Poradte s kupou HP pavilion DV6000 alebo asus a6rp

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
neto
Darca
Darca

Poradte s kupou HP pavilion DV6000 alebo asus a6rp

Príspevok od používateľa neto »

Cawte, co hovorite na HP pavilion DV6000? Niekde som cital ze su dost kazive, ale zhanam nejaky book okolo 200eur, samozrejme pouzity a na tento mam ponuku, za 220eur, myslite si ze sa oplati? Ale nie je v zaruke. Pripadne nejake skusenosti s tymto modelom.

Specifikacia:
Procesor:AMD Turion X2 1.6GHz
Pamäť: 1,5 GB (PC5300 SO-DIMM 200pin (DDR2-667))
Hard disk:160GB HDD
Grafika: Geforce 6150 128mb ram vlastnej pamete
Displej: 15.4' - 1280x800 (WXGA, 16:10)
Ostatne: WiFi,siet,modem,atd...... sietovy adapter

Diky za pomoc
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ake bude vyuzitie toho booku?? ako cena nieje zla ale keby to nebol pavilion.. su to jedny z najkazivejsich bookov..
neto
Darca
Darca

nazdar, vyuzitie bude cisto len internet, filmy a pesnicky, nic viac, mozno kebyze ide autocad, nie ze pouzivat autocad na profesionalnu cinnost ale na studium,
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tak natoto by mal postacovat a aj ten autocad tam rozbehas.. no len teraz otazka znie ci je dobra volba pavilion.. ak oplati sa to nieje to zla ponuka za tie peniaze asi nic lepsie nekupis.. len to je to ze je tam velky otaznik ci sa ten book nepokazi.. inak vies aj dvovod predaju toho notebooku??
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Takýto model má aj brácho už vyše 3 rokov ! len tam má Intel procesor a zatiaľ mu nič nie je (okrem zanesia prachom a asi dve premačkané tlačítka, čo je skoro nič...) A pritom ho využíva každodenne niekedy aj pol dňa vkuse :D
neto
Darca
Darca

No tak dovod predaja je taky, ze on kupuje notebooky a predava ich za ucelom zarobku, no vsak prave ze za ten peniaz asi nic lepsie nekupim, co mi poradite nech pri kupe dobre pozriem? Ja asi pozriem HD tune, everest a teploty a tak a ked sa mi bude zdat vsetko v poriadku tak ho asi zoberiem
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ako zla kupa to nemusi byt.. urcite si davaj pozor na teploty dalej skus popocuvat ci v nom nic nehuci alebo neskripe pripadne nevydava nejake ine zvuky, a hlavne aku ma vydrz baterie a potom sa mozes pozriet aj na plasty ze ci znahodou nieco nedrzi len "silou vole".. to by bolo asi tak vsetko myslim za tie peniaze to nieje taka zla kupa len nech sa nepokazi...
neto
Darca
Darca

A nevies mi poradit ake by mali byt primerene teploty? Diky
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Hocico ine od HP len nie Pavilon :) je to kazova rada ako bolo uz vyssie spomenute.
neto
Darca
Darca

Este mam na vyber asus A6RP s procesorom core 2 duo, lenze niekedy mrzne pri vypinani, ale cital som ze tato rada ma s tym problemy, takze co myslite mam zobrat HP alebo Asus? Obidva su bez zaruky
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

blizsie parametre toho asusu??.. teploty procesoru by sa mali pohybovat okolo 45-55C zalezi od toho ako je chladeny a HDD by mal mat okollo 35-40C..
neto
Darca
Darca

Mam len take info ze je tam core 2 duo, cakam na presny typ, 2 GB ram,120GB HDD, ati x200, DVDRW,citacka kariet, wifi a vydrz baterky 2 hodky
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Hp pavilion ak ti neodide wifi tak rovno cely nb /bude cyklovat tj. nezapne sa okamzite ale az tak na 5x krat az raz odide uplne/ a kedze wifi je pre nb dolezite tak hp nema zmysel kupovat ani za nic.
Ako pisali kolegovia takmer hoci co ine navrhujem nejaku toshibu.
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa HekerPivo »

lol vy ste sa uz pomiatli..moj nazor na hpcka poznate no a na paviliony mam duplom tazke srdce. maju brutalne problemy so softwarom a hardware radsej ani nespominam. rozhodne si kup toshibu tie maju dobre za celkom lacny peniaz. 8) mozno s prizmurenim oka aj nejaky asus. :wink:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

toshibu??.. hm zato co dam za asus mozem o takej toshibe len snivat.. a inak on chce pc do 200€.. no a co sa tyka pavilionu povedal som hned hore ze su to kazive booky..
Napísať odpoveď