Čo sa týka toho teamového ducha, je mi to jasné. No môžem robiť čo chcem ale keď som medic nerobím nič iné, len vyhľadávam Heavyho, poprípade lietam za červenými krížikmi, no keď ja potrebujem pomoc tak sa ani za boha nik neukáže
Prosto sa to musím naučiť, lebo inak to nemá cenu... Tu sa tiež hrajú nejaké také "cw"?
btw moja 3tie pripojenie v TF2 v živote na mapu kde ma spawnlo vyzeralo takto
lekoklatik napísal:Čo sa týka toho teamového ducha, je mi to jasné. No môžem robiť čo chcem ale keď som medic nerobím nič iné, len vyhľadávam Heavyho, poprípade lietam za červenými krížikmi, no keď ja potrebujem pomoc tak sa ani za boha nik neukáže
Prosto sa to musím naučiť, lebo inak to nemá cenu... Tu sa tiež hrajú nejaké také "cw"?
btw moja 3tie pripojenie v TF2 v živote na mapu kde ma spawnlo vyzeralo takto
Ja za medica uspesne pouzivam bezpecnu taktiku - cakam za "frontom" a liecim zranenych, ktori sa vracaju z boja a ked mam uber, tak tam trochu vybehnem. Tymto sposobom sa da nabrat aj dost bodov, hlavne je nebehat velmi medzi nepriatelmi.
Existuju tzv. pickupy kde sa prihlasis na irc a bot rozlosuje 12 ludi do teamov po 6. Potom uz je to len o komunikacii na Ventrile/Mumble a hre samotnej. Takisto sa da dohodnut ci budete hrat 1 alebo 2 mapy, ale to uz je to najmenej.
skoda ze som uz s touto hrou skoncoval - bola to moja srdcovka soldier 300+ hodin - ked som zacinal tak to bola paradna multiplayerovka ale cim viac updatov vychadzalo tak som mal dojem ze je to orientovane skor pre mladsie publikum - ciapky atd tak ale na zabavenie to je dobra gameska
Tak som si dnes poriadne zahral. Celú dobu som bol spy. Sralo ma len to, Že to bol mód o získanie nejakých kufríkov. Vyhral team ktorý mal 20 ukradnutých kufrom. No tak prudko som sa snažil tie kufre kradnúť Že keď spravilo autobalance, tak ma skoro šľahlo ... No zahral som si a hrať za spy ma baví