Pomoc so stahovaním hier...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Radsej tu hru ukradnem ako by som mal potom lutovat dajme tomu 50 eur
Aealo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aealo »

by ma zaujimalo kde stoja hry na PC 50€, to ich davaju v pozlatenych krabickach?
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Na Steame... Napr NFS Shift 49,99E, COD MW2 59,99E... A tam to je este aj bez manualov, plagatov a podobnych veci :)
Tu je skvely priklad ten Shift :arrow: Myslel som si po gameplayoch ze ma to bude bavit, vazne som uvazoval nad kupou a nakoniec mi to ani poriadne nejde, cize usetrenych 50E. Ale hry ktore ta bavia si treba kupit... Podporis vyrobcu a vacsinou mas aj lepsi zazitok s MP :)
Aealo
Addict
Addict

a preco musis vytahovat hned steam kde su hry od inych vydavatelov ako Valve predrazene, krabicove verzie 50€ vobec nestoja, vacsinou sa daju zohnat za 30-40€, niekedy aj menej
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Alebo aj Football Manager 2010 kvôli ktorému bola pôvodne založená aj táto téma.

http://store.steampowered.com/app/34000/

Vôbec nemá význam sa tu o tomto baviť. Každí chce šetriť všade kde sa dá. Dá sa ušetriť na hrách? Tak sa bude šetriť na hrách. Pochopte konečne, že každý si hry nemôže kupovať.

A beardie: cize ukradne, konecne sa chapeme

Už si tým ale trápny, každý kto má PC podľa tejto tvojej teórie niečo ukradol alebo má doma niečo nelegálne. A každý kto má net niekedy stiahol niečo nelegálne. Alebo si nebodaj kupuješ aj filmy, mp3 a programy? Už ťa vidím ako na všetko v PC máš kúpenú licenciu. Tak už pls prestaň.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pri vydani su hry na steame vzdy drahe, staci ale pockat 3-4 mesiace a stoji niekedy aj polovicu
Aealo
Addict
Addict

aha pekna krabica za 29,48251748251748€ aj s postou http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/ ... 02010.html

to su fakt argumenty ze hry su drahe, to potrebujete hrat kazdu hru co vyjde alebo co? ako je mozne ze si nemozete dovolit hry ked si kupujete vykonne a drahe pocitace?
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Dobre, ale musis uznat ze hned z fleku si kupit hru za 40E je blbost, ved nie na vsetky hry vychadzaju dema, cize nieje moznost ich vyskusat...
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

rados915 :"KAŽDÝ má v PC nelegálne veci"

ehm, mozno tak vo vacsine domacnosti na Slovensku ... Asi si zabudol na ludi, co nemaju potrebu hrat hry a mat HDD napchaty kravinami. Uznavam ,ze pokial sa clovek potrebuje naucit so softom , ktoreho licencia stoji aj zopar tisic € asi moc sanci (ak nema tucnu penazenku) nema sa s nim inde stretnut a tak musi volit takyto krok. Ale ked niekto nema ani ten OS aspon legalny ...
Napísať odpoveď