Živnosť na autobazár
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
Živnosť na autobazár
Rozmýšľal som, že si otvorím živnosť, a budem donášať a predávať autá z EU. Čo k tomu potrebujem okrem začiatočného kapitálu? Je vôbec možné a aké sú nevýhody poprípade riziká?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Pod tym dobre ceny by som upresnil asi tak, ze nehraj sa na bussienesmana ako vacsina Slovenskych 'gadzov' co sa idu hrat na podnikatelov a nadhodia si nehorazne ceny aby cim skor zbohatli.erytrocyt napísal:Ale ak to má dobre premyslené, dá dobré ceny, má skúsenosti, urobí si meno, prečo nie? Každý biznis je lotéria.
Myslim si, ze nadhodit si cenu na aute o 300e je mozno pre niekoho smiesne, ale postacujuce.
-
erytrocyt
VIP
Tak pre začiatok určite. Tristo je trochu málo, ale tých 500 eur, je taký stred podľa mňa. Ak budeš mať z jedného auta 500 eur domov, môžeš byť veľmi spokojný. 300 eur domov je podľa mňa minimum. Len zasa, musíš počítať dopredu. Môžeš za mesiac predať aj 5 áut. Ale ďalšie dva mesiace nepredáš ani jedno. A na to musíš byť pripravený.
-
aughostino
Medium Professional
xanderhell: pilcik je volna zivnost a odporucane oznacenie je Poskytovanie služieb v lesníctve a poľovníctve
a zastresuje:
pri volnej zivnosti platis za kazdy predmet podnikania 3€ (po starom to volakedy bolo 100sk) tusim su tam este nejaky poplatky navyse no to uz neviem akosi najst skus dat do googla volna zivnost poplatky a trochu sa v tom pohrabat urcite to tam niekde bude
dufam ze som aspon trochu pomohol 
a zastresuje:
- - ťažba, porez, približovanie dreva a povoznícke služby
( manipulácia dreva a jeho skladovanie na skládkach ...)
- vykonávanie ochrany rastlín a drevín
( postreky, nátery, výrezy nežiaducich vetiev ...)
- preparovanie zvierat, úprava poľovníckych trofejí
- poskytovanie služieb lesnou technikou (strojmi, mechanizmami a náradím)
pri volnej zivnosti platis za kazdy predmet podnikania 3€ (po starom to volakedy bolo 100sk) tusim su tam este nejaky poplatky navyse no to uz neviem akosi najst skus dat do googla volna zivnost poplatky a trochu sa v tom pohrabat urcite to tam niekde bude
Re: Živnosť na autobazár
poctivo na tom nikdy nezarobis. Mozno ti zostane par drobnych z predaja, ale nemyslim, ze to budu horibilne sumy.NumBer_One napísal:Rozmýšľal som, že si otvorím živnosť, a budem donášať a predávať autá z EU. Čo k tomu potrebujem okrem začiatočného kapitálu? Je vôbec možné a aké sú nevýhody poprípade riziká?