emailové adresy
emailové adresy
Potrebujem spraviť reklamu a potrebujem na to veľa emailových adries, najlepšie slovenských a českých. Kde sa dá ku takému niečomu dostať?
-
manager666
Star
snazil som sa slusne naviest autora, aby nerobil hovadiny, ale pochopenie zrejme nikde. tak teda inak... pozri, nikoho nezaujima tvoja stranka a nikoho ani zaujimat nebude! ked budes zasierat ludom spamovy kos, tak ci onak to kazdy vymaze a nikoho nebude absolutne trapit, co to bol za mail, lebo je to SPAM !!!! uz len z principu keby som nahodou klikol na taky odkaz a nahodou by som sa na taku stranku dostal, tak mojim prvym cielom by bolo dat ju dole (keby som vedel ako, spravim to bez mihnutia oka). a verim, ze by som tento nazor nezdielal sam. ak je stranka dobra, netreba reklamu. tvoja zrejme bude na urovni extremne nizkej, takze sa snazis presadit to cez spam. nepomoze ti to. zmier sa s tym. ludia kam len codite na taketo kraviny??? kolko mas rokov? tipujem do 15. toto nie je uz normalne... si predstav, ze kazdy trtko, co si spravi stranku o nesmrtelnosti chrusta bude rozosielat tieto sracky vsetkym moznym ludom cez mail. mas ty vobec v hlave poriadok? seriozna reklama sa robi cez katalogy, google ads, etarget, atd. spam != reklama
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
spam je najlacnejsia reklama ale musis prist ako na to, nitkto ti s tym pomahat nebude. Ked to spravis dobre bude to aj efektivne. Aj keby si mal emailove adresy tak budes mat problemy s odosielanim takeho mnozstva emailov lebo mailove servery maju vlastne ochrany proti spamu o ktorych asi nic nevies.
Tu ti kazdy napise ze na to neklikne ale pravda je ina, a spamovanie emailov je celkom efektivne ale narocne.
Spam sa tusim berie ako trestny cin...
Tu ti kazdy napise ze na to neklikne ale pravda je ina, a spamovanie emailov je celkom efektivne ale narocne.
Spam sa tusim berie ako trestny cin...