Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
daniel1212
Light Expert
ok mame tu dalsi problem...zo dna na den nam po vypisani admin do konzoly napise tu klasicku hlasku ze nemate autorizaciu pre pouzivanie admina atd lenze prava mame v cfg zadane na steam id a doteraz to islo a zrazu je zaujimave ze aj z-block na zaciatku ako sa prihlasime na nas server vyhodi ze steam 0:0:000 proste ako keby sme sa prihlasili bez steamu a preto aj nejdu prava - neviete v com moze byt problem???
to mi fakt nik neporadi? prosim
doteraz som to riesit nemusel tak ma to nezaujimalo, som len taky hrac ze si zahram ked mam chut, ide o to ze mi vypisuje v kuse reklamu ked sa prihlasim na hociaky server, hram na NS servroch a nic sopm neprestavoval takze sa mi to pravdepodobne nastavilo samo tym ze som cosi stiahol pri nacitani na server, kazdu chvilu posiela reklamu na plochu a zneprijemnuje to hranie mne ale aj ostatnym, ako to vypnem/vymazem? preinstalovavat CS sa mi naozaj nechce, dik Smile
Bože, no demencia!!!!!!!!!mobiloman napísal:to mi fakt nik neporadi? prosim
Lebo sťahujete prij*bané CS-ka s reklamou a config si ani nepozriete! Nekomentujem, milujem tých ludí čo dostanú permanent ban za reklamu a potom plačú do sťažností, že dostali BAN!
-
last_knight
Light Professional
-
last_knight
Light Professional
Máš NS či Steam? Keď NS tak máš patch v23b?last_knight napísal:tym to nebude, dal som a stale nic
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
last_knight
Light Professional
mam NS, patch 23b neviem ci pomoze ak nahodim iny, alebo ani velmi nie.SSemteXX napísal:Máš NS či Steam? Keď NS tak máš patch v23b?
...tak nepomohol ani iny patch
http://www.amxmodx.org/tomaxx_199 napísal:ja ten amx nemam. co to je a kde sa to da stiahnut?
ale nemusíš mať všetko
Caute. Mam server spraveny cez hamachi a dal som tam deatmach mod, vsetko ide ako ma ale neviem nikde nastavit to aby sa mi vzdy po zabiti teraka alebo fizla znovu nenacitala mapa a nezacalo odznova. Chcem aby som napr ked je jeden na jeden zabije ma a idem dalej nie aby ma to hodilo na spawn a zacalo zase znovu. Dufam ze chapete ako to myslim
. Za kazdu radu k+