Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
daniel1212
Light Expert
-
blazer
Professional
Netreba nic upravovat, jednoduchu verziu ti napisem na kolene, VIP plugin sux 
Tu si zmenis na svoju stranku, kde streamujes hudbu:
Skopiruj si cely ten kod (uprav co potrebujes) a uloz ho ako "hudba.sma" do priecinka ".../cstrike/addons/amxmodx/scripting". Potom spusti compiler.exe. Pripadne chyt ten subor hudba.sma a presun ho na compiler, tam ho pusti(Drag & Drop). Teraz dostanes v priecinku "compiled" uz suboer hudba.amxx, co je ten tvoj potrebny plugin. Dalej hadam zvladas sam .
...malo by to ist, ak mas nejaky problem napis.
Kód: Vybrať všetko
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define PLUGIN "Hudba"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Blazer"
public plugin_init()
{
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_clcmd("say /hudba", "sayhudba", ADMIN_ALL, "- Spusti hudbu")
register_clcmd("say_team /hudba", "sayhudba", ADMIN_ALL, "- Spusti hudbu")
register_clcmd("say /stop", "saystop", ADMIN_ALL, "- Vypne hudbu")
register_clcmd("say_team /stop", "saystop", ADMIN_ALL, "- Vypne hudbu")
}
public client_putinserver(id) {
set_task(12.0, "HudbaReklama", id)
return PLUGIN_CONTINUE
}
stock ukazstranku(id, website[]) {
new html[128]
format(html, 127, "<html><head><META HTTP-EQUIV=^"Refresh^" CONTENT=^"0; URL=%s^"></head><body scroll=^"yes^">LOADING...</body></html>", website, website, website)
show_motd(id, html, "AMXX Radio by Blazer")
return PLUGIN_CONTINUE
}
public sayhudba(id) {
ukazstranku(id, "http://www.hojko.com")
return PLUGIN_CONTINUE
}
public saystop(id) {
new html[256]
format(html, 255, "<html><head><META HTTP-EQUIV=^"Refresh^"></head><body><br><br><center>Hudba bola zastavena, GL&HF.</center></body></html>")
show_motd(id, html, "AMXX Radio by Blazer")
return PLUGIN_CONTINUE
}
public HudbaReklama(id) {
client_print(id, print_chat, "[AMXX Radio] Napis /hudba pre pocuvanie radia.")
return PLUGIN_CONTINUE
}
Tu si mozes zmenit, ako dlho po pripojeni hraca mu to do chatu napise, ze na serveri mas prikaz /hudba. (je to v sekundach, no je tam nejaky hacik, mam ten pocit ze musis priratat 3, teda ak chces 9 sekund, napises 12)ukazstranku(id, "http://www.hojko.com")
Tu si kludne zmen ten spamset_task(12.0, "HudbaReklama", id)
Navod:client_print(id, print_chat, "[AMXX Radio] Napis /hudba pre pocuvanie radia.")
Skopiruj si cely ten kod (uprav co potrebujes) a uloz ho ako "hudba.sma" do priecinka ".../cstrike/addons/amxmodx/scripting". Potom spusti compiler.exe. Pripadne chyt ten subor hudba.sma a presun ho na compiler, tam ho pusti(Drag & Drop). Teraz dostanes v priecinku "compiled" uz suboer hudba.amxx, co je ten tvoj potrebny plugin. Dalej hadam zvladas sam .
...malo by to ist, ak mas nejaky problem napis.
-
metrix0007
Expert
vie mi niekto poradit? doteraz som to riesit nemusel tak ma to nezaujimalo, som len taky hrac ze si zahram ked mam chut, ide o to ze mi vypisuje v kuse reklamu ked sa prihlasim na hociaky server, hram na NS servroch a nic sopm neprestavoval takze sa mi to pravdepodobne nastavilo samo tym ze som cosi stiahol pri nacitani na server, kazdu chvilu posiela reklamu na plochu a zneprijemnuje to hranie mne ale aj ostatnym, ako to vypnem/vymazem? preinstalovavat CS sa mi naozaj nechce, dik 
-
daniel1212
Light Expert
-
lekoklatik
VIP
-
tomaxx_199
Medium Professional
To čo si zadal? : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtomaxx_199 napísal:chcel by som zoznam prikazov na cs hojko sever.
Zoznam príkazov, akých?
-
blazer
Professional
Mozno nastavenia, lebo si chce spravit podobny? Ved v teme na to urcenej, v prvom prispevku ich mas vypisane. http://www.hojko.com/cs-1-6-server-hojk ... 99527.html
Ak chce prikazy, ktore moze pouzivat, tak do konzoly "amx_help" a dozvie sa vsetko.
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
-
blazer
Professional
Mas vobec amx? Ak ano hod vypis pluginov, ci vobec bezia. (amxx plugins do konzoly servera)tomaxx_199 napísal:a preco mi niektore nefunguju napr. rockthevote, admin niektore idu niektore nie.
counter strike
hladam taky programik co ked zapnete tak vam sam bez toho aby ste spustili cs obnovi nastavenia obrazu.. ja som si totiz nastavil zle rozlisenie a moj 26" monitor to nedokaze zobrazot a mam ciernu obrazovku s napisom neopdporovany rezim.. ja somm te program mal ale neviem kde je..
-
daniel1212
Light Expert
Re: counter strike
Do spúštacíh atribútov si napíš " -h [800] -w [600]" A máš to.pindur1 napísal:hladam taky programik co ked zapnete tak vam sam bez toho aby ste spustili cs obnovi nastavenia obrazu.. ja som si totiz nastavil zle rozlisenie a moj 26" monitor to nedokaze zobrazot a mam ciernu obrazovku s napisom neopdporovany rezim.. ja somm te program mal ale neviem kde je..