Co ste zbierali alebo zbierate?
-
oXyGeN
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co ste zbierali alebo zbierate?
no ja som dakedy davno ked som bol zasran tiež zbieral hokejove kratičky,pokemonov pogy atd
bolo toho vela zbieral som to čo vtedy v tej dobe letelo
mno teraz nezbieram nič len sa mi doma nazbierali tie činske konzoly čo predavali vietnamci na trhu za 900sk vtedajšich
(kdo tu konzolu nemal neexistoval) potom časom to ludia začali vyhadzovat bud sa im to pokazilo alebo už z toho vyrastli a nemali už o to zaujem tak to večšinov skončilo u mna , nejake tie konzoly som ziskal z rodiny od spolužiakov,kamaratov proste teraz mam toho kopu sice už niektore niesu funkčne ale poslužia na sučiastky
mam 8konzol (niektore niesu na fotke) asi 11 controllerov 2 adaptere (tie vždy vyhorely ked ste sa dlho hraly xD) 5 pištoly a asi 90kusov kaziet pridavam aj nejake fotky
čo si myslite jaku hodnotu to ma teraz?ked v 1998 tie konzoly predavali po 900sk a jedna kazetka stala 200sk
PS: Sorry za ten prach leži to v pivnici
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2010, 19:19)
najviac stych postavičiek sami pači spongebob a jeho kamarati a tie postavičky ešte zo star wars
su good
PS: Sorry za ten prach leži to v pivnici
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2010, 19:19)
vcelku slušna zbierkaRunes napísal:huhu postavicky a podobne
Yeees, Sega....chyta ma nostalgia...
ty vole, vsak tolko konzol a kaziet nemali ani sikmooki co to predavali na trhu
na mileticke by si na tom este cosi hadam aj trhol
na mileticke by si na tom este cosi hadam aj trhol
skartovane peniaze
(snad to nema kazdy druhy
)
5Mil Sk v plaste z 5000korunackach
drobne, zlava:
20Sk v hodnote 4tisic Sk
100Sk v hodnote 17tisic Sk
500 Sk v hodnote 55tisic Sk
1000Sk v hodnote 150tisic Sk
(snad to nema kazdy druhy
5Mil Sk v plaste z 5000korunackach
drobne, zlava:
20Sk v hodnote 4tisic Sk
100Sk v hodnote 17tisic Sk
500 Sk v hodnote 55tisic Sk
1000Sk v hodnote 150tisic Sk
Ja som zbierala céčka, staré kazety TECHNOTRAX, kriklavé šnúrky do botasiek.
Vtedy ozaj fičali veci: opasky mickey-mouse, nažehľovačky, všliaké náušnice klipsne/nalepovacie...
Teraz recepty, oblečenie, kabely, topánky, ..., scouse mixy hoc akých DJ-ov (aj ne-dj-ov), také kartičky do barov z dovoleniek.
Vtedy ozaj fičali veci: opasky mickey-mouse, nažehľovačky, všliaké náušnice klipsne/nalepovacie...
Teraz recepty, oblečenie, kabely, topánky, ..., scouse mixy hoc akých DJ-ov (aj ne-dj-ov), také kartičky do barov z dovoleniek.
-
aughostino
Medium Professional
pohladnice z miest ktore som navstivil a mal som cas sa motat po meste (sice ich nebolo vela), najviac si cenim Kremnicu, Vieden a Baška Vodu (Hr)
z vela miest ktore som navstivil nemam pohladnice lebo som nestihal sa motat po meste alebo som jednoducho zabudol a to ma dost mrzi mal by som uz peknu zbierku
dalej su to stare mince, pamatne mince, prazdne flasky od sprchovych gelov
dalej su to stare mince, pamatne mince, prazdne flasky od sprchovych gelov
-
jason007x
Light Professional
Ako pubertiak som fičal ako mnoho iných na zbieraní hokejových kariet, okrem toho známky a mince + pohľadnice ako asi každý - z miest, ktoré som navštívil. Dnes sa už nejako zvlášť nevenujem ani jednému, ledaže nejakou náhodou príde niečo pod ruku.
ked som bol maly tak som zbieral znamky a obrazky aut. to je teraz pol pivnice zahadzane tymi albumami kde som si to lepil vsetko pekne podla znaciek.teraz zbieram trysky zo sprejov,casopisy a pivne plechovky asi z 34 krajin mam teraz. kazda inaksia a celkovo ich mam asi 450.
-
uplink
VIP
Prečo sú neni v možnostiach pogy? 
fu tak zbieral som toho dost ked som bol maly: hokejove karticky, znamky, zapalovace, cigaretove skatulky,zapalkove skatulky, pivne plechovky, naboje, obaly od sprejov,....to si viete predstavit ako to vyzeralo u mna
teraz zbieram
pohare na pivo a mam niekolko exotickych flasiek od alkoholu (bez alkoholu) 
teraz zbieram
Taktiez som zbieral hokejove/futbalove karticky
. A este odznaky, hmm nie odznaky skor pripinacky s nejakym logom, kt. som si potom pripol na nastenku. Potom este cestovne listky co mi ale dlho nevydrzalo 
Kto sa chce "zbaviť" hokejových kariet, môže mi ich podarovať.
Ide o moju čisto amatérsku záľubu bez nejakej vidiny zisku, takže by som bol vďačný za každý kus.
Ďakujem. Viac v SS.
Ide o moju čisto amatérsku záľubu bez nejakej vidiny zisku, takže by som bol vďačný za každý kus.
Ďakujem. Viac v SS.
-
nestik
Medium Professional
určite hokejové kartičky, futbalové a pogy!
doteraz mám ešte celkom slušnú zbierku
-
Grim
Darca
...ja som kedysi chodil zbierať do parku hovienka po psoch...psíčkari si po sebe nevedeli upratať tak som sa vrámci verejnoprospešných prác pripojil aj ja k očiste nášho mesta...
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2010, 18:18)
// kur** pozerám hlasovanie a ono to tu je úplne o niečom inom!
Ale tvoja činnosť bola prospešnejšia ako všetky v hlasovaní dokopyGrim-Reaperka napísal:...ja som kedysi chodil zbierať do parku hovienka po psoch...psíčkari si po sebe nevedeli upratať tak som sa vrámci verejnoprospešných prác pripojil aj ja k očiste nášho mesta...
A bolo by všetky tie pozbierané hovienka vysypať do dvora nejakému vyhlásenému nezodpovednému psíčkarovi. Sa čudujem, že ľudí baví žiť v sračkách.
-
Stoporko
VIP
uplink - pogy fičali, keď sme mali 10 rokov, teraz medzi mladými fičia obaly z kondómov a erotické pomôcky - čo nepozeráš TVnoviny?