WiFi router D-Link DI-524-otazka

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
clavo
Light Expert
Light Expert

WiFi router D-Link DI-524-otazka

Príspevok od používateľa clavo »

ehm, po dlhom zamyslani sa nad mojim problemom sa rozhodol poprosit vas o radu..doma mam Fibernet (orange) to zn. konvertor a WiFi router D-Link DI-524...zaujimalo by ma, ci by dane zariadenia vedeli fungovat aj oddelene a ak ano ci by som chytal nejaky signal na router aj v inom meste ako doma...dakujem
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Ako oddelene, akoze bez konvertora, alebo bez routra?? Skus rozvinut problematiku.
clavo
Light Expert
Light Expert

Don_Pipino napísal:Ako oddelene, akoze bez konvertora, alebo bez routra?? Skus rozvinut problematiku.
no konkretne som myslel, ze by som konvertor nechal doma na normalnom pc a router by som si zobral k notebooku do ineho mesta
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mno musel by si ale tvoj D-Link router nahradit inym routrom, alebo by ti ten cas nesiel doma internet.
clavo
Light Expert
Light Expert

Don_Pipino napísal:Mno musel by si ale tvoj D-Link router nahradit inym routrom, alebo by ti ten cas nesiel doma internet.
takze ak som spravne pochopil, tieto dve zariadenia vedia fungovat aj oddelene, no doma by mi internet nesiel??
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme, ze nesiel, router zabezpecuje pripojenie do internetu, aj ked teraz zacinam uvazovat, ci by nestacilo ten LAN kabel z kovertora pichnut do PC a nastavit IPcky podla zmluvy od Orange, skus a uvidis.
clavo
Light Expert
Light Expert

no skusal som napojit konvertor priamo do pc - to fungovalo.. ale ked som sa chcel napojit na notebooku na d-link to ma sice pripojilo signal bol vyborny ale nebol ziadny pristup na internet
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

S notebookom si sa chcel pripojit na net cez d-link (cez wifi) a to ti nefungovalo. A mas ten d-link nastaveny spravne?? reps. na PC ti v tom istom case isiel internet?? Ako si to mal zapojene, ked si to skusal?
clavo
Light Expert
Light Expert

uz je to jedno lebo som sa rozhodol ze vyuzijem pravdepodobne akciu co ma teraz orange co ponuka studentom mobilny internet za 7 eury mesacne takze zoberiem asi to...tak tuto moznost uz neriesim.. :roll:
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Na stahovanie to nieje, ale email, surf, chat v pohode zvlada, pre studenta idealne, si online v podstate kdekolvek, v skole, vo vlaku, autobuse, internate.... este keby ti chceli k tomu dat express kartu namiesto tej USB, a mas vystarane :)
clavo
Light Expert
Light Expert

jj to viem...a ved stahovat filmy, hry, hudbu atd to mozem aj doma ja skor ako to co si spomenul - mail, chatovanie, prezeranie... :wink:
Napísať odpoveď