Caute predam tento pocitac je 100% funkcny bes akejkolvek chyby. Jedna sa o tuto zostavu:
MB MSI KT6 Delta
Procesor: AMD Athlon 1500+
Zdroj: Premier 280W
Grafika: Geforce 4MX 8AVG 128 MB
Ram:128MB
HDD: Seagate 80GB
Asus CDRW mechanika
+ Kasna, (klavesnica a mys za priplatok)
Predaj mozny aj jednotlivo komponentov.
Cena za vsetko 60€ (1800 SK) + dohoda
jukel napísal:Však veď ja som ti ho predaval za 60 + tam bola ešte DVD mechanika a 256MB RAM
Jukel sory ale bola tam 128 MB ram to ze tam bola 256 bol tak maly odrb ale to mi nevadi a este bol nefunkcny ventilator na grafike, DVD rom sa pokazila za 1 den, tak aby ste ma tu nezozrali cena upravena
Ramka tam bola 256 odjakživa, 128mb bola pamäť na grafike. Neviem či si DVD romku používal ako držiak na nápoje ale mne fungovala 4 roky v pohode. Grafika taktiež keď som ju den pred odoslanym posielal.
jukel napísal:Ramka tam bola 256 odjakživa, 128mb bola pamäť na grafike. Neviem či si DVD romku používal ako držiak na nápoje ale mne fungovala 4 roky v pohode. Grafika taktiež keď som ju den pred odoslanym posielal.
Pocuvaj mam ti sem hodit screen ze tam je 128MB ramka, a na grafike trebalo vymenit ventilator lebo bol nefunkcny ale to ma netrapi nesom drzgros ktory sa bude hadat pre par eura a s dvd mechanikou neviem co sa stalo jeden den isla a na druhy den ju porazilo. Tak a ked nemas zaujem nepis ok zbytocny spam Pravidlo 9. ak sa nemylim.
Píšem k téme, chcel som len upozorniť že ja som ti ho predal za 60€ + lepšia výbava ( zato že si kazisvet ja nemôžem, mne všetko fungovalo 4 roky ) a ty ho davaš za 80.
jukel napísal:Píšem k téme, chcel som len upozorniť že ja som ti ho predal za 60€ + lepšia výbava ( zato že si kazisvet ja nemôžem, mne všetko fungovalo 4 roky ) a ty ho davaš za 80.
Končím OT
Konci za 60€ orpavil som temu a kazisvet no neviem neviem ventilator sa netocil od zaciatku no vsimol som si to v pravu chvylu lebo som skoro upiekol grafiku a hodim tu screen o tej ramke ked pojdem na ten pocitac aby som ta uviedol na pravu mieru.
ale ved ho nechaj, kazd si moze predavat svoje veci za kolko xce, aj ked ich kupi lacnejsie , ved to je jeho vec kolko da cenu a ked to nepreda tak pojde s cenou dole.
Neviem co tu tolko riesite ?
pablo64 napísal:ale ved ho nechaj, kazd si moze predavat svoje veci za kolko xce, aj ked ich kupi lacnejsie , ved to je jeho vec kolko da cenu a ked to nepreda tak pojde s cenou dole.
Neviem co tu tolko riesite ?
Pablo nechaj to tak tu je vela mudrych ludi ktory vedia len okomentovat danu vec no mna ich komentare nezaujimaju, aspon keby napisal svoj nazor a ne tu este sa bude hadat a mysiet si, ze ma pravdu. A pablo ties ked nemas zaujem nemusis sem spamovat. Pravidlo 9 asi nepoznate.
A poprosil by som aby premazali spam.
Laskavo si uprac v hlave ako whitelist funguje, to ze ta don niekdo odporucil neznamena ze si v nom zaradeny.
Trtkam sa vsade tam kde vidim chu**** ako ty ktori chcu odrbavat ludi. Ale sem som ani prist nemusel a aj tak je vsetkym jasne ze to nieje jukel kto nehovori pravdu...