mam problem so scritpom na toto striedanie obrazkov v php...
skusal som to cez GifEncoder.class.php ale neslo to... pomahal mi s tym jeden kamarat... no nevedel tiez ze preco to nejde...
vzdy vypise: Fatal error: Maximum execution time of 15 seconds exceeded in......
nieje na to nejaky iny jednoduchsi sposob ako to spravit? keby sa dalo aby som tie obr. mohol davat z inych priecinkov...
teda napr. jeden bude v ROOT/auto/a.png
a druhy bude v ROOT/moto/b.png
je to kvoli scriptu ktory sa vypisuje do obr. a toto co mam teraz v jednom priecinku vsetko tak stym sam nepohnem...
diky
script na striedanie obrazkov
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najrychlejsie bude ked to spravis cez javascript.
Najlepsie bude ked zmenis script aby nevypisoval do obrazku.
Najjednoduchsie bude ked tie obrazky zmenis na animovane gif.
Vy ste asi robili posledny sposob no bud takou cestou ze php script tie dva obrazky mal vzdy skonvertovat pred nacitanim stranky do do gif-ka, alebo tym ze php script stale refreshoval stranku a dosadzoval iny obrazok. Tym padom sa posledny sposob stava najzlozitejsim a najnespravnejsim. Niet divu ze to potom vypisovalo timeouty
Inak: zla sekcia, ma to ist do programovania!
Najlepsie bude ked zmenis script aby nevypisoval do obrazku.
Najjednoduchsie bude ked tie obrazky zmenis na animovane gif.
Vy ste asi robili posledny sposob no bud takou cestou ze php script tie dva obrazky mal vzdy skonvertovat pred nacitanim stranky do do gif-ka, alebo tym ze php script stale refreshoval stranku a dosadzoval iny obrazok. Tym padom sa posledny sposob stava najzlozitejsim a najnespravnejsim. Niet divu ze to potom vypisovalo timeouty
Inak: zla sekcia, ma to ist do programovania!
len ja mam na mysli nieco taketo:
tento script sa nacita pri zobrazeni stranky, a potom na kazdom obrazku ukazuje ine udaje ktore sa pri fefreshi zase obnovia...
na kazdom obr. mam ine pozadie takze sa to musi vypisovat do obr.
obrazok davam do CODE tagu lebo ako priloha by nebolo vidiet ako to je...
tento script sa nacita pri zobrazeni stranky, a potom na kazdom obrazku ukazuje ine udaje ktore sa pri fefreshi zase obnovia...
na kazdom obr. mam ine pozadie takze sa to musi vypisovat do obr.
Kód: Vybrať všetko
http://skripts.subfox.eu/php/signature.gif