chatu v Bratislavskom kraji !!! surne!!!

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

chatu v Bratislavskom kraji !!! surne!!!

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia prosim vas potrebujem do 13 novembra zohnat chatu,ja viem ze je to neskoro ale tak skusim to predsalen aj tu na hojku kedze je tu dost ludi zo zapadu ,chatu by som potreboval na narodeninovu oslavu troch ludi ,bude nas +- 20 a hladame nieco co sa vojde za ubytovanie na dve noci cca do 20eur ,jedlo ani nic nieje podstatne ,aj tak sa bude asi len pit :D ,ludia su slusny a nerobia bordel ,ide len o to ze vsetky volne chaty o ktorych vieme su do priblizne 12 osob ,v podstate staci aj 12 lozok v chate pokial pocet ludi neni niecim limitovany , dakujem za vase navrhy a odporucania ,pre priblizenie som z okresu senec ,no najlepsie by bolo ak by niekto o niecom vedel co najblizsie k pezinku alebo bratislavy zo strany raca ,dakujem pekne za vase rady :)
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

lacny si že do "20€" u nas stoji chata minimalne 40€ na jednu noc...a to žijem na hranicciach s Ukrajinou... ale možno to je u nas predražene...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

spojka13 napísal:lacny si že do "20€" u nas stoji chata minimalne 40€ na jednu noc...a to žijem na hranicciach s Ukrajinou... ale možno to je u nas predražene...
lacny niesom ,asi to u vas predrazene je ,ak nemas nejaku plodnu odpoved na moju prosbu tak sa neobtazuj prispievat dakujem za porozumenie do buducna :wink:
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Mas na mysli 20eur za 20osob, ci za osobu?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

LA napísal:Mas na mysli 20eur za 20osob, ci za osobu?
za osobu maximalne ,uz beriem aj moznost ze je v chate cca 12 lozok ,ostatok proste spat aj tak nebude :D
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

my sme boli pred par mesiacmi na peznskej babe - chata haffner, bolo nas asi 15 a platili sme priblizne 13.30 za noc a v tej cene boli ranajky a vecera :) tu je link: http://www.travelguide.sk/svk/ubytovani ... 5_0_1.html kebyze chces, tak mozem aj fotky ukazat...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pepan90 napísal:my sme boli pred par mesiacmi na peznskej babe - chata haffner, bolo nas asi 15 a platili sme priblizne 13.30 za noc a v tej cene boli ranajky a vecera :) tu je link: http://www.travelguide.sk/svk/ubytovani ... 5_0_1.html kebyze chces, tak mozem aj fotky ukazat...
u hafnera som bol uz :D ,no hej hej len nam je zbytocne priplacat za jedlo ked ho nikto nevyuzije ,skusim tam zavolat a spytat sa ci nieje lepsia cena bez jedla :) dik za link
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

spojka13 napísal:lacny si že do "20€" u nas stoji chata minimalne 40€ na jednu noc...a to žijem na hranicciach s Ukrajinou... ale možno to je u nas predražene...
OT: Minimálne 40 Eur na noc?? No nič v zlom, ale za 4* hotel v Prahe dám 55Eur na noc, za 40 mám Travelodge hocikde v Anglicku (s obsluhou, internetom, satelitom, žrádlom, atď) a pre porovnanie za 140Eur mám 7 dňový zájazd na juh Španielska vrátane hotela s polpenziou, letov, poistení a internej dopravy...vyhodiť 40Eur za noc na nejakej chate, to by som sa na to teda krásne vykašľal (na druhej strane, keď už sa teda tak krásne na Slovensku zarába, tak to dám prenajať moju chatu pri Slovenskom Raji, to bude biznis...)...

//no v to teda dúfam, že za všetkých :P
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

seth klud on myslel asi 40euro na noc pre všetkých totiž niektore chaty su tak že za noc zaplatiš určitu sumu napr. 50 euro a možte tam spat aj 80ti ak sa zmestite
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

presne nieco take by som potreboval ,sice ak by bola taka kde sa plati na hlavu v tom pripade plati limit do tych 20 eur maximalne aj to uz je moc na hlavu
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

trochu OT: neviem co sa stazujete u nas na orave nenajdete chatu na noc pod 100 €
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mulatt napísal:trochu OT: neviem co sa stazujete u nas na orave nenajdete chatu na noc pod 100 €
neviem ako to povedat ,ale to je pekna pi*ov*** ,nechem horsku chatu ktora ma aj nejaky luxus ide len o nejaku budovu kde sa da prespat a kurit
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mulatt napísal:trochu OT: neviem co sa stazujete u nas na orave nenajdete chatu na noc pod 100 €
ako som to už vyššie napísal, na takú chatu kdesi na Orave by som sa mohol za 100Eur na noc 100x vykašľať. Za 3 noci je to 300Eur iba za spanie a za to máš 8 dňovú All Inclusive dovolenku na Tunisku. Na našu predraženú krajinu sa veľa ľudí práve preto vykašle, kedže každý chce zbohatnúť prirýchlo...
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

seth82 napísal:ako som to už vyššie napísal, na takú chatu kdesi na Orave by som sa mohol za 100Eur na noc 100x vykašľať. Za 3 noci je to 300Eur iba za spanie a za to máš 8 dňovú All Inclusive dovolenku na Tunisku. Na našu predraženú krajinu sa veľa ľudí práve preto vykašle, kedže každý chce zbohatnúť prirýchlo...
ved jasne ale ceny aj tak neznizia lebo maju stale plno..a zas tu chatu neplatis sam
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ludia ,toto je stara znama hojko choroba ,ja zhanam chatu ,diskutovat o tom v akom pajzli na uzemi slovenska kolko stoja chaty mozte vo svojej teme dakujem :roll:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

seth82 napísal:ako som to už vyššie napísal, na takú chatu kdesi na Orave by som sa mohol za 100Eur na noc 100x vykašľať. Za 3 noci je to 300Eur iba za spanie a za to máš 8 dňovú All Inclusive dovolenku na Tunisku. Na našu predraženú krajinu sa veľa ľudí práve preto vykašle, kedže každý chce zbohatnúť prirýchlo...
tak asi si nepochopil a preto ti to poviem ešte raz: ty za 300euro vybavíš zájazd do tuniska all inclusive pre takých 20ludi ? ak hej tak mi to objednaj na cely rok prosim ta....................na orave 100 euro ale na noc nie na osobu chapeš ....dáš majitelovy 100euro on ti dá kluče a ty si rob čo chceš potom on pride skontroluje pripadne škody zaplatiš a vratiš kluče.......

tipujem že chalan chce len nejaku chatu na akciu .....alkohol a tak ....
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zaxman: OK, hoci vyššie vidím uvedené "20Eur na hlavu"
cORP. :toto je DISKUSNÉ fórum a práve preto tu diskutujeme. Nik sa tu nebije do krvi a to, že sme trochu odbočili od témy, ti istotne fyzicky, alebo psychicky neškodí. Alebo áno?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:Zaxman: OK, hoci vyššie vidím uvedené "20Eur na hlavu"
cORP. :toto je DISKUSNÉ fórum a práve preto tu diskutujeme. Nik sa tu nebije do krvi a to, že sme trochu odbočili od témy, ti istotne fyzicky, alebo psychicky neškodí. Alebo áno?
ono ani nie len viem ako to tu chodi , 5 stran z toho 3 strany diskusie ,ono by som tak ani nereagoval na to keby mi to vazne nesurilo vies :wink: samozrejme to nemalo zniet nijako extremne nasrato aj ked to tak asi vyznelo :)
Napísať odpoveď