Football Manager 2010 vs FIFA Manager 10
Football Manager 2010 vs FIFA Manager 10
Cavte potrebujem poradit ktory manager e lepsie a ci e v oboch aj slovensky tim alebo liga resp klub ...a takisto aj ci je existuje cestina dik
-
nejakymarko
Addict
Podľa mňa, ak si chceš užiť ozajstné komplexné manažovanie tímu, tak FM 10 je jasná voľba.
Ak si chceš popri manažovaní tímu užiť rôzne zvukové a video efekty a hrať to skôr pre pobavenie, tak je zase lepšou voľbou FIFAM 10.
Ja osobne preferujem FM, už mám čo-to odohrané a za FIFAM by som nikdy nemenil (skúšal som FIFAM 08 aj 09 a to mi bohato stačilo, som mal niekedy taký pocit, že výsledok zápasu sa generuje na náhodu a nie tak, že sa berú do úvahy formácie a mentality oboch tímov). A ak sa dobre pamätám, tak v základnej verzii FIFAM 08/09 nebola slovenská liga, za to vo FM je CL aj 1. liga.
//A ešte som zabudol, vo FM 10 už je čeština, u FIFAM 10 netuším.
Ak si chceš popri manažovaní tímu užiť rôzne zvukové a video efekty a hrať to skôr pre pobavenie, tak je zase lepšou voľbou FIFAM 10.
Ja osobne preferujem FM, už mám čo-to odohrané a za FIFAM by som nikdy nemenil (skúšal som FIFAM 08 aj 09 a to mi bohato stačilo, som mal niekedy taký pocit, že výsledok zápasu sa generuje na náhodu a nie tak, že sa berú do úvahy formácie a mentality oboch tímov). A ak sa dobre pamätám, tak v základnej verzii FIFAM 08/09 nebola slovenská liga, za to vo FM je CL aj 1. liga.
//A ešte som zabudol, vo FM 10 už je čeština, u FIFAM 10 netuším.
FM nema konkurenciu. Ak si este ziadny predosly diel FM nehral, mozno ti bude chvilku trvat, kym najdes vsetky mozne nastavenia..., ale tak doporucujem rozsiahlu hracsku databazu a okrem ligy, ktoru budes hrat si vybrat na pozadie jednu az dve ligy, kde ocakavas, ze by si mohol nejakych mladych neznamych perspektivnych hracov vytiahnut
Len ak mas pomalsi komp, tak potom radsej tu databazu hracov a pocet lig co najmensi navolit, inak budes mat prechod medzi dnami velmi pomaly...
-
dominator7
Light Expert
-
dominator7
Light Expert
Ak si to myslel na mna tak ja som sa iba pytal neziadal som niekoho aby mi sem hodil link na tu cestinumizuno napísal://hojko: Precitaj si pravidla fora, ziadny warez!!!
-
dominator7
Light Expert
mizuno napísal:nevidis ze to napisal namna?