sony ericsson w595
sony ericsson w595
brí den chcel by som sa opitat niekoho kdo ma skusenost s mobilom sony ericsson w595 ze ci ma niake vecie nedostatki a ako hlasno hraju repráky ,...
-
HekerPivo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
nj ten mobil ma kamos. design nic moc ale funkcie su nadupane. reprak ma dost hlasny to sa bat nemusis. ovladanie sa da, naviac ma funkciu ze ked stlacis tlacitko potrasies ta sa ti prehra nahodna skladba. 40mb pamate v telefone je myslim ze dost, ale podpora M2 pamatovky potesi:).fotak nieje nic extra myslim ze 2 megapixelovy ale tym si niesom isty mal som ten mobil len na 15 minut. kvalita hudby je perfektna to ta mozem uistit. naviac podporuje tento telefon 3G co sa mne velmi pacilo pretoze ten internet je naozaj rychly( na to ze je to mobilny telefon). videl som ho v ciernom prevedeni a celkom sa mi lubil. je to na tebe ale keby som sa mal znova rozhodovat ktory mobil kupit urcite by som uvazoval aj o tomto uchvatnom kusku od soňakov..
a posledna vec reagujem na predosly prispevok, nauc sa prosim ta gramatiku 
Ked sme uz pri tom, tak SE W595 ma 3mpx fotak, ale to je jedno. nefoti moc pekne kôli chybajucemu AutoFokusu. Pametove karty M2 su skor nevyhodou ako vyhodou, pretoze su o nieco drahsie ako klasicke MicroSD do nokie. Ale co sa tyka mobilu tak je v pohode. Ja som bol tiez dlho spokojny zo SE ale ked som si kupil moj prvy symbian (nokiu), tak som si povedal ze mobil bez symbianu uz nechcem.