//To hej, v tom napodobnovani nepriatela je to najvacsie kuzlo
Team Fortress 2
Ked chces byt dobry spy, tak si nastuduj toto:
Mne osobne to dost pomohlo, len teraz uz bohuzial hravam mapy, kde sa spy velmi neuplatni, resp. je velmi tazke presadit sa. (aspon pre mna
)
Aj ked mne to vacsinou fungovalo iba ked som sa motal medzi snipermi. Ale ked ides ako engineer na engineera, tak ta moze prekuknut v pripade, ze mas rovnaky nick, to uz na mna skusalo viacero spyov a v momente ked pred sebou vidim napriklad pyra s nickom GothaR_SVK, tak idem po nom 
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Take su? Nejaku IP? Alebo ako spoznám že sú achiev...Filipito napísal:Vcera som sa napojil na neaky archievments server a v priebehu hosiny som ziskal 2 klobuky.
-
lekoklatik
VIP
-
Alex481991
Medium Star
ja ten dead ringer neviem pouzivat, s nim nieco spravit je nula bodov u mna. Mozno preto, ze som si prilis zvykol na cloak and dagger ci jak sa volaju tie pozlatene hodiny
.. ale inak je spy asi taka classa, kde sa da premyslat a aj treba premyslat - nejde len o bezhlavu rubanicu. To sa mi na nom paci a je pre mna vyzvou - kedze castokrat sa ocita uplne sam v protivnikovom tabore plnom krvychtivych vrahov kde napachat skody a prezit bez ujmy je taky zaskodnicky dobry pocit 
btw viem ze v team fortress 2 nejde o skore jednotlivca ale o skore celkoveho teamu, a nehladi sa tak moc na to ci a kolko krat si pobozkal zem - ale hadzat screeny, kde je sice vysoke skore jednotlivca, ale pocet umrti toto skore znacne prevysuje, nie je zrovna najreprezentativnejsie - aj ked, sam nemavam lepsie.
ale ked sa najde dobra dusa ktora mi vysvetli pouzivanie dead ringeru v praxi tak, aby to prinieslo viac uzitku ako skody, budem vdacny
btw viem ze v team fortress 2 nejde o skore jednotlivca ale o skore celkoveho teamu, a nehladi sa tak moc na to ci a kolko krat si pobozkal zem - ale hadzat screeny, kde je sice vysoke skore jednotlivca, ale pocet umrti toto skore znacne prevysuje, nie je zrovna najreprezentativnejsie - aj ked, sam nemavam lepsie.
ale ked sa najde dobra dusa ktora mi vysvetli pouzivanie dead ringeru v praxi tak, aby to prinieslo viac uzitku ako skody, budem vdacny