Pomoc so stahovaním hier...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
dudy
Amateur
Amateur

Pomoc so stahovaním hier...

Príspevok od používateľa dudy »

Cawte,som tu nový a ak by sa dalo poprosil by som vas o pár rád:-). Chcel by som sa spýtať ako mam postupovať po stiahnuti napr:40 partov s rapidshare napriklad hry:Football Manager 2010...

pod návodom na inštaláciu je napísané:

1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game using the offline option.
4. Play the game.
5. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

chcel by som sa spýtať teda čo každý jeden bod znamená a ako presne postupovať..A ak sa nemylim burn znamena napalit zrejme tak ak by ste mi mohli hodit aj nejaky link na napalovaci system cez ktorý by mi to prípadne šlo...Ďakujem vopred
The
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa The »

nie napalit, nahraj ten subor, ktory unrarnes, cez daemon tools
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

pise tam burn or mount

cize napalit alebo vlozit do virtualnej mechaniky
napriklad do daemon tools
nemusis nic napalovat
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Rozbalíš všetky súbory (dúfam, že vieš ako), potom si stiahneš program Daemon Tools a pomocou neho si vytvoríš virtuálnu mechaniku a cez to otvoríš súbor, ktorý sa ti rozbalil. Po otvorení by sa automaticky mala zobraziť tabuľka inštalácie, preklikáš sa k typu inštalácie, či cez steam (online) alebo offline. Vyberieš offline, inak ti to nepôjde. Nainštaluješ hru a hráš.

Keďže nevieš čo znamenajú tie body hore, ťažko budeš vedieť hrať tú hru pokým nevyjde čeština. Tú nájdeš na lamkách, kde si pravdepodobne našiel aj hru resp. na nejakom warez fóre.

Veľa zdaru

// video návod ako používať Daemon Tools je tu:
http://video-navody.cz/video/61-softwar ... s-lite-4-3
dudy
Amateur
Amateur

aha super takze nic netreba napalovat.Take stahnem vsetky party potom kliknem na prvy part ten rozbalim a potom uz cez ten deamon tool to tam nejak zrobim?
rados915
Guru
Guru

dudy napísal:aha super takze nic netreba napalovat.Take stahnem vsetky party potom kliknem na prvy part ten rozbalim a potom uz cez ten deamon tool to tam nejak zrobim?
Áno. Pozri si ten návod a postupuj tak ako som to napísal v príspevku vyššie. Keby boli nejaké problémy tak kľudne napíš, niekto ti tu už poradí.
dudy
Amateur
Amateur

oki tak zatial diky moc:-) ked este bude s dacim problem ozvem sa..

//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2009, 13:28 )
cawte,no tak uz sa mi naskytla necakana chyba,,uz mi ide vsetko zapnem hru,po nacitani reklam teda pred skokom do menu uz v hre mi vypise:

Disc Not Found

Unable to find Football Manager 2010 disc, please make sure it is in the drive.

no a potom to musim vzdy quitnut bo nevim co s tym mam robit neporadite co treba?nepotrebujem nahodou crack?kebyze prosim mohli by ste mi popripade hodit nejaky link?diky moc vopred
rados915
Guru
Guru

dudy napísal:oki tak zatial diky moc:-) ked este bude s dacim problem ozvem sa..

//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2009, 13:28 )
cawte,no tak uz sa mi naskytla necakana chyba,,uz mi ide vsetko zapnem hru,po nacitani reklam teda pred skokom do menu uz v hre mi vypise:

Disc Not Found

Unable to find Football Manager 2010 disc, please make sure it is in the drive.

no a potom to musim vzdy quitnut bo nevim co s tym mam robit neporadite co treba?nepotrebujem nahodou crack?kebyze prosim mohli by ste mi popripade hodit nejaky link?diky moc vopred
Toto vypísalo aj mne keď som ten obraz v Daemone odpojil. Teda ak necháš image pripojený v Daemone tak by ti to malo ísť a inak už vyšla aj čeština. Na lamkách ju nájdeš.
dudy
Amateur
Amateur

rados915 napísal:Toto vypísalo aj mne keď som ten obraz v Daemone odpojil. Teda ak necháš image pripojený v Daemone tak by ti to malo ísť a inak už vyšla aj čeština. Na lamkách ju nájdeš.
super problem vyriesenyy..Velke Dakujem patri Radosovi.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tolko starosti, nebolo by jednoduchsie kupit si originalku? ;-)

najlepsie cez steam, ani dvd by si nemusel hodit do (virtualnej) mechaniky a este by ti aj samo tahalo updaty :)
rados915
Guru
Guru

beardie napísal:tolko starosti, nebolo by jednoduchsie kupit si originalku? ;-)

najlepsie cez steam, ani dvd by si nemusel hodit do (virtualnej) mechaniky a este by ti aj samo tahalo updaty :)
Každý nemá 50 eur na originálku že? Čo keď ho tá hra nebude baviť? Čo s ňou na steame spraví? Keby som si ju ja kúpil na steam kde mám ďalších 10 hier čo s tým spravím? Nezbavil by som sa toho nijako.
beardie
Redeemer
Redeemer

mam to brat ako vyhovorku?
rados915
Guru
Guru

beardie napísal:mam to brat ako vyhovorku?
Ty si kupuješ každú hru? Myslím, že nie. Kúpiš si ju možno až keď si naozaj budeš istý, že ťa to bude baviť, a že má cenu si to kúpiť.
sledge13
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sledge13 »

beardie napísal:tolko starosti, nebolo by jednoduchsie kupit si originalku? ;-)

hry sa dajú aj kúpiť?? :D :D :lol:
hmm peniaze viem investovat aj lepsie :)
beardie
Redeemer
Redeemer

ved to je samozrejme, ze si ju kupim az vtedy, ked budem vediet, ze ma bude bavit

to ale nie je ospravedlnenie na kradnutie, ked chcem vediet, ci sa mi bude pacit, tak si zahram demo, precitam vela recenzii a pozrem x gameplay videi na youtube

kazde nainstalovanie warezu, len aby si si hru vyskusal, je kradnutie

kubko1311: ticho tam ;-)
rados915
Guru
Guru

beardie napísal:ved to je samozrejme, ze si ju kupim az vtedy, ked budem vediet, ze ma bude bavit

to ale nie je ospravedlnenie na kradnutie, ked chcem vediet, ci sa mi bude pacit, tak si zahram demo, precitam vela recenzii a pozrem x gameplay videi na youtube

kazde nainstalovanie warezu, len aby si si hru vyskusal, je kradnutie

kubko1311: ticho tam ;-)
:lol: :lol: Musím sa veru zasmiať na tej poslednej vete. KAŽDÝ má v PC nelegálne veci, nezáleží či má net alebo nie, nezáleží či je to hra, program, film, mp3ka. Niektorí majú nelegálne celé PC už od windowsu. Ale o tomto je iná téma, tak napíš pls tam oki? Môžeš tam riešiť aj tvoj problém s warezom.

Warez tu bol, je a bude. Ľudia nemajú peniaze aby si všetko kupovali a pokým bude všetko drahé tak ako doteraz, tak si to ani kupovať nebudú. Ale neviem prečo sa vlastne až tak do toho staráš. Veď tebe nič nehrozí, keď ty máš všetko originálky. Tak sa staraj o seba, čo ťa je po niekom kto skončí v base za nelegálne sťahovanie? Nič s tým nespravíš, akurát čo sa tu niektorí zasmejú na tom čo si napísal. Máš možno pravdu, ale nič s tým nejde robiť. Iba ak by si teda každému nechcel všetko kupovať.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

beardie: kazdu jednu hru ktoru mas , mas original?
beardie
Redeemer
Redeemer

rados915: ked vyrasties a budes si vazit hodnotu zarobenych penazi a prace, zacnes sa spravat inak, potom sa ozvi, pozvem ta na pivo ;-)

Filipito: ano klik, nie je mi luto dat 10 euro cez vikendovu akciu za kvalitnu hru, naposledy som ta kupoval afaik GRID za 10E, Stalker: SoC za 5E bol napriklad cez vianoce, je tu vela ludi, co maju originalky, hlavne na multiplayer hry je to takmer nutnost
rados915
Guru
Guru

beardie napísal:rados915: ked vyrasties a budes si vazit hodnotu zarobenych penazi a prace, zacnes sa spravat inak, potom sa ozvi, pozvem ta na pivo ;-)

Filipito: ano klik, nie je mi luto dat 10 euro cez vikendovu akciu za kvalitnu hru, naposledy som ta kupoval afaik GRID za 10E, Stalker: SoC za 5E bol napriklad cez vianoce, je tu vela ludi, co maju originalky, hlavne na multiplayer hry je to takmer nutnost
Ja si peniaze vážim už teraz aj keď ich ešte nezarábam. A keďže si ich vážim tak ich nebudem utrácať za hry, ktoré si 1-2x zahrám a ktoré si môžem stiahnuť. Ja mám tiež kúpené niektoré hry, ktoré sa mi pozdávali a aj ich hrávam. Ale každý si takto hry kupovať nemôže, tak si ju stiahne alebo požičia.
Prílohy
Untitled-1.png
beardie
Redeemer
Redeemer

rados915 napísal:Ale každý si takto hry kupovať nemôže, tak si ju stiahne alebo požičia.
cize ukradne, konecne sa chapeme :)
Napísať odpoveď