, ze sa ti nechce platit, ze sa chces len previest...
Niekto tu proste nedokaze pochopit, ze ostatni co sa tu o tej hre bavia a hravaju, si ju zakupili.
Ked sa ti nechce za nu platit - mam ti ju zaplatit niekto druhy? BTW ked si z BA, tak akurat pri inchebe rozkladaju holandske kolotoce - fakt supa - skus prist za nimi a povedat im, ze sa ti nechce platit, ze sa chces len previest...
Problem mam ten ze ja mam hru , ale stiahnutu, a ked som ju este nemal som ju hraval v kaviarni a tam bolo v hlavnom menu hry v spodnej casti obrazovky hrane hry, na ktore sa dalo pripojit, a ja tam mam len tie polozky ako je single player, versus nastavenia a take.v kaviarni som to hraval cez steam. poradte ak mi rozumiete
my rozumieme tebe, ty nerozumies nam. Legalne zakupena hra = cez steam. Cracknuta hra = nonsteam. Cakat, ze funkcionalita nonsteam a steam verzie bude rovnaka po aplikovani nejakeho zazracneho patchu, je prinajmensom chore. Ak chces steam verziu hry, treba si zaplatit. Dufam, ze viackrat sa k tomu vracat nebudeme.