Ukrajina A(H1N1)
Ukrajina A(H1N1)
čo myslíte, máme mať obavy?.. šíri sa to rýchlo
http://www.aktuality.sk/clanok/149219/u ... alizovali/
http://www.aktuality.sk/clanok/149219/u ... alizovali/
-
Sagittarius
Guru
Je otázka, či všetci 150 000 majú H1N1. Najväčším problémom sú možné komplikácie pri tomto ochorení...lebo inak prebieha ľahšie ako bežná chrípka...
Čo sa týka očkovania, štát mal skôr objednať vakcíny a možno aj viac vakcín, lebo napr. Veľká Británia objednala 90 miliónov vakcín a má 60 miliónov obyvateľov a Slovensko sa ešte len chystá objednať milión vakcín. Avšak je otázna ich účinnosť alebo skôr neúčinnosť, lebo napr. vo Švédsku zomrelo viac ľudí na komplikácie po očkovaní ako na prasaciu chrípku...Ale mali by sme byť pripravení...
http://www.hojko.com/prasacia-chripka-t118050.html
Čo sa týka očkovania, štát mal skôr objednať vakcíny a možno aj viac vakcín, lebo napr. Veľká Británia objednala 90 miliónov vakcín a má 60 miliónov obyvateľov a Slovensko sa ešte len chystá objednať milión vakcín. Avšak je otázna ich účinnosť alebo skôr neúčinnosť, lebo napr. vo Švédsku zomrelo viac ľudí na komplikácie po očkovaní ako na prasaciu chrípku...Ale mali by sme byť pripravení...
Ale nechápem zkade z ničoho nič sa to tam v takom veľkom začalo šíriť.. začína to byť vážne.. rád by som sa zaočkovalSagittarius napísal:Je otázka, či všetci 150 000 majú H1N1. Najväčším problémom sú možné komplikácie pri tomto ochorení...lebo inak prebieha ľahšie ako bežná chrípka...
-
Sagittarius
Guru
to máš pravdu a teraz sa hlavne poriadne ochladilo asi aj o cca 20 stupnov..Sagittarius napísal:Asi je tam dobré podhubie na šírenie: počasie, hygienické pomery a možno zmutovala so sezónnou chrípkou alebo je to len z veľkej časti sezónna chrípka a len nevedia, čo to je...
preto konzumujem veľa ovocia, zatiaľ ma obišla len slabšia nádcha
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ani som neplánoval sa očkovať.. nikdy som sa neočkoval proti chrípke. Dík za info mali by stým začať niečo robiť. čital som, že tá chrípka tu bola už niekoľko desiatok rokov, ale vypukla teraz. Mali sa nato pripraviť.Frikso napísal:Známy sa dal minulý týždeň zaočkovať a strašne ho to položilo. Vysoké teploty, slabosť.. proste chrípka.![]()
Tak to ďakujem za také očkovanie. Navyše, keď chrípka ma asi milion podôb a mutácii, tak ani očkovanie nie je zarukou zdravia.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Chripku a najma tu prasaciu siria akurat tak media.176656 napísal:Ale nechápem zkade z ničoho nič sa to tam v takom veľkom začalo šíriť.. začína to byť vážne.. rád by som sa zaočkoval
http://www.europskenarody.info/Ockovani ... ripka.html
no zmenil som názor na vec dík veľmi poučné.. aj ked si myslím, že čisla nepustiakali520 napísal:Chripku a najma tu prasaciu siria akurat tak media.
Pod toto sa môžem podpísať, opakujem, sú to umelo vyvolávané pandémie médiami a v pozadí aj tak stojí nejaký ten dobrý kšeftík.kali520 napísal:Chripku a najma tu prasaciu siria akurat tak media.
-
krija
VIP
no putin uz davnejsie povedal, ze ukrajina nebude mat peniaze za zaplatenie ruskeho plynu. odhadoval to na prelom rokov 2009/10. ukrajina bude pouzivat A(H1N1) ako argument, ako vyhovorku za nezaplatenie resp. odklad platieb. bud sa zlutuje rusko alebo EU. A(H1N1) a Ukrajina proste dobre nacasovane.
a zarobia na tom opat len media a farmaceuticke spolocnosti, ktore tuto hysteriu podporujukali520 napísal:Chripku a najma tu prasaciu siria akurat tak media.
Z ockovania proti chripke nemozes dostat chripku, je to technicky nemozne.. dnes sa pouzivaju subjednotkove vakciny ktore obsahu len casti virusu, ktore nesu informaciu o nom, ziadne usmrtene alebo oslabene virusy. Je to len fotka zlocinca pre policajtov v tvojom tele. Tie reakcie podobne chripke su alergicke a imunitne reakcie na prisady vo vakcine, ak ich mas silne tak sa neopodruca ockovat.. Fakty su take ze lahke reakcie ako zcervenanie miesta, svrbenie, bolest hlavy, a bolesti svalov ako pri chripke, ma 1 az 10 zo 100 ludi, tzn menej ako 1 z 10. A tie ustupia do 1 az 2 dni. Je 95 percenta sanca ze clovek nebude mat ziadne vedlajsie ucinky.
Taktiez je pravda ze jestvuju aj pripady, kde proste vakcina ublizila, najma starsie typy.. ale ked sa jednou vakcinou da ockovat 100 mil ludi, tak je jasne ze sa take vyskytnu. Avsak neda sa povedat, ze by bezne antibiotika boli bezpecnejsie... takze tolko k bezpecnosti.
Pokial ide o vas a otazku ci sa dat ockovat alebo nie. Odpoved je, ak ste zdravy mlady a mozete si dovolit vylezat priemerne 10 dni, tak ockovanie nieje potrebne, iba by ste sa vystavili moznemu (aj ked naozaj minimalnemu) riziku alergickych reakcii. Ak ste vsak uz niekedy ockovani boli a nevyskytli sa u vas alergicke reakcie, tak sa nemate coho bat, a je to uz len o vasej pohodlnosti. Ak ste este ockovani neboli a je u vas riziko komplikacii, chripka moze velmi neprijemne utocit a sposobit dozivotne nasledky, tak je na vas aby ste zvazili co je vacsie riziko, ci chripka ci vakcina.
Pokial ide o slovensko tak u nas sa da ockovat len proti sezonnej, proti prasacej nemame vakciny, a ked budu tak len pre zdravotnikov a rizikove skupiny, takze s tym si hlavu lamat netreba.
Pokial ide o mutovanie chripky, tak ano mutovat moze kadejako.. ale nieje tozase taka loteria. Kmene proti ktorym sa ockuje su odporucane WHO, a ti vedia co robia.. navyse virusy aj ked mutuju su si podobne a po ockovani vase telo reaguje lepsie aj na virus ktory nepozna, napr. sezonna vakcina u nas obsahuje H1N1 z ktoreho vymutovala prasacia, preto je pribeh prasacej po ockovani proti sezonnej lahsi.
Chripky niesu umelo vytvarane v ziadnych labakoch, to je blbost nehodna komentu.Choromyselnosti o hubeni populacie, taktiez mozno kludne ponechat nasim psychopatom nech si uziju.. Druha vec je nafukovanie mediami, to ano.. je to tema, da sa predat, to je vsetko
Zaver, ak sa citite zdravi silni a mate kde zlozit hlavu na par dni, tak ockovanie nieje nutnost a netreba sirit paniku. Ak sa chcete dat zaockovat tak na 95 percent to bude bez komplikacii, (hovorim o ockovani proti sezonnej nie prasacej, PROTI PRASACEJ BY SOM SA OCKOVAT URCITE NEDAVAL, lebo tam je zatial prilis vela otazok), zvysnych 5 per ma len slabe reakcie, lebo chripkova vakcina je najlepsie znasanou vseobecne. A ano jestvuje aj velmi velmi mikro sanca ze dostane aj neaku zlu reakciu ak ste alergicky na niektoru zlozku vakciny, ale to by ste si mali zistit pred tym ako sa date ockovat, .. nie sa dat napychnut a potom tri tyzdne trpiet pokial sa telo zbavi alergenu.
btw. ak si date vakcinu predpisat, tak je tusim uplne preplacana poistovnou
Taktiez je pravda ze jestvuju aj pripady, kde proste vakcina ublizila, najma starsie typy.. ale ked sa jednou vakcinou da ockovat 100 mil ludi, tak je jasne ze sa take vyskytnu. Avsak neda sa povedat, ze by bezne antibiotika boli bezpecnejsie... takze tolko k bezpecnosti.
Pokial ide o vas a otazku ci sa dat ockovat alebo nie. Odpoved je, ak ste zdravy mlady a mozete si dovolit vylezat priemerne 10 dni, tak ockovanie nieje potrebne, iba by ste sa vystavili moznemu (aj ked naozaj minimalnemu) riziku alergickych reakcii. Ak ste vsak uz niekedy ockovani boli a nevyskytli sa u vas alergicke reakcie, tak sa nemate coho bat, a je to uz len o vasej pohodlnosti. Ak ste este ockovani neboli a je u vas riziko komplikacii, chripka moze velmi neprijemne utocit a sposobit dozivotne nasledky, tak je na vas aby ste zvazili co je vacsie riziko, ci chripka ci vakcina.
Pokial ide o slovensko tak u nas sa da ockovat len proti sezonnej, proti prasacej nemame vakciny, a ked budu tak len pre zdravotnikov a rizikove skupiny, takze s tym si hlavu lamat netreba.
Pokial ide o mutovanie chripky, tak ano mutovat moze kadejako.. ale nieje tozase taka loteria. Kmene proti ktorym sa ockuje su odporucane WHO, a ti vedia co robia.. navyse virusy aj ked mutuju su si podobne a po ockovani vase telo reaguje lepsie aj na virus ktory nepozna, napr. sezonna vakcina u nas obsahuje H1N1 z ktoreho vymutovala prasacia, preto je pribeh prasacej po ockovani proti sezonnej lahsi.
Chripky niesu umelo vytvarane v ziadnych labakoch, to je blbost nehodna komentu.Choromyselnosti o hubeni populacie, taktiez mozno kludne ponechat nasim psychopatom nech si uziju.. Druha vec je nafukovanie mediami, to ano.. je to tema, da sa predat, to je vsetko
Zaver, ak sa citite zdravi silni a mate kde zlozit hlavu na par dni, tak ockovanie nieje nutnost a netreba sirit paniku. Ak sa chcete dat zaockovat tak na 95 percent to bude bez komplikacii, (hovorim o ockovani proti sezonnej nie prasacej, PROTI PRASACEJ BY SOM SA OCKOVAT URCITE NEDAVAL, lebo tam je zatial prilis vela otazok), zvysnych 5 per ma len slabe reakcie, lebo chripkova vakcina je najlepsie znasanou vseobecne. A ano jestvuje aj velmi velmi mikro sanca ze dostane aj neaku zlu reakciu ak ste alergicky na niektoru zlozku vakciny, ale to by ste si mali zistit pred tym ako sa date ockovat, .. nie sa dat napychnut a potom tri tyzdne trpiet pokial sa telo zbavi alergenu.
btw. ak si date vakcinu predpisat, tak je tusim uplne preplacana poistovnou
Niečo o vakcínach. Zjavne také bezpečné ako slay tvrdí niesú.
Anita Petek - Očkování
http://www.mustwatch.cz/film/anita-pete ... impflugen/
tu je recept na domácu vakcínu, tú si v pohode každý z nás môže pirpraviť doma a rovno sa aj zaočkovať (veď je to vraj neškodné) stačí vám k tomu veľmi málo ingrediencií.
Osobne poznám ľudí ktorí boli očkovaní proti chrípke a priebeh ich choroby bol ťažší ako ten môj, pričom ja som zaočkovaný nebol a nikdy sa ani neplánujem.
Spýtajte sa tiež lekárov ktorých detí majú diabetes čo si myslia o očkovaní. A pritom je to len jeden z vedľajších účinkov očkovania. Nech si hovorí kto chce čo chce mám v rodine aj lekára aj lekárnika a veľmi dobre viem čo sú vakcíny za svinstvo.
A tu je tiež pekné video o umelom vytváraní pandémie H1N1.
Vymyslená epidémia
http://blip.tv/file/2487959?filename=Du ... rSK430.flv
Anita Petek - Očkování
http://www.mustwatch.cz/film/anita-pete ... impflugen/
tu je recept na domácu vakcínu, tú si v pohode každý z nás môže pirpraviť doma a rovno sa aj zaočkovať (veď je to vraj neškodné) stačí vám k tomu veľmi málo ingrediencií.
Osobne poznám ľudí ktorí boli očkovaní proti chrípke a priebeh ich choroby bol ťažší ako ten môj, pričom ja som zaočkovaný nebol a nikdy sa ani neplánujem.
Spýtajte sa tiež lekárov ktorých detí majú diabetes čo si myslia o očkovaní. A pritom je to len jeden z vedľajších účinkov očkovania. Nech si hovorí kto chce čo chce mám v rodine aj lekára aj lekárnika a veľmi dobre viem čo sú vakcíny za svinstvo.
A tu je tiež pekné video o umelom vytváraní pandémie H1N1.
Vymyslená epidémia
http://blip.tv/file/2487959?filename=Du ... rSK430.flv
Tieto a podobne videa som videl.. taketo veci koluju uz viac ako 10 rokov, je to posobive, ale je to ucelove, a je to tahak na ludi. Ma to ten isty podmaz ako vsetky konspiracky, ucelove vyvolavanie strachu, je to velmi prehnana nafuknuta a podsunuta pravda ale aj mnoho lzi. Faktom ostava, ze do ockovania proti chripke ta nikto nenuti.. a dufam, ze ani nikdy nebude. Faktom tiez ostava ze kazdy z nas ma v sebe peknu zbierku vakcin, ktorymi nas napichali od mala, tie su ovela tazsie znasane nez chripkova. Faktom takisto ostava ze kazdorocne su ockovane miliony a miliony ludi.. od narodenia az po smrt, a nikto nezrata kolko zivotov vakciny zachranili, aby to mohol porovnat s tymi co dokalicili.
Opakujem ockovanie proti chripke nieje nutnost a ak ste zdravi, tak naozaj nevidim dovod. A hlavne, ak podlahnete manipulacii strachu a nevedomosti , pripadne nemate prehlad o tom ci ste alergicky na neake zlozky vakciny tak sa urcite ale urcite ockovat nedavajte.
Btw. Diabetes melitus? Pri vakcinach je to na urovni nedokazanej ani niako nepotvrdenej povery ale pri chripke diabetes melitus moze byt naozaj "vedlajsim ucinkom" chripky, tak isto ako aj zapaly srdcoveho svalu, z toho plynuca kardialna nedostatocnost, chronicka obstrukcna pluc, , plucne edémy alebo sok krvneho obehu, ci neaky ten .. uz nepamatam ako sa vola syndrom, .. a tiez poznam osobne cloveka co ma cukrovku z chripky. Avsak tieto komplikacie su velmi zriedkave.. Takze ak chces strasit, mozes aj tymto. A poznam aj ludi co sa davaju ockovat pravidelne, bez akych kolvek vedlajsich ucinkov, a neboli roky chori.
Opakujem ockovanie proti chripke nieje nutnost a ak ste zdravi, tak naozaj nevidim dovod. A hlavne, ak podlahnete manipulacii strachu a nevedomosti , pripadne nemate prehlad o tom ci ste alergicky na neake zlozky vakciny tak sa urcite ale urcite ockovat nedavajte.
Btw. Diabetes melitus? Pri vakcinach je to na urovni nedokazanej ani niako nepotvrdenej povery ale pri chripke diabetes melitus moze byt naozaj "vedlajsim ucinkom" chripky, tak isto ako aj zapaly srdcoveho svalu, z toho plynuca kardialna nedostatocnost, chronicka obstrukcna pluc, , plucne edémy alebo sok krvneho obehu, ci neaky ten .. uz nepamatam ako sa vola syndrom, .. a tiez poznam osobne cloveka co ma cukrovku z chripky. Avsak tieto komplikacie su velmi zriedkave.. Takze ak chces strasit, mozes aj tymto. A poznam aj ludi co sa davaju ockovat pravidelne, bez akych kolvek vedlajsich ucinkov, a neboli roky chori.
jj tak isto ako aj vsetky ostatne lieky, uz len bezne antibiotika su jedy.. nehovoriac o liekoch vyssich kategorii, zaludok srdce obehova pecen.. a uz vobec nehovorit o liekoch z oblasti neurologie a psychologie.. pri ich vedlajsich ucinkoch su vakciny cukriky pre deti..mám v rodine aj lekára aj lekárnika a veľmi dobre viem čo sú vakcíny za svinstvo.
-
Stoporko
VIP
tuším už paracelzus povedal, že rozdiel medzi jedom a liekom je len v množstve účinnej látky (parafráza).jj tak isto ako aj vsetky ostatne lieky, uz len bezne antibiotika su jedy.. nehovoriac o liekoch vyssich kategorii, zaludok srdce obehova pecen.. a uz vobec nehovorit o liekoch z oblasti neurologie a psychologie.. pri ich vedlajsich ucinkoch su vakciny cukriky pre deti..