Steam - akcie
-
onetwothree
Takato bola novinka a bolo to ozaj za tych 2,50
Trick or Treat! Early Team Fortress 2 Halloween Sale - 2 Hours Only
October 29, 2009, 12:12 pm - Valve - General Announcement
Team Fortress 2 is available for only $2.49/£2.49/2,49€ for the next two hours. Offer ends exactly at 2:00pm Pacific Time.
Join in on the fun with in the The Terrifying Team Fortress 2 Haunted Halloween Special Update from October 29th thru November 2nd!
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
nechapes co je steam, je to softver, kde mas ucet a su k nemu priradene hry, ktore si si kupil, tento ucet mozes pouzivat na viacerych pocitacoch (samozrejme nie naraz)
cize ak mas napriklad komp a notas, tak mozes mat tie hry na oboch, ale hrat ich mozes len na jednom v dany cas
tento softver hry stiahne zo steam serverov, takze ak si kupis hru, nemas ziadne starosti s instalaciou hry z cd/dvd, hra sa jednoducho stiahne z netu, same sa na nu tahaju aktualizacie, atd
chod na www.steampowered.com, v lavom stlpci je v zelenom ramiku "Get Steam now", soft si nainstaluj, na stranke si daj vyhladat trackmania nations forever a nainstaluj si ju cez steam
bude to tvoja prva steamova hra, je zadarmo
cize ak mas napriklad komp a notas, tak mozes mat tie hry na oboch, ale hrat ich mozes len na jednom v dany cas
tento softver hry stiahne zo steam serverov, takze ak si kupis hru, nemas ziadne starosti s instalaciou hry z cd/dvd, hra sa jednoducho stiahne z netu, same sa na nu tahaju aktualizacie, atd
chod na www.steampowered.com, v lavom stlpci je v zelenom ramiku "Get Steam now", soft si nainstaluj, na stranke si daj vyhladat trackmania nations forever a nainstaluj si ju cez steam
bude to tvoja prva steamova hra, je zadarmo
TF2 zas za 2.5€ -> http://store.steampowered.com/app/440/
Mas to tamlekoklatik napísal:absolutne vobec netusim jak by som tento TF2 mohol kupit... skusal som ten paypal ale neviem jak to nastavit. Bol by niekto ochotny zakupit mi ho? Samozrejme momentalne poslem peniaze. hm? napiste prosim bud SS alebo na ICQ... I ked na ICQ sa dostanem neskor ako k sukromnym spravam na hojku. Dakujem
//ozval sa mi KOCI, takze to riesim s nim. dakujem za zaujem
Ono to bude možné kúpiť do 2. novembra za 2,50 eur počas 2 hodín? Proste každý deň v rozmedzí 2 hodín bude táto cena? Potom sa to vráti zasa na 15 eur? Ak áno, mohol by mi to niekto kúpiť a poslať gift na mail [email protected] ? Peniaze by som hneď poslal, len nestíham to sledovať. Ak to tak je, budem veľmi rád.
taktiez poprosim kebyze to niekto zbada aby ihned napisal tuna.
dakujuem za vsetkych
//ok tak mail, [email protected] . potom mi napiste ss s vasim cislom uctu aby som peniaze hned previedol
dakujuem za vsetkych
//ok tak mail, [email protected] . potom mi napiste ss s vasim cislom uctu aby som peniaze hned previedol
??Opak napísal:teraz sa dá kúpiť
Dá sa kúpiť, ale nie v zľave.
//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2009, 19:04 )
Je tam zľava! Môže mi to pls niekto kúpiť a poslať gift na [email protected] ?
PLS RÝCHLO, ĎAKUJEM MOC
// ešte pls ak to niekto idete kupovať tak sem napíšte, aby to nekúpili viacerí naraz
// len pre info: napísal som Toy-ovi tak čakám či mi odpíše
Zlava aktivna. Kto by to chcel tak sa mi ozvite na steame.
Profil: http://steamcommunity.com/id/totojevpici
Profil: http://steamcommunity.com/id/totojevpici