caute chcem sa spytat ked pri kupe ojazdeneho auta z ineho okresu a po jeho naslednom prihlaseni ma auto uz nove ECV a technicky preukaz co treba urobit s STK a EK, mozem jazdit na starych kartickach a nalepkach kde je uvedene stare cislo ECV nie moje nove nadobudnute po prihlaseni alebo treba niekde zaist a poziadat o zmenu STK a EK na moje nove cisla bvez nutnosti absolvovania STK a Ek kedze este maju platnost , ak mate s tym niekdo skusenosti poradte co a ako diky moc
Podľa vyhlášky by si mal spraviť administratívnu kontrolu. Stojí 20€ a je to hotové za chvíľu. Vytiahne zo systému protokoly, skontroluje VIN a vytlačí nové kartičky a protokoly, na ktorých bude záznam, že boly vykonaná administratívna kontrola. Raz môžeš naraziť na dákeho tupca a ten si to zoberie ako zámienku, aby sa po Tebe vozil... Auto má kontrolu platnú, o tom pokoj, veď na kartičke od STK a EK máš VIN
Takého tupca by som veľmi slušne poslal kade ľahšie. Administratívnu si robíš, ak máš nové auto alebo stratíš kartičku/meníš okno. V našom prípade je STK aj EK plne platná a tupec ti akurát tak môže odporúčiť dať si to vymeniť, aby si mal nabudúce pokoj od ostatných tupcov z OR PZ..
Kibo: To mate v Blave dake drahe, nie??? Ja som bol pred dvomi ci tromi tyzdnami na STK+EK a platil som tusim 36 eur za to a za tie dve karticky 10 eur. Cize cela STK+Ek stala 46 eur, pritom ide o velku firmu, snad jednu z najvacsich v regione.
Clean Up prepáč. Som debil, hojko má pravdu. Stálo ma to 56€ aj s kartičkmi, zvyšok išiel do vačku technikovi, že ma vybavil expresne Som si to neuvedomil
Kibo napísal:Clean Up prepáč. Som debil, hojko má pravdu. Stálo ma to 56€ aj s kartičkmi, zvyšok išiel do vačku technikovi, že ma vybavil expresne Som si to neuvedomil
Zdalo sa mi to nejako vela, ale tak som si myslel, že sa asi zvýšili ceny. Nič sa nestalo, v pohode. Dik za upresnenie.