. Som VIP členom. Na účte je 567 bodov (každý deň pribudne 8b). Za body ktoré sú na účte si môžete objednať zo stránky PSP,Xbox, PS3 a mnoho iných hodnotných cien. Tovar dopĺňajú vždy 15teho v mesiaci. Predávam z dôvodu nedostatku času. Cena: 150€ (alebo dohoda)
Platba možná na Slovenský bankový účet alebo PayPal.
Ponuky píšte na email:[email protected] ICQ:373-785-365 PM
LOOOL čože? to nemysliš važne? dovod predaja je koli tomu že maš nedostatok času? a nie koli tomu,že vieš že sa nič nepodari objednať?
za takyto prispevok by som ti dal ban,až mi je zle ked to čitam
ano prefetoval som detstvo, debilná ponuka...ešte niečo podstatné bez čoho sa nezaobídem?
vaše primitívne komentáre ste si mohli nechať...
a áno nemám čas, lebo objednávky sú väčšinou cez týždeň v skorých ranných hodinách. a objednať nie je problém stihnúť, ak máš kvalitný internet, a z toho čo si napísal že nestihneš usudzujem že za ten tvoj platíš 1€ mesačne lebo na viac nemáš...
prepáč, pozabudol som...napíš mi PMko jak to myslíš
//každý kto niečo chce tak PM
//aha, ako som písal ja nemám čas tu byť o tretej ráno a čakať na doplnenie, preto to predávam, ale ak by mal niekto vážny záujem viem sa s dotyčným dohodnúť že mu dám prihlasovacie údaje a objedná si to..
ty si akurat tak primitiv a totalny uboziak, za nejaku pixovinu kde ani nevies ci ti to fakt pride pytas 150 ecok, no to urcite... oje* jak hovado, a nepiste mi tu ze inym userom to prislo a dristy lebo ajtak sa ti nemusi ujst.