Externy HDD

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Externy HDD

Príspevok od používateľa Soviet »

Zdravim,
Chcel by som si v najblizsej dobe (cca 2tyzdne) zakupit externy HDD, kde by som si zalohoval vsetky serialy ktore mam, cize nepouzival by sa denno denne, ale len na zalohu serialov a veci, na ktorych mi fakt zalezi..

Tak sa obraciam na Vas...
Ktore externe hdd odporucate co sa tyka kvality, rychlosti, ceny, znacky..
Velkost by bodla aspon okolo 500gb...

Vopred dik za akekolvek rady :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

2.5 alebo 3.5??
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Diki moc..
Zoberiem teda pravdepodobne ten co vsetci odporucaju My Book.
http://www.alza.sk/externi-pevny-disk-w ... d95607.htm
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

WD MyBook je dobrý výber.. ale určite využiješ tento "dvojitý" 2x500GB disk s raidom??? A určite Ti bude stačiť iba USB? Podľa mňa je tento disk hlúposť.. veď načo bude rýchly raid, keď disk bude pripojený cez pomalé USB???

Ja osobne by som šiel do klasického 1x1TB disku.. s podporou eSATA.. dnes už to má takmer každý komp.. a je to pekne rýchle.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:WD MyBook je dobrý výber.. ale určite využiješ tento "dvojitý" 2x500GB disk s raidom??? A určite Ti bude stačiť iba USB? Podľa mňa je tento disk hlúposť.. veď načo bude rýchly raid, keď disk bude pripojený cez pomalé USB???

Ja osobne by som šiel do klasického 1x1TB disku.. s podporou eSATA.. dnes už to má takmer každý komp.. a je to pekne rýchle.
Mne az tak o rychlost nejde..Mne ide o zaruku, ze ked tam dam tie serialy, tak pri buducom pripojeni po mesiaci a spol, tam budu neporusene a spol a budem mat zaruku, ze aj po 5rokoch budu citatelne napriklad :)
Preto mi celkom ten Raid vyhovuje, ked sa pochumeli jedno, tak druhe to zachrani...
Skor hladam spolahlivost, ako velkost,ci rychlost..
Nebudem ten HDD pouzivat denno denne..Budem si tam len zalohuvat dolezite veci, ktore v PC uz nemam kam dat..mozno 1x mesacne..
Mam x serialov od 1serie po konecnu, a napalovat na DVDcka by to bolo o hlavu..tak preto to chcem riesit nejak takto..

Ale ak mas nejaky podobny a lepsi napad na spolahlive odzalohovanie dat ako tento HDD, tak daj info :)

Zatial to asi vidim na 2x1TB:
http://www.alza.sk/externi-pevny-disk-w ... d95609.htm
Napísať odpoveď