Zdravim. Mam mensi problem s ventrilom. Vsetko ide ako ma, len ked hram hry a nieco hovorim, ostatni pocuju zvuky z hry. Mam sluchadla Razer Barracuda takze si myslim, ze by zvuk nemal unikat az do mikrofonu. Mozem si ich dat potichu ako chcem no aj tak ostatni pocuju hru. Netreba nieco nastavit na zvukovke alebo vo ventrile? Skusal som uz asi vsetko co ma napadlo no nic nepomohlo.
Predpokladám, že máš zvukové ovládače Realtek, čiže dole napravo by si mal mať hnedý reprák, klikni naňho 2krát, daj Mixer a Stereo Mix zaškrtni. Ak nie, tak si skús nastaviť VT na gombík, poprípade na hlas a nastav si k nej aj sensitivitu.
Ako mixer pozuivam NVMixer od nVidie. Ked 2x kliknem na reprak tak sa mi len otvori okno s nastavenim hlasitosti.
VT mam odjakziva na push-to-talk takze v tom chyba nie je
krabi napísal:Ako mixer pozuivam NVMixer od nVidie. Ked 2x kliknem na reprak tak sa mi len otvori okno s nastavenim hlasitosti.
VT mam odjakziva na push-to-talk takze v tom chyba nie je
Hoď sem Screen z toho nVidia panelu od zvukovej, musíš nájsť stereo mix.
Ako som uz pisal tak mam Barracudy a tie su 5.1 a v nastaveniach nie je moznost vyberu 5.1 sluchadiel, len obycajnych a to mi hraju len predne repraciky v sluchadlach potom tak preto.