Team Fortress 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

lekoklatik napísal:dal som si teraz nejakych 10 min a vobec neviem co robit. Len pobehujem a snazim sa nekoho sundat. Hrali sme caprute the flag... Zatial to nehodnotim, ale je to prosto rychle...
Uz som to pisal Dragovi - na zaciatok ked spoznavas mapy je lepsie hrat s lahsimi classami - napriklad pyro alebo medic. Potom sa da pritvrdit a korunovat to spyom alebo scoutom :)
Engineer je tiez celkom lahky, ale pri nom mapy velmi nespoznate.
A este zoznamovacie videa v cestine: http://www.youtube.com/view_play_list?p ... EBD8B49DEE
//podrobny popis vsetkych postav: http://www.2fort.cz/detailni-popis-hernich-trid/
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

pyro je lahky? uff.. asi zalezi aj od toho komu co sadne, u mna skor medic + engineer, pripadne soldier. S pyrom si neskrtnem - ale je fakt ze ja som lama.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No s pyrom staci nabehnut a palit vsetko co sa hybe, hlavne sa musis hybat aj ty :) Ak mas klasicky plamenomet, tak air blast sa da vyuzit na odstrcenie dotieraveho nepriatela, ked mas malo zivota :) Ked mas backburner, tak zas treba hladat cesticky ako sa nepriatelovi dostat za chrbat, ked sa otoci, tak stale sa mu drzat za chrbtom :) Ale je fakt, ze pyro ma kratky zivot, no da sa nabrat dost killov.
//ja zas napriklad vobec neviem hrat za soldiera, na mna je velmi pomaly a rakety neviem triafat, naproti tomu mam radsej pomalsieho heavyho, ale iba v pripade, ze mam nejakeho spolupracujuceho medica, potom je z nas nesmrtelna dvojka (i-cube by vedel rozpravat :) )
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no ja som si cekol tie videa a mne sa najviac pozdaval demonman, ako to je s nim?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ked sa naucis hrat, tak je to jedna z lepsich postav, v niektorych pripadoch skor obranna, staci dobre nahadzat "lepaky" a ak ich protivnici nevidia a prejdu okolo nich, nemaju sancu :)

v utoku je dobry skor na nicenie budov, ale ked ides s medicom a klitzkriegom, tak zrusis cely druhy tim, ani nevies ako ;-)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

No tak po prvom dni hrania mozem povedat ze to neviem hrat ani za jednu postavu :D trosku mi to islo za Scouta a Snipera, ale inac je to strasne rychle, sem tam neprehladne :) snad sa skoro priucim ..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Neprehladne je to dost casto, hlavne na cp mapach :D
Ale kedze v TF2 nie je friendly fire, tak sa da strielat do davu a preriedit to tam :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Koci mi teraz vysvetlil asi všetko čo treba. Teraz to už nevidím na ničom inom, len hrať, hrať a hrať. No musím povedať že som asi moc jednoduchý, pretoŽe zatiaľ z toho nie som nadšený. Lebo to prosto neviem. Každopádne neľutujem. Najlepšie sa mi hralo za medic-a... Furt som hladal Koci-ho :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ono najma hraci CSka su strasne zdeptani ked ich zabiju - treba si uvedomit ze tu si po chvilke zase v hre a skusat skusat skusat.. niekedy si dam za ciel znicit za kazdu cenu nepriatelske sentry a aj ked 4x lahnem tak 5ty krat idem a stale skusam inak.TF2 sa nehra na skore jednotlivca ale na skore teamu, tak by sa mal aj team spravat - ak viem ze je teamu napr. spominane sentry brzdou, idem po nom, aj ked je skoro iste ze je to samovrazda. Isteze, najlepsie by to bolo, keby sa to nejakym sposobom zorganizuje teamovo, ale to najma pri zmiesanych multinarodnostiach a pri vacsich melach proste nie je mozne - kazdy robi podla najlepsieho uvazenia. Resp. mal by.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Pekne si to vystihol :)
Zakladny rozdiel medzi TF2 a CS je v tom, ze v TF2 jednotlivec dlhodobo vela nezmoze, pricom v CS ked dava v kuse hlavy tak ma jeho tim dost ulahcenu pracu.
V TF2 je to aj dost o taktike, napriklad pri dobijani posledneho control pointu na cp mapach na ktorom su 2-3 sentry sa uz samostatne pary medic+heavy a medic+demo do predu neprebiju a musia si pockat na spolocny uber. Ak su tam uz 4 sentry tak treba este nejakeho spya, aby dalsi aspon na cas znehybnil, ale to sa uz na publicu tazko organizuje, no obcas sa to podari :)
Ale vcera ked som hral koth_harvest, tak som si vsimol, ze taktika upada a je to iba o tom, kto rushne point s viacerymi hracmi :)
A este jedna vec - TF2 standardne pocita s urcitym respawn casom, standardne 0-15 sekund pre braniaci tim a o nieco menej pre utociaci, na serveroch kde je okamzity respawn je uz na cp a pl mapach takmer nemozne vyhrat.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Tak tak. Ak nehrajete ako team tak jednotlivcovi nepomoze ani premium ucet na saigns serveroch.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

mne sa to nikdy nezdalo komplikované..nehrávate aj vy na spomínaných saigns.de serveroch ? alebo na podobných kde je 32 hráčov..to sa nečudujem..to je hlava na hlave..pre začiatok si nájdite server kde je kapacita dajme tomu 18 a tam skúšajte
// :lol:
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Tak to ma byt :-D vystrelis z reketometu elektricku strelu :-D a das aj piatich naraz :-D
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

NEdali by sme niekedy dalsi event? Lebo posledny bol dost uspesny :) A teraz aj s novymi tvarami... Ked budu tymi synchronizovane, viac sa priucia :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ja ked hram na serveri kde je 24 a pl alebo cp mapa, tak mi to pripada strasne prazdne. Ale na Dustbowl Extreme! s 32 hracmi je to uz to prave. Ako vcera povedal i-cube po otvoreni bran: "Pripadal som si ako v Normandii" :D
Skuste tie servery co som dal na predchadzajucej strane, mne sa tam hrava velmi dobre. Na saigns ma to nebavilo, pretoze bez premium uctu som si tam pripadal ako jediny poctivec medzi cheatermi :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Hru mam uz asi treti mesiac. Priklanam sa k navrhu eventu. :) Preferovane classy scout, soldier, demoman. Co sa serverov tyka hravam najradsej DM o pocte 10 ludi, 24 je na mna vela a publicy takisto nemusim, mam radsej cp mapy ako nejake payload-y a podobne kraviny.
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

TF2 uz som nejaky cas nehral, ale ak by sa organizovalo nejake spolocne hranie, tak sa rad pridam.

Pripadne si ma mozte pridat na steam: Account name - Alestea
Ked bude cas a niekoho znameho uvidim online tak sa vzdy rad pripojim.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Server zohnať by problem nebol , na www.parba.cz si môžte zadarmo server spraviť na 3 hodiny :P

Ale zase tam nieje žiadna koth mapa..
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Bol by som za server by sa dal zohnat na gamepark.cz
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Vzhladom na to aka rozsiahla je tato tema a kolko hracov tu je by mozno nebol od veci ani druhy server.
Napísať odpoveď