dik za odpovede
ABS octavia
ABS octavia
potrebujem pomoct s ABS,svieti kontrolka,cidlo je nove,kabel novy,RJ je dobra, a stale to vypisuje sporadicku chybu na LP snimaci.nesvieti to stale,iba niekedy.
dik za odpovede
dik za odpovede
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
kludne to moze byt pocasim ... viem najmenej o 3 autach ktore mali cele ABS skontrolovane a podla servisu funkcne, ale ked zacalo prsat a chytilo to nejaku vlhkost tak to zacalo haprovat ... ocisti vsetky lahko dostupne kontakty, mozu byt zaoxidovane ... a potom to prestriekni niecim ako pise Ratzi ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
RATZINGER666
Darca
absolutny suhlas, urcite vies o mojom centrale, abs a antene ovladanej pocasimnordkapp_pb napísal:kludne to moze byt pocasim ... viem najmenej o 3 autach ktore mali cele ABS skontrolovane a podla servisu funkcne, ale ked zacalo prsat a chytilo to nejaku vlhkost tak to zacalo haprovat ... ocisti vsetky lahko dostupne kontakty, mozu byt zaoxidovane ... a potom to prestriekni niecim ako pise Ratzi ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
raz nam postarsi docent na hodine diagnostiky o niecom podobnom rozpraval...takmer rovnaky pripad, vsetko v poriadku, RJ, cidla, komplet OK, dokonca to bola octavia !!! ...Vymenili brzdove oblozenie,ale problem pretrvaval...Viete kde bol problem? Nerovnako zjazdene pneumatiky / resp. nejaka z nich, a tym padom cidlo ABS vyhodnotilo rozdielne obvodove rychlosti kolesa
po vymene pneumatik sa problem stratil 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak to sa mi zda priam nemozne, ved kazdy system musi byt kalibrovany na urcitu odchylklu ... trebars pri jazde po dvoch rozdielnych povrchoch by to muselo z titulu nerovnakeho koeficientu trenia robit to iste ... a s tym som sa v zivote nestretol ani som o nicom takom v zivote necital ... predsa rozdiel dezenu moze byt v milimetroch .. par milimetrov na dezene spravi na obvode prezenme to 1cm ... a ten sa v uhlovej rychlosti na snimaci prejavi ako desatina percenta odchylky ... to by mal system vykryt ... alebo soudruzi z NDR nekde udelali chybu ?
...
// vyhradzujem si pravo na stylisticke a garmaticke chyby, lebo s dvojkou v krvi sa pise velmi tazko
// vyhradzujem si pravo na stylisticke a garmaticke chyby, lebo s dvojkou v krvi sa pise velmi tazko