MUDr. Google a predpoveď chrípkovej epidémie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
agy
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

MUDr. Google a predpoveď chrípkovej epidémie

Príspevok od používateľa agy »

Pridávam link na svoj článok o googli, ak by sa objavli aj nejaké iné názory budem rád.
:arrow:
http://www.studentforum.sk/index.php/ma ... j-epidemie
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

moj nazor - podstata clanku (teda ak vychadzame z nadpisu) daaaleko kratsia ako "uvod do problematiky", no s i/y si si prilis nepotykal vsak? :)

- k teme samotnej, mohol si skusit spisat nejake vysledky pozorovani, postrehy, zhodnotenie celkovej uzitocnosti atd. Prilis sucho si tu temu odbil, nadpis ma zaujal viac ako zvysok.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Je to v každom prípade zaujímavé, aj keď zase sa to nedá veľmi zovšeobecniť. Nie všetci ľudia, na ktorých ide napr. spomínaná chrípka si dajú vyhľadať niečo o tom do Googla. Starí ľudia určite nie, koľko ľudí, čo aj vie s netom zaobchádzať, si o tom nebude hľadať info, ja tiež nie. :) Je to také otázne, na koľko sa to zhodne, môže to byť čisto náhoda, že ľudia sa začnú o niečo viac zaujímať a nemusí to nič znamenať. :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ani by som nepovedal, nahoda by to bola pri mensej testovacej vzorke, ked su ale v hre cele staty/kontinenty, tak to uz zodpovedat bude.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Uvidíme, predpoveď začiatka chrípky u nás je začiatok januára. Otázne je, či všade vo svete vypukne naraz, to asi nie. Vždy sa to začne niekde.
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

2 koci: tak vies, vsetko ma svoje muchy :) myslel som skor nazor na problematiku ako samotny clanok, ale vdaka aj za takuto reakciu.

2 bolek: ono je jasne, ze 100% spolahlive to byt nemusi, ale konkretne tato aplikacia, na ktoru som tam hodil link ma rozdelenie krajit a kontinentov, takze ako pises nie vsade je to rovnako ale je to rozclenene. A to ze nie vsetci vyhladavaju uvedene slovicka je tiez pravda ale je pravdou aj to ze este aj dnes nie vsetci pouzivaju internet... vsetko to je statistika a myslim ze dost siroka vzorka ludi na vyhodnocovanie.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

pozrite si na google ukrajinu, hned to tam vyskočilo s tou ich chripkou

http://www.google.org/flutrends/ua/
Napísať odpoveď