Ako sa lacno a dobre najest??
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
espreso v hoteli armales stakčín okr. snina... čap. 0,66€ flaškove 0,70 tu v celom okrese sa tak pohybuju ceny pulka(vodka, rum, borovička) za 0,40€ radosť piť
http://www.kamnapivo.sk/pivodb/krajpo_ost/6635/
http://www.kamnapivo.sk/pivodb/krajpo_ost/6635/
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
mozno zijem mimo no nikde som este nevidel predavat bagety .. myslim neplnene ..GothaR napísal:Tak pridam aj ja nieco, nie ej to najlacnejsie, ale pomer cena/chut je vyborny
Potrebujeme:
1 maxi bagetu (najvacsia co sa da kupit) - 20kc
75 g sunky alebo niecoho podobneho - 20 kc
100 g platkoveho syra (odporucam eidam) - 15 kc
1 paradajka - 7 kc
Bagetu rozrezeme na polovicu, na spodku natrieme maslom, vylozime sunkou, paradajkou a syrom a mozeme podavat
Priprava zaberie cca 10 minut, zasyti na velmi dlho.
V bageterii stoji polovica takejto bagety cca 90 kc a chutovo je to velmi porovnatelne, zaroven je tato domaca vyrobena omnoho lepsia ako tie chladene z obchodu a tiez vyjde lacnejsie.
-
Začiatok Konca
Professional
Tak potom malo chodis po obchodoch maju to v kazdom supermarkete a v tych takych obchodikoch cisto len na pecivo.Ing.Zoidberg napísal:mozno zijem mimo no nikde som este nevidel predavat bagety .. myslim neplnene ..
K teme: Inak ta bageta/chlieb/rozky+salama/sunka+syr a paradajky/paprika je vyborna kombinacia. Asi najlepsie rychle jedlo.
-
audiotrack
VIP
za cenu tej bagety kúpiš aj lístkové cesto, a môžeš spraviť takú roládu. Vyvalkáš (flašou od vína), natiahneš na plech (bočnicu z bedne) a potreš kečupom. Naukladáš šunku a syr, zroluješ a upečieš. Výborné, celkom rýchle a cenovo tak ako tvoja bageta. Minulý týždeň sme to robili, a dnes sa chystáme tiež na jednú takú rolkuGothaR napísal:Tak pridam aj ja nieco, nie ej to najlacnejsie, ale pomer cena/chut je vyborny
Potrebujeme:
1 maxi bagetu (najvacsia co sa da kupit) - 20kc
75 g sunky alebo niecoho podobneho - 20 kc
100 g platkoveho syra (odporucam eidam) - 15 kc
1 paradajka - 7 kc
Bagetu rozrezeme na polovicu, na spodku natrieme maslom, vylozime sunkou, paradajkou a syrom a mozeme podavat
Priprava zaberie cca 10 minut, zasyti na velmi dlho.
V bageterii stoji polovica takejto bagety cca 90 kc a chutovo je to velmi porovnatelne, zaroven je tato domaca vyrobena omnoho lepsia ako tie chladene z obchodu a tiez vyjde lacnejsie.
Foto:
-
bolek
Guru
Áno, to je výborné, aj ja som to dnes robila, plnku spravíš čo dom dá. Alebo sa dá naplniť aj nasladko.audiotrack napísal:za cenu tej bagety kúpiš aj lístkové cesto, a môžeš spraviť takú roládu. Vyvalkáš (flašou od vína), natiahneš na plech (bočnicu z bedne) a potreš kečupom. Naukladáš šunku a syr, zroluješ a upečieš. Výborné, celkom rýchle a cenovo tak ako tvoja bageta. Minulý týždeň sme to robili, a dnes sa chystáme tiež na jednú takú rolku
2x nic bez chleba. Lahke, rychle, nezasyti... 
Teraz tu mam rozlozeny krajany chlieb (toastovy), flaska kecupu, platky udeneho syra. Vsetci urcite vieme, co s tym robim.
Tuctove, ze?
Ked su situacie, ze niet doma mamy dva tyzdne, zijem len z dvoch-troch hrncekov kakaa a ku kazdemu 2 rozky.
Stvrtkilove balenie Granka (alebo akejkolvek lacnejsej verzie) Vam vydrzi bez problemov 2 tyzdne, liter mlieka stoji dvacku (byvala mena este, teraz tak 70-80 centov), rozok za par smiesnych centov.
Vecer vetrajte, mlieko naduva.
Teraz tu mam rozlozeny krajany chlieb (toastovy), flaska kecupu, platky udeneho syra. Vsetci urcite vieme, co s tym robim.
Ked su situacie, ze niet doma mamy dva tyzdne, zijem len z dvoch-troch hrncekov kakaa a ku kazdemu 2 rozky.
Stvrtkilove balenie Granka (alebo akejkolvek lacnejsej verzie) Vam vydrzi bez problemov 2 tyzdne, liter mlieka stoji dvacku (byvala mena este, teraz tak 70-80 centov), rozok za par smiesnych centov.
Vecer vetrajte, mlieko naduva.
Re: Ako sa lacno a dobre najest??
skoda tu temu neobnovit tak nieco pridavam aj ja co mi napadlo v danej minute 
- pizza prosciutto z lidl za 15sk
- ikea - masove gulicky, brusnice zemiaky a bezodny napoj - hlavne vyuzit akciu za 50 centov...
- BA - divny janko - skvele jedla obrovske polcie lacne ceny odporucam
- azijska restika na obchodnej- super kuracie s ananasom alebo kebab alebo kuracie kusky - vsetky jedla za 1,80euro pri polovicnej porcii ktora je ako velka inde najes sa do sytosti
- kuraci richman pri tescu - ten najlepsi
chlebik s horcicou nato slaninku cibulku a uhorky mnam
pripadne nieco sladke: - ovsene vlocky v mliecku pripadne obliate horucim mliekom a s bananmi a medom
- pizza prosciutto z lidl za 15sk
- ikea - masove gulicky, brusnice zemiaky a bezodny napoj - hlavne vyuzit akciu za 50 centov...
- BA - divny janko - skvele jedla obrovske polcie lacne ceny odporucam
- azijska restika na obchodnej- super kuracie s ananasom alebo kebab alebo kuracie kusky - vsetky jedla za 1,80euro pri polovicnej porcii ktora je ako velka inde najes sa do sytosti
- kuraci richman pri tescu - ten najlepsi
chlebik s horcicou nato slaninku cibulku a uhorky mnam
pripadne nieco sladke: - ovsene vlocky v mliecku pripadne obliate horucim mliekom a s bananmi a medom