Prater vs Vidam park
Prater vs Vidam park
Boli ste v niektorom z týchto parkov ? Ktorý je podľa Vás lepší ?
Ano bol som v Pratri a myslim, ze som zazil dobry adrenalin, take vyblaznenie. Niektore atrakcie su fakt dobre.
Z jednej drahy som skoro vypadol do pi*e, tak som sa este asi nebal, bolo to ch*j upevnenie takze treba sa drzat.
//A este doplnim, ze je tam perfektna atmosfera skvela hudba a ta zvlatsna nahrata rec chlapa nema chybu.
napr.
Z jednej drahy som skoro vypadol do pi*e, tak som sa este asi nebal, bolo to ch*j upevnenie takze treba sa drzat.
//A este doplnim, ze je tam perfektna atmosfera skvela hudba a ta zvlatsna nahrata rec chlapa nema chybu.
napr.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Oba su podla mna slabe, v ani jednom nie je lepsia husenkova draha. Aj ked z Pratru na fotkach z minuleho roku bola dost velka, no teraz na zaciatku septembra tam ziadna nebola. Teda bola jedna taka, kde si siel aj dolu hlavou, ale to len rovinka, otocka dolu hlavou a spat. Celkovo dlzka mozno 1-2 minuty, cena bola tusim 4-6 eur. Vo Vidame nic takeho nebolo, len stara drevena draha, ale siel som na nu 3x (bol som tam na konci juna).
Myslim, ze tieto parky nestoja za to, ale ked uz, tak skorej ten Vidampark, pretoze to je za jednotne vstupne, kdezto Prater ta oberie o vela penazi. Vo Vidame bolo aj viacej extremnejsich zabaviek, takze ak mas rad adrenalit, tak opat vyhrava Vidapark.
Myslim, ze tieto parky nestoja za to, ale ked uz, tak skorej ten Vidampark, pretoze to je za jednotne vstupne, kdezto Prater ta oberie o vela penazi. Vo Vidame bolo aj viacej extremnejsich zabaviek, takze ak mas rad adrenalit, tak opat vyhrava Vidapark.
v pratri som bol par rokov dozadu. mozno sa to zmenilo. ak sa nemylim vo vidam parku by mal byt kolotoc najneprijemnejsi pre zaludok v strednej europe. tak mi aspon bolo povedane. a kedze som ani nevedel co to robi, tak som ho aj skusil... informacia o tom kolotoci by bola dobra pred tym ako som tam nasadol.
-
hojko
Site Admin
turtlak69: Napada ma vo Vidame Dino ci ako sa volal ten kolotoc, vynieslo ta to do vysky a tocis sa vsetkymi smermi na ramene a este aj cele rameno sa tocilo. To bola asi jedina atrakcia na ktorej som tam nebol (ak neratam tie detske), pretoze hoci mam kludny zaludok, tak na tom som sa po zjedeni langosov radsej neodvazil.
Filipito: Nepride mi to nejake extra narocne. Tocis sa len hore hlavou, takze to az taky vplyv nema ako keby si sa tocil aj bokom. Teda aspon ja nemam problem pri toceni hore a dole, skor mi robi problem tocenie bokom.
Filipito: Nepride mi to nejake extra narocne. Tocis sa len hore hlavou, takze to az taky vplyv nema ako keby si sa tocil aj bokom. Teda aspon ja nemam problem pri toceni hore a dole, skor mi robi problem tocenie bokom.
hojko: to, co opisujes je pravdepodobne top scan http://www.vidampark.hu/2009/eng/jatekok2.php?g=75 a mal by to byt prave ten neprijemny kolotoc. na fotkach to vyzera celkom nevinne. tak isto aj zo zeme. ale tu rychlost tam hore je citit naozaj poriadne. kazdopadne nie je to az take strasne. viacej ludi ma zaludok v haji z tohto http://www.vidampark.hu/2009/eng/jatekok2.php?g=74 kvoli tomu, ze clovek je hore nohami dlhsi cas, co zaludok prilis nema v laske. je to sice pomale, ale byt dlho hore nohami... priznam sa, nesiel som na to a dobre som spravil. kamaratova priatelka grcala prave z tohto. moj najoblubenejsi bol asi tento http://www.vidampark.hu/2009/eng/jatekok2.php?g=25
urcite sa do vidamparku este vratim.
urcite sa do vidamparku este vratim.
-
hojko
Site Admin
Filipito: Podla fotiek na nete z roku 2008 a toho co tam bolo teraz, tak tam nieco chybalo. To iste aj Prater.
turtlak69: Nie, neni to ono. Top spin bol super, to sa mi strasne pacilo, taktiez sa mi pacil este volny pad (Hip Hop). Tento T-Rex som myslel ako najdrsnejsi pre mna.
turtlak69: Nie, neni to ono. Top spin bol super, to sa mi strasne pacilo, taktiez sa mi pacil este volny pad (Hip Hop). Tento T-Rex som myslel ako najdrsnejsi pre mna.
t-rex bol super. dost mi bolo zle a tento ma dorazil
neviem uz ktory mozes mysliet, ale ten co som poslal vyzera asi najviac pravdepodobne co sa fotiek tyka. viem, ze je po vstupe cez vchod hned vpravo a mierne vzadu. tazko povedat ci sedia fotky. popravde kamarat tam uz sedel a ja s priatelkou sme len rychlo utekali dnu a po "vypluvnuti" hned prec a kupovat vodu. celkovo som nemal chut sa pozerat este raz co to so mnou robilo
bolo mi blivno aj bez toho.
btw menia sa atrakcie v tychto dvoch parkoch?
btw menia sa atrakcie v tychto dvoch parkoch?