Určite by som sám časom došiel na to, aká je, ale v tejto situácii, ked je daleko by to bolo otázkou dosť dlhého času. A určite vieš ako sa človek cíti, keď sa naviaže a následne zistí že bol podrazený...mi-chau napísal:Hej, ale zacinat si vztah s tym, ze si danu osobu najskor par krat preverim...
Zvláštny vzťah
Hej, ale je len otazka osobnosti, ci ta to natolko zmeni, aby si s tym zacinal kazdy vztah...Bushido napísal:Určite by som sám časom došiel na to, aká je, ale v tejto situácii, ked je daleko by to bolo otázkou dosť dlhého času. A určite vieš ako sa človek cíti, keď sa naviaže a následne zistí že bol podrazený...
Ja som tiez zazil kudlu v zadech od ex, ale vzdy zacinam novy vztah s doverou. Ale to je moj pohlad na vec, ja to asi inak ani nedokazem.
Akoze chvilu si si s nou pisal..zrejme ste si vymenili fotky a ona dostala chut na sex a ty sa pytas ci z toho moze byt vztah ?
Moze .. ale bola by to dost velka nahoda. Ak z toho nieco bude - bude to zrejme len o sexe.
Ci ty si sa zamiloval?
Neviem no, ale to ze sa ti zda byt mila a sex s nou bol prijemny este nemusi byt zdaleka laska.
Moze .. ale bola by to dost velka nahoda. Ak z toho nieco bude - bude to zrejme len o sexe.
Ci ty si sa zamiloval?
Neviem no, ale to ze sa ti zda byt mila a sex s nou bol prijemny este nemusi byt zdaleka laska.
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
podľa mňa by som sa do toho nepúšťal, ked si to dokázal ty spraviť u nej, určite nebude problém to spraviť s iným chalanom.... ja by som to vzdal a hľadal si niečo rozumnejšie.....aby si sa potom nesklamal...lebo ťažko by som ja veril takej babe akú si teraz ty zažil, radšej si to 2 krát premysli a raz sa rozhodni!
-
Bushido
Medium Professional
Hovoríš ako keby to bola tvoja suseda... Niesi náhodou trochu múdry ?neo250 napísal:sa uvedom, čo píšeš..... ved sprav ako uznáš za vhodné len potom tu nepíš, čo ti spravila...
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2009, 20:28 )
sa uvedom, čo píšeš..... ved sprav ako uznáš za vhodné len potom tu nepíš, čo ti spravila...
-
blitzkrieg
Professional
Bushido ? ty si si nenašiel z BA nijakú inú ? veď otvor si oči a pozri sa naokolo, ja do BA nechodím často ale keď som tu tak to stojí za to, pokiaľ chceš ale s ňou chodiť tak to je iné a pokiaľ chceš mať viac kamarátiek ako je ona tak si myslím že BA je raj
a ako si môžeš byť ešte istý že si ona nepíše s viacerými a pol hodinu na to ako si prišiel ty k nej neodišiel od nej nejaký iný 
-
Bushido
Medium Professional
Keby som ja vedel v čom je problém... ja viem v BA je vela pekných báb... Ale ked ja niesom ten typ, čo chodí na disco... Či to je asi výhovorka
No ok tak to proste s babami neviem... Nechcem aby to vyzeralo že som teraz zobral čo prrišlo, len je dalekoo. Ale tak trávim dosť veľa času v práci, nemám vela kamarátov, potom viazne komunikácia občas... A vôbec necítim sa byť v živote šťastný... práve naopak...
Frustrovaný a zakomplexovaný policajt...... hezky..... neber to osobne, trochu to zgeneralizujem...... ale Tvoj prípad mi potvrdzuje to, že mnohí policajti sú pomerne nešťastní ľudia s rôznymi komplexami, ktoré si vybíjajú napríklad buzeráciou mnohokrát nevinných ľuďoch behom svojej práce..... Prečo preboha silové zložky a rezorty priťahujú tento typ nevyrovnaných ľudí????Bushido napísal: A vôbec necítim sa byť v živote šťastný... práve naopak...
No a teraz k téme......
Medziľudské vzťahy sú veľmi komplikované záležitosti a už sa o tom popísala celá knižnica, ak nie aj dve..... Dôležité je to, že si človek musí ujasniť čo od nejakého vzťahu chce, teda aj to, čo môže do vzťahu dať a čo tým reálne získa..... Takže inak povedané - či je to dlhodobá, či krátkodobá záležitosť, či ide o vzťah založený na nejakom vzájomnom porozumení alebo či ide len vyslovene o fyzickú záležitosť........ a tak ďalej, tých premenných je veľa..... A po zodpovedaní týchto otázok sa dá pokračovať ďalej......
K tej konkrétnej situácii.....
No, rozhodnutie čo a ako ďalej, je len a len na zakladateľovi témy, ale s istotou viem, že pokiaľ sa so mnou v podstate neznáma ženská (internet uľahčuje komunikáciu, ale reálne spoznanie človeka neumožňuje) vyspí, tak mám o jednu "príležitostne poje**** kamarátku" viac, ale s takou osobou by som s nejakým vzťahom mimo občasného a nezáväzného sexu nezačínal..... Pretože takéto jednanie o človeku dosť jasne vypovedá, a mohlo by sa kľudne stať, že behom povedzme mojej neprítomnosti, si slečna bude chodiť jebávať kade-tade s nejakým novým pokecovým kamarátom..... ďakujem pekne..... toľko môj názor na túto pomerne delikátnu záležitosť.......
-
blitzkrieg
Professional
zajtra cestujem domov, dnes som ešte v BA chceš ísť niečo ponahánať ?:D ani ja som není typ čo chodí po disco a podobne ale tak predsa len je tu nejaká baba v BA ktorá by chcela viac ako nezávezný sexBushido napísal:Keby som ja vedel v čom je problém... ja viem v BA je vela pekných báb... Ale ked ja niesom ten typ, čo chodí na disco... Či to je asi výhovorkaNo ok tak to proste s babami neviem... Nechcem aby to vyzeralo že som teraz zobral čo prrišlo, len je dalekoo. Ale tak trávim dosť veľa času v práci, nemám vela kamarátov, potom viazne komunikácia občas... A vôbec necítim sa byť v živote šťastný... práve naopak...
-
Bushido
Medium Professional
Kľudne pôjdem
daj PM som zvedavý ako to robíš
Pinhead
Možno mám depresívne nálady, avšak nikdy nikoho nebuzerujem, alebo si to na nikom nevybíjam... Ešte nikdy som nikoho nezmyselne nebuzeroval... Dokonca ak nejde o niečo vážne, tak ani nechcem dávať pokuty, avšak do určitých výsledkov sme tlačený... Ale chcem povedať že mňa sa to netýka osobné problémy do práce nepatria...
Pinhead
Možno mám depresívne nálady, avšak nikdy nikoho nebuzerujem, alebo si to na nikom nevybíjam... Ešte nikdy som nikoho nezmyselne nebuzeroval... Dokonca ak nejde o niečo vážne, tak ani nechcem dávať pokuty, avšak do určitých výsledkov sme tlačený... Ale chcem povedať že mňa sa to netýka osobné problémy do práce nepatria...
-
blitzkrieg
Professional
-
Bushido
Medium Professional
Pinhead
Vo svojej práci som ešte nikdy nikoho nebuzeroval, nikdy neťahám osobné problémy do práce. Ak niekto nazýva "buzerácia" sankcie za nedodržanie zákona, tak to má pomýlené. Nehovorím že teraz každého pokutujem za každý priestupok, ale nikdy si nehladám dôvody, aby som mohol dať pokutu. Nieje to môj prípad, som smutný a občas v depresii, no nie agresívny a zakomplexovaný a uráža ma to.
Vo svojej práci som ešte nikdy nikoho nebuzeroval, nikdy neťahám osobné problémy do práce. Ak niekto nazýva "buzerácia" sankcie za nedodržanie zákona, tak to má pomýlené. Nehovorím že teraz každého pokutujem za každý priestupok, ale nikdy si nehladám dôvody, aby som mohol dať pokutu. Nieje to môj prípad, som smutný a občas v depresii, no nie agresívny a zakomplexovaný a uráža ma to.
podla mna ti co o nej tak skaredo hovoria, jednoducho iba zavidia, ze ti dala hned tak rychlo sex. Ale v dnesnej dobe je to v podstate normalne, chcela ti dat najavo ze to ma rada a nie je ziadna frigida. Bud rad, poznam kopec bab co ich sex prilis nebavi- to by si chcel? Ak preleti iskra, je tam to napatie, tak dievca da toho vsetko. Aj mne sa uz stalo ze sme sa na seba vrhli hned na prvom stretku a vobec som neriesil ci je podla niekoho "lahsia", pretoze mam pritahovala.. Iba ti chalani rozdeluju babi na "lahsie" a tie druhe, ktori v skutocnosti este vela tych skusenosti v zivote nemali.