Ako donutit majtela baru aby mi dovolil hrat? xD

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
r3mus
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako donutit majtela baru aby mi dovolil hrat? xD

Príspevok od používateľa r3mus »

hm, tak celkom frcim na hudbe a je to uz nejaky ten piatok. uz cca 2 roky robim v internetovom radiu a nedavno som si porobil vlastne setiky ktore mali slusny ohlas. tak ma napadlo ze by som chcel zahrat na diskoteke. vacsinu casu totiz hram do radia, 2x som hral aj pred ludmi ale chcem to skusit v nejakom bare. problem je v tom ze nemam a ani si nemienim kupoval mixak, cd playery a vlastne vybavenie ked nvm ci s tym netresknem po 4-5 akciach. hravam na notase, s vypnutymi ukazovatelmi bpm, priebehom pesnicky a takymi pi*ov***. pocuvam hudbu, nepozeram monitor a celkom to ide :) tak hodte nejake rady ako na to, bo cez tyzden sa chystam obvolat bary v brne :)
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Ak chceš hrať, tak si najprv musíš vybaviť licenciu, lebo bez toho by si mal ty aj majiteľ problémy. Pri hraní z prehrávačov je licencia zdarma, ak by si chcel hrať z notebooku, tak zaplatíš dvom spoločnostiam cca 230eur na rok. Samozrejme potrebuješ mať aj legálny softvér aj hudbu. Potom to už je jednoduché, zabehni za majiteľom a normálne sa ho spýtaj, či by nemal záujem o to, aby si tam hral...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ak to nepojde tak ako ti radi DjBass tak by som to skusil cez nejakeho kamosa co je Dj. Spojit sa s nim aby ta zobral na nejaku akciu a skusit si zahrat zo zaciatku na 30 minut potom na dlhsie kym kamos vybavi par poldecakov a pipky. Ked sa ti to zapaci, ludia nebudu piskat potom by som skusil hodit rec s majitelom baru. Vacsinou kde je zariadenie tam je uz nejaky resident Dj a malo kto sa chce delit a svoj flek a prasule.
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Tak urcite potrebujes Mixak a playere lebo neviem ci chces platit nehoraznu sumu za Licenciu myslim nieco cez 310€ alebo kolko. Ja osobne hram z playerov. Pouzivam dva DVD playery Philips a ver mi ze ked vies co ma hrat kde a kde tak nepotrebujes ziadne efekty ako Jungling a scrach,,,,
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Nie, licencia stojí cca. 230 eur u Slovgramu a SOZE ide podobný poplatok. Ty nazývaš púšťanie hudby z DVD playerov hranie? Ja nie. Toto ostane vždy púšťaním hudby, veď nemôžeš spraviť ani len prechod. Osobne by som si radšej zakúpil playery, lebo hranie z PC ťa výjde drahšie, keďže musíš kupovať aj legálny softvér. Pri playeroch ti stačí mať len legálnu hudbu a licenciu máš zadarmo.
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

thak od zalozenia temy ubehol nejaky cas a ja som konecne mal prvu diskoteku. jeden znamy DJ mi hovoril ze ked si myslim ze cesta bude lahka tak poriadne narazim a fakt to bola zrazka jak s kamionom. majtel chcel aby som hral "videoklipy" tak bolo prakticky nemozne synchronizovat pesnicky a robit prechody. navyse casto som musel hrat na zelanie, takze sa zo mna staval nejaky jukebox, ale aj tak mam dobry pocit z toho ze som bavil ludi, aj ked nabuduce uz asi nie :DDD chcelo by to poriadny hudobny klub, kde by som mohol poriadne odpalit electro a hands up, ale to asi este vela vody pretecie, btw dik za rady, posielam karmu :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

podla toho ci to chces robit cisto iba pre svoju zabavu, konicek, alebo sa tym legalne zivit. V tom druhom pripade na to zabudni, nestoji to za to. Mal som kamosa co to robil nacierno, je to uz dost rokov, vtedy sa to az tak nesledovalo. Mal uspech, casto hraval a bol slusne v baliku.Ale jedneho dna nanho prisli a tak ked chcel pokracovat musel to legalizovat, lenze to by mal potom velke naklady. Vrcholom bolo ked na jednej akcii k nemu dosla nejaka ozrata hlavohrud, prilozila mu kver k hlave a ze "teraz budes hrat toto". Hned potom s tym uplne skoncil.. :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

r3mus: ak nechces hrat v kluboch na zelanie, tak ti odporucam spravit nejake promo mixy a po dohode s majitelom (alebo hocikym za to zodpovednym) hudboneho klubu mu to poslat, pripadne vybavit si skusobne hranie v takom podniku. Klucove je zmenit podnik, pretoze tam kde sa bezne hravaju videoklipy sa malokedy dockas poriadnej akcie a ak ano, tak to nemusi byt kazdy tyzden, pretoze podla mna taketo hranie na zelanie zvysuje trzby :)
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

budem trochu OT, ale mal by som jednu otazku

chystame sa spravit v jednom bare sukromnu party, ale Dj-a budeme mat vlastneho, kt. nema licenciu a ani originaly moc,
otazka znie, keby sa tam nahodou objavia policajti, moze mat z toho zle (pokutu) ten DJ, ked je to sukromna party a tym prakticky "uzavreta spolocnost"???
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nuz pozri, legalne nie je ani ked mas ty doma v PC postahovane filmy, mp3, crackovany software.. takze IMHO ci ide o sampartiu, uzavretu spolocnost alebo verejnu party, stale je to ilegalne a postihnutelne
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

PepoJr.

pravdepodobne by bol pokutovany ten DJ ktory to pusta..
Napísať odpoveď