WinXP --> Win 7
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
WinXP --> Win 7
Caute .. mám "zlegalizovaný" win XP sp2 ( som ho zlegalizoval cez ten program legalizator v2 ) a chcel by som si tam dať WIN7 ... poradite mi ako na to ?
-
lekoklatik
VIP
-
luto
Darca
Alebo na nejakych warez forach, taktiez sa da registrovat u Microsoftu a poslu ti original disky s Win 7 s 90 dnovou funkcnostou. Nezabudni, ze po naistalovani Win 7 na druhu particiu, ti nemusi nabehnut povodne Win XP, nakolko Win 7 ma inde ulozene bootovanie systemu. Treba pouzit Utilitku Easy BCD pod Win 7 a doplnit mu , ze ta mas este jeden system.
Ale kedze si lamka, ako pises, doporucujem poprosit nejakeho kamarata, ktory uz s tym ma nejake skusenosti a spravi to za teba a ty sa iba divaj a Uč sa ...
Ale kedze si lamka, ako pises, doporucujem poprosit nejakeho kamarata, ktory uz s tym ma nejake skusenosti a spravi to za teba a ty sa iba divaj a Uč sa ...
-
luto
Darca
Robil to kamarat, takze neviem presne ako to funguje, jedine viem, ze sa registroval u Microsoftu ako "programator a vyvojar" co on sice nieje, ale odvtedy mu Microsoft posiela Orginal verzie novych windowsov na testovanie. Su vacsinou obmedzene casom, ale na toto je rieseni na nete je vela. Nedavno mu poslali original Microsoft 4GB USB kluc a to uz fakt neviem zaco. Blizsie ti k tomu teda nepoviem, lebo sam neviem ako.mozes mi prosim ta hodit tu stranku?a to sa daco za to plati ci?