Uprava programu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mato22
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Uprava programu

Príspevok od používateľa mato22 »

Prosím vás ako alebo cez čo upraviť softvér, konkrétne je to jeden faktúračný soft, ten soft nemá presný názov, stiahol som ho zo stránky:

Kód: Vybrať všetko

http://www.kertes.eu/faktura.html
Ja z neho potrebujem odstrániť len reklamu, ktorá sa vytlačí na faktúru, samozrejme nedá sa to nijako len vyškrtnúť v programe aby to tam netlačilo.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Nebude to trial verzia programu za ktory musis zaplatit a poskytnu ti aktivacny kluc na to aby si tu reklamu odstranil? Skus kontaktovat tvorcu programu co sa s tym da robit. A mozno je to jeho zamer aby tak ziskal viac klientov.
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

neskusal si to vytlacit do dakeho PDF a potom v dakom pdf editore tu reklamu vymazat?
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No ale ten program sa vobec neda zaplatit nic o tom na stranke nepisu. A je zadarmo akurat na spodku faktury je toto.
Prílohy
nový-1.jpg
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

tak mi to nedalo a skusil som to za Vas... nainstalovla som si ten program ..fakturu som dal tlacit do PDF (mam program Primo PDF ktory vytvori vyrtualnu tlaciaren ktora robi pdf ,,takych programov je plno) potom som to PDF otvoril v editore na pdf (pouzivam jednoduchy Portable Foxit PDF Editor 2.0.1011) v nom som odstranil vsetko nepotrebne aj reklamu vyrobcu ulozil som to a faktura je hotova mozte ju pekne vytlacit alebo poslat mailom kde treba
mato22
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mato22 »

oneskorena reakcia ale newa :) dakujem moc za rady fakt ste mi teraz moc pomohli :)
Napísať odpoveď